ICS יצא היום לגלקסי 2 ואף מילה כאן בפורום...?
- Destination
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
של איזה ארץ התקנת? והאם יש עברית? כי אני זוכר ששמעתי שב ICS יש תמיכה מובנת בעברית וזו אחת מהשפות הנתמכות
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מחכה לגירסה של סאני וגם מחכה לביקורות...
לא עמדתי בפיתוי והתקנתי. התקנתי על lightning rom v1.0 שהוא גם ICS. התקנתי את הרום הפולני דרך ה ODIN כאשר הפלשתי רק את הקובץ TAR היה גם DLL אבל לא התקנתי (אלו היו ההוראות). עשיתי גיבוי טיטניום וגם של CMW. הרום רישמי לכן נמחק לי ה ROOT ואיתו גם CMW (והמשולש הצהוב). לא התקנתי הרבה רומים בחיי אבל זו היתה ההתקנה הכי חלקה by far. עשיתי ללא שום WIPE עלה ישר עם ה launcher שהיה לי מותקן קודם, לא TW, כל האפליקציות נשארו בתיקיות שלהן ומותקנות. הכל היה חלק לגמרי. GPS ננעל לראשונה אחרי 5 דק' פעם שניה כבר הייתה כמה שניות. התחבר בקלות לרשת פלאפון. סיסמאות WIFI נשמרו (לפחות זו של הבית). חוץ משינוי באייקונים של המסך גרירה לא רואים הבדל. קשה לי להביע דעה על מהירות כי גם הברק היה מהיר ויחסית יציב (היו FC מדי פעם). אם הסוללה תחזיק מעמד יפה נראה לי שיקח זמן עד שאחזור לרום מקוסטם. שוקל לעשות ROOT רק כדי שהטיטניום יהיה נגיש ליתר ביטחון. צריך עוד התנסות של כמה ימים להמליץ באמת אבל עד עכשיו התרשמות טובה.
android version 4.0.3
baseband ver I9100xxlpq
kernel ver 3.0.15-I9100xxlpq-cl223505 se.infra@SEP-94#3
android version 4.0.3
baseband ver I9100xxlpq
kernel ver 3.0.15-I9100xxlpq-cl223505 se.infra@SEP-94#3
כל יום לומדים משהו חדש
- Destination
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה יכול לבדוק בשבילי אם ברשימת השפות יש עברית? אני מתכוןן לשפות מערכת(לוקל)gover כתב:לא עמדתי בפיתוי והתקנתי. התקנתי על lightning rom v1.0 שהוא גם ICS. התקנתי את הרום הפולני דרך ה ODIN כאשר הפלשתי רק את הקובץ TAR היה גם DLL אבל לא התקנתי (אלו היו ההוראות). עשיתי גיבוי טיטניום וגם של CMW. הרום רישמי לכן נמחק לי ה ROOT ואיתו גם CMW (והמשולש הצהוב). לא התקנתי הרבה רומים בחיי אבל זו היתה ההתקנה הכי חלקה by far. עשיתי ללא שום WIPE עלה ישר עם ה launcher שהיה לי מותקן קודם, לא TW, כל האפליקציות נשארו בתיקיות שלהן ומותקנות. הכל היה חלק לגמרי. GPS ננעל לראשונה אחרי 5 דק' פעם שניה כבר הייתה כמה שניות. התחבר בקלות לרשת פלאפון. סיסמאות WIFI נשמרו (לפחות זו של הבית). חוץ משינוי באייקונים של המסך גרירה לא רואים הבדל. קשה לי להביע דעה על מהירות כי גם הברק היה מהיר ויחסית יציב (היו FC מדי פעם). אם הסוללה תחזיק מעמד יפה נראה לי שיקח זמן עד שאחזור לרום מקוסטם. שוקל לעשות ROOT רק כדי שהטיטניום יהיה נגיש ליתר ביטחון. צריך עוד התנסות של כמה ימים להמליץ באמת אