טלויזיה 47 או 46 לד, צריך עזרה אחרי 20 ומשהו שעות חיפוש וקריאה של מידע

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
סורי אם כתוב קצת דפוק אני משתמש בסמארטפון כדי לכתוב
אני חדש לגמרי בפורום, בחיים לא רשמתי אבל קראתי לאורך השנים כאן.
אנא שתפו איתי פעולה ותקראו ואל פשוט תסגרו כי זה קצת ארוך, אני מתוסכל לגמרי מלקנות מסך טלויזיה בשוק הישראלי..
כפי שהכותרת מציינת אני מחפש טלויזיה 47/46 LED, קראתי באינטרנט על טלויזיות בעיקר ממקורות לועזיים 22 שעות נטו אם לא יותר.
יצרתי קובץ אקסל ענק עם כל הטלויזיות שיש בזאפ שאני מוצא להם אחריות רשמית.
עברתי על כולן, אחת אחת באינטרנט, בכל האתרים הכי גדולים, קראתי הכל מהכל, מבחינת צבעים, צבע שחור, פיצ'רים, תלת מימד וinput lag

אם מישהו בא לכאן כדי לכתוב לי כדאי לך פלאזמה ולא LED או LCD ולא LED וכאלו בבקשה אנשים זה לא המקום.
אני יודע מה אני רוצה וזה LED וקראתי וחקרתי והפכתי את זה מכל הכיוונים וגם ראיתי בעיניים, פלאזמה לא מתאים לי.

בכל אופן, גם אחרי כל השעות הללו שהקדשתי לקריאה לא הצלחתי להגיע למסקנה!
לפי מה שאני רואה כל הטלויזיות שהם בינוניות ועולות גרושים בחו"ל בארץ עולות 14,000 (ובחנויות ברמת השרון וכאלו אפילו כפול - בצורה מוגזמת).
וכל אלו שעולות איזה 8-10 הן הבינוניות של דגמי 2010 או כאלו שבין הנמוכות לבינוניות של 2011.

בקיצר אני מתחרפן וזה משגע אותי אני כבר 3 שבועות בערך על זה!!

אני מחפש טלויזיה 47 או 46, לא רואה תכני SD בכלל, רק HD, הכל דרך חיבור HDMI מהמחשב או מהבוקסי.
תקציב, רציתי באיזור 7-8 אבל יש לי הרגשה שאני אהיה חייב להתפקשר על 9-11
חשיבות עליונה אני מביא למשחקי מחשב/קונסולה שמחוברים לי לטלוזיה, חשוב לי שזה יתאים למשחקים.
בנוסף, מעדיף תלת מימד פאסיבי. מעדיף שנת מודל 2011, למרות שאולי אין הבדלים גדולים לרוב בין השנים, פשוט מרגיש שכל שנה שעוברת הטכנולוגיה שלהם בטח השתפרה, בנוסף עדכוני קושיה לטלויזיות 2010 בקרוב בטח לא יהיה
אני יושב בסלון דיי מואר 2.8 מ מהטלויזיה, אבל הגודל מספיק לי, אלא אם כן יש איזה דגם ב55״ שהוא לא עובר את ה13 (במחיר)

עכשיו ח'ברה, באמת אני לא עוד סתם אחד, הקדשתי את כל כולי לזה ואני לא מצליח לבחור.
אני פונה לאנשים פה כי אולי לא מתאים שאני אקרא באינטרנט, זה לא עומד בקנה מידה עם הארץ.

שמתי את עיניי על טלויזיות LG, על סמסונג שמעתי יותר מדי צרות (קריאת אינטרנט).
בנוסף, יצא לי לראות טלויזיות סמסונג ויצא לי טלויזיות LG אצל אנשים, ותמיד התרשמתי מהLG לטובה.
גם האיטנרנט מפוצץ באנשים עם בעיות זמזום וכאלו מסמסונג.
לגבי input lag בlg, קראתי שהfirmware שלהם מתקן הרבה טלויזיות להגיע למצב של כ25ms

ראיתי את הטלוזיות להלן, האם מישהו יכול לכתוב לי חוות דעת, להמליץ אולי על אחרת, ממה להזהר, או שפשוט לכתוב לי בפרטי איפה כדאי לקנות בזול ובאחריות רשמית?
lg lx6500 - נראית תותחית, אבל לא בא לי לשלם כל כך הרבה על טלויזיה מ2010, הטכנולוגיה בטוח השתפרה מאז ולא בא לי טלויזיה שישבה במחסן של ח.י. כל כך הרבה זמן
samsung d6400 - ראיתי בחנות, התרשמתי מהצבעים אבל ראו ghosting וclouding בבירור לדעתי, לא ראיתי משחקי pc/קונסולה עליה, יש מלא אנשים שקנו באינטרנט
lx9500 - נראת אדירה, נראה שבארץ השלט הוא לא השלט עם הmagic wand!? תלת מימד אקטיבי - לא הכי חשוב לי תלת מימד אבל אם כבר יש שיהיה פאסיבי
lg LW651
lg lw570y (or not y) - מה ההבדל עם הy ובלי הy
philips pfl7606h - לא נראית משהו בביקורות מחול, וגם אני לא כל כך מכיר את פיליפס..

יש עוד כל מיני lw5500 וle ודגמי סמסונג c7000 וכאלו אבל אני מעדיף שאנשים יפרטו אולי בעצמם

מתנצל מראש עם ההודעה שלי מבולגנת, יצאה לי כבר הנשמה מלקנות טלויזיה, וזה הכל רק בגלל המחירים של הארץ

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8263
נתן תודות: 421 פעמים
קיבל תודות: 611 פעמים

שליחה #2 

lg lx6500 - אחלה טלוויזיה אבל עם תלת אקטיבי לא טוב ופונקציונליות בסיסית.

lg lx9500 - משובחת, ספינת הדגל של 2010, פול לד (תאורת לד אחורית על כל במשתמע מכך) אבל מאוד מאוד מאוד מבריקה (זה הגימור שהקוריאנים אוהבים בהיי אנד) , תלת אקטיבי לא משהו וקשה לי להאמין שנשאר משהו מייבוא רשמי.

http://www.hometheater.co.il/article019 ... 7%A9%D7%9C

lg LW651 - המחליפה של ה LX6500, טובה יותר מה 6500 לטעמי, תלת פאסיבי והרבה יותר מפוצ'רת. לא בדקתי פיזית את עניין האינפוט לאג אבל אכן יש דיווחים של משתמשים של הקטנת הלאג. מציע לך למצוא אותה בתצוגה (אולי מקומות כמו סטריאו עיני) להביא מה שנדרש ולשחק עליה (אחרי שאתה מוודא שכל העדכונים הותקנו). אין אותה בייבוא רשמי בפחות מ 55", אבל אני קניתי אותה כולל התקנה, והובלה וכבל HDMI נוסף בפחות מ 13K ולדעתי ניתן להשיג אותה היום באתרים עם מתח רווחים נמוך כדוגמת אולסייל בהרבה פחות.

http://www.hometheater.co.il/p-1.article02764

ה Y זה ייבוא רשמי. בלי ה Y זה ייבוא פרללי שעושים הכול כדי שיחשבו שזה אותו דבר.

הפיליפס 7606 היא המקבילה ל 570Y לכאורה, למרות שלטעמי ה 570 עדיפה (בגלל פיצ'רים כגון תמיכה בעברית ו PLEX, שחורים, שלט מג'יק ושאר ירקות) שלא לדבר על ה 651Y שטובה יותר מה 570. היתרון שלה שהיא אמורה להיות זולה יותר, אבל לאור ירידות המחירים האחרונות אני בכלל לא בטוח.

ה D6400 נחמדה מאוד, רק שהתלת שלה לא טוב. לא יודע לגבי לאגים.

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

integral, ראשית תודה רבה על התגובה.
מאוד עניינית ומפורטת וראיתי שאתה מגיב להרבה אנשים פה על השאלות שלהם אז באמת תודה מכל הלב (Y)
יש לך מושג על עוד דגמים אולי?

lx6500- מצחיק משום מה זכרתי שקראתי שהיא עם תלת פאסיבי אבל אני קורא כל כך הרבה כל הזמן שכבר בורח לי :lol:

לגבי כל הפיצ'רים, פחות מעניין אותי, לא צריך דפדפן ואינטרנט וwifi ודברים כאלו מאחר והפיסי והסטרימר (בוקסי) מחוברים ונותנים לי כל מה שאני צריך

lw651 - נשמע מעניין, חבל שאפשר רק ב55, קצת מייקר את העסק, יש לי את הכסף להוציא פשוט לא בא לי להוריד 13 על טלויזיה, גם אם זה לכמה שנים טובות, עוד 3 שנים הOLED כבר יהיה יותר מפותח אם לא ימציאו משהו אחר ואז אני ירצה לקנות כבר כזאת, מה לא ככה? :)

רשמת lw651 ולאחר מכן רשמת lw651y אך לטלויזיה אחרת אמרת שכל ההבדל הוא בייבוא פרללי או מקבילי, האם פשוט היתה טעות בנכתב?

אני רואה המון סרטים וסדרות כל הזמן וגיימר רציני מאז שאני ילד קטן (בן 28 היום), ככה שאני ממש רוצה טלויזיה "אחלה" (אפילו לא טובה מאוד), ובלי לעשות חור בכיס.. מאוד קשה לי עם הבחירה הזאת

לגבי הפיליפס, בלי להסתכל על הפיצ'רים מה דעתך? אני יודע שהכל בעין המתבונן לכן אני שואל את דעתך האישית :) במידה וראית או על פי ידע כזה או אחר שיש לך בטלויזיות

לגבי עניין הגעה למקומות השונים, המקום שרשמת סופר עיני לדעתי, השם אפילו לא מצלצל, מעדיף לקנות ממקום חזק עם גב מול היבואן הרשמי, אם כבר אז כבר.. אולסייל קניתי מהם רק לפני המון המון שנים אבל זאת גם אופציה

שוב תודה מראש, מאוד מעריך את העזרה (לי ולקהילה כפי שכתבתי)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #4 

כשדיברתי על ה Y דיברתי על ה 570.

ה 651Y בייבוא מקבילי נקראת בד"כ LW6500, אבל מה הבעיה תסתכל ספציפית שזה ייבוא של ח.י. ולא של שרטלילה.

לגבי הסכום, ה 570 גם טוב לטעמי ומהמרחק שלך 47" תספיק (אם כי תמיד נחמד גדול יותר) ויש פה אנשים שקנו אותה ומשחקים איתה אז תוכל גם לשאול אותם על האינפוט לאג.

סטריאו עיני זו חנות מתמחה ביבנה ואנשים ממליצים עליה פה בפורום. מניח שכמו שאר החנויות המתמחות יש לה קשרים טובים עם היבואן הרשמי. הפניתי אותך כי אני יודע שהם מחזיקים הרבה LG.

לגבי הפיליפס, לך תראה. לדעתי היא פחות טובה, אבל אנשים מרוצים ממנה ומה שחשוב זה אם היא מספקת אותך או לא.

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אחלה תודה! (Y) (Y)

קורא כעת ביקורות על הlw650, לאור תשובתך הנוכחית קצת התבלבלתי אז מה ההבדל בין lw650y לlw650 כעת, אם אותו y הוא ההבדל בין הייבואים ב570 בפרט.

טוב לדעת אז על סטריאו עיני, אני אחפש כאן מה אנשים כתבו

האם לאנשים נוספים יש משהו להמליץ או להוסיף, מאוד אשמח לשמוע תגובות באיחוד מאנשים שמשחקים על הטלויזיה גם כן.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #6 

integral כתב: מה הבעיה תסתכל ספציפית שזה ייבוא של ח.י. ולא של שרטלילה.
...
אותו דגם מיוצר לארצות שונות בשמות שונים עם הבדלים מינוריים, LW6510, LW651Y, LW650S, LW650T, LW6500 וכן הלאה.

ההבדל הוא בד"כ בסוג הטיונר הנתמך ובשפות. לפעמים עוד דברים.

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

integral כתב:כשדיברתי על ה Y דיברתי על ה 570.

ה 651Y בייבוא מקבילי נקראת בד"כ LW6500, אבל מה הבעיה תסתכל ספציפית שזה ייבוא של ח.י. ולא של שרטלילה.

לגבי הסכום, ה 570 גם טוב לטעמי ומהמרחק שלך 47" תספיק (אם כי תמיד נחמד גדול יותר) ויש פה אנשים שקנו אותה ומשחקים איתה אז תוכל גם לשאול אותם על האינפוט לאג.

סטריאו עיני זו חנות מתמחה ביבנה ואנשים ממליצים עליה פה בפורום. מניח שכמו שאר החנויות המתמחות יש לה קשרים טובים עם היבואן הרשמי. הפניתי אותך כי אני יודע שהם מחזיקים הרבה LG.

לגבי הפיליפס, לך תראה. לדעתי היא פחות טובה, אבל אנשים מרוצים ממנה ומה שחשוב זה אם היא מספקת אותך או לא.
...
שוב אני נזכר שגם על הטלויזיה הזאת קראתי כבר, הinput lag גבוה מדי כנראה, לא הספקתי בזמנו לקרוא/למצוא האם העדכון תיקן את הבעיה גם בטלויזיה הזאת, גם לא אהבתי את הresponse time שהוא יותר גבוה מהממוצע, זאת טלויזיה ב10+ לא בא לי motion trails/ghosting רציני

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

integral כתב:
integral כתב: מה הבעיה תסתכל ספציפית שזה ייבוא של ח.י. ולא של שרטלילה.
...
אותו דגם מיוצר לארצות שונות בשמות שונים עם הבדלים מינוריים, LW6510, LW651Y, LW650S, LW650T, LW6500 וכן הלאה.

ההבדל הוא בד"כ בסוג הטיונר הנתמך ובשפות. לפעמים עוד דברים.
...
אין אתר שמראה שמות מודלים שונים באיזורים שונים אה? איך אפשר להיות בטוחים, רק בלהתקשר ליצרן או בפורום אני משער..

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

טוב שוב לאחר קריאה יותר מעמיקה כי פחות חיפשתי במחירי 10+ גם ה651 לא תתאים למשחקים:
LG-42LW650T
avforums:
Having taken 15 measurements, in GAME mode - connected via HDMI, we're pleased to announce the 650 measures better, but only slightly. Our measurements were all, unfortunately, in the 80-90 millisecond range
...
בנוסף היא קיבלה ביקורת טיפל'ה יותר טובה מ550 (כך צויין בביקורות)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #10 

זה לפני עדכוני התוכנה.

לך תבדוק! לא משנה איזה טלוויזיה אתה קונה ומה כתבו עליה. חבר PS3 או מה שלא יהיה ופשוט תבדוק. כי באותו אתר מדדו לפיליפס 7606 אינפוט לאג של שני פריימים ובאתר אחר יותר.

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

זה בטוח אני יעשה, פשוט רוצה ללכת ספציפית לראות מודלים ולא סתם באוויר להכנס לחנות

אני לא יודע אם אני יכול לפרסם פה לינקים לאתרים חיצוניים אבל בכל אופן קראתי ואף ראיתי בסרטון שהח'ברה העלו באתר avforums שיש בעיה עם ה650 בין המסגרת למסך, אפשר לגעת בעדינות במסך בקצוות והוא יידחף פנימה, שגורם לבעיות שונות בתמונה וגם לא טוב כמובן לאבק ודברים מסוג זה לאורך הזמן..

בקיצור, לאחר עוד 4 שעות של קריאה לדעתי אפסיק להיום, בכל אופן תודה לך

מקווה לשמוע עוד טיפים או חוות דעת מאנשים (Y)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #12 

סביר שקראת על בעיה במסך ספציפי. יש אינספור שרשורים על בעיות במסכים ספציפיים כולל מסכי היי אנד.

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

integral כתב:סביר שקראת על בעיה במסך ספציפי. יש אינספור שרשורים על בעיות במסכים ספציפיים כולל מסכי היי אנד.
...
לא, אחרי שהבחור הזה כתב את זה עוד אנשים בפורום התחילו לבדוק את זה במסך שלהם וזה קרה להם גם.. לא משנה זה לא ה'דיל ברייקר' מבחינתי סתם ציינתי שקראתי על זה, יכול להיות שבעתיד זה יעזור למישהו אחר

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

יש לך לינק?

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

אינטגרל אני אשלח לך לינק כשאגיע הביה, אולי זה ייצא מאוחר כי אני ביום דיי מטורף

תגיד בתור מחזיק של lw651, אתה יודע מה הדגם המקביל בחול של ה550 או 570? אבל בוודאות? יש לי הרגשה (יותר חזקה בנושא ה570) שזה לא אותו מספר הדגם בתוספת שני אפסים, המפרט והביקורות טיפה שונות

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260
נתן תודות: 0

שליחה #16 

בארהב קוראים לה lw5700
http://www.lg.com/us/tvs/lg-47LW5700-led-tv
וגם ראיתי LW550/LW550T

ביקורת
http://www.avforums.com/reviews/index.php?reviewid=191

מישהו יודע מאיפה מורידים עדכון גירסא למסך הזה? רשום שמומלץ לעדכן גירסא...

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

מתעדכן לבד אם היא מחוברת לרשת ותמיד אפשר גם לעדכן בטלוויזיה ידנית, או ישירות דרך הרשת או דרך דיסק און קי

http://www.lg.com/il/support/product/su ... ct-profile

Pixelicous פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

כן זאת באמת הlw5700, לקח לי זמן למצוא הוכחה חותכת שזאת באמת היא :)

פינקמן, גוגל - "lg lw5700 firmware" או משהו בסגנון.
לרוב עדכון הקושחה מתאים לכל סדרת הטלויזיות, לדוגמא מה שמתאים ל651 יתאים ל570

אני הייתי ממליץ לעדכן דרך disk on key, לא זוכר איפה קראתי אבל היה מישהו שהתחיל לעדכן וזה לקח מלא זמן להוריד, באמצע הוא ביטל את ההורדה וכשהוא פתח את הטלויזיה מחדש היה נראה לטלוזייה כאילו היא שודרגה כבר :)

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260

שליחה #19 

האם העדכון באמת משפר את הלאג העצבני ? העדכון של 42 מתאים ל47 (אני מאמין שכן רק רוצה להיות בטוח)
זה הדבר היחידי שעוצר אותי מלקנות את הטלויזיה... אני אלך לחנות עם העדכון ...ואבדוק את זה...
חבל הייתי בטוח שמחר אני מביא טלויזה הביתה אבל עכשיו הלאג הזה!!!

תודה על ההסברים!
למדתי איך למדוד לאג ... מחר אני אמצא את הטלויזה הזאת ואעשה ניסוים בבעלי חיים
(ראה ערך מוכר מופחד בחנות חשמל) :lol:

AlonToledano
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 72
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #20 

אני ממליץ בחום על 7606
יפהפיה חיצונית
תלת מימד מהמם
אחרי כיוונונים נכונים תמונה מושלמת
לבנים יפהפיים.
והכי חשוב - אלקטרה זו חברה מדהימה בשירות יותר מהחוויות המפוקפקות שעברתי עם שקרנים בח.י. בעבר -
הבטחות בסמס שיחזרו אליך מאוחר יותר - ולא קורה במשך מספר ימים
לא מכבדים הנחות "חבר" למרות הבטחה , רק לאחר צעקות על מחלקת חשבונות ניתנה ההנחה.
אין טלפונים ישירים לשום מחלקה או ישות
נציגי מכירות ארסיים במרכז בכ"ס (שלא תעיז לקנות מהם ישירות בכפר סבא הם מרמים שם נורא שני נציגי מכירות שלא מבינים בשיט בטלויזיות ועושים לך טובה שמדברים איתך).
ביטול עסקה - הוא לא ביטול עסקה.
בקיצור לא הייתי מתעסק עם ח.י (אני בנאדם פרטי וזו דעתי הכנה - אינני עובד בתחום ואינני מקושר לאף חברה כזו או אחרת, פשוט חוויתי על בשרי את השירות שלהם).

עם הטלויזיה - היו לי שתי בעיות מינוריות (סימן קטן על המסך שחשבתי שמדובר בדבק מהאריזה אך שהתברר כלכלוך - אשכרה הטכנאי הגיע וניקה לי בעצמו את הטלויזיה עם חומר חלונות כדי לקחת על עצמו את מלוא האחריות על מה שיקרה לה, ולאחר מכן בעית חיבור של HDMI לרסיבר שהתבררה כבעיה של הרסיבר) - הגיעו מאלקטרה תוך 24 שעות הנציגים! מענה מהיר ביותר במרכז השירות של אלקטרה וכל דבר שתבקש יענו בחיוב.
גם טכנאים משכמם ומעלה שמבינים את המותג שאיתו הם מתעסקים לעומק.

חסרונות הטלויזיה:
שחורים ו... זהו.

מדבר בתור אדם שחיפש לעצמו טלויזיה במשך חודשיים ועבר מתצוגה אחת לשניה עד שהחליט.

בהצלחה עם הרכישה - העיקר שתהיה מרוצה בסוף.

אלון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”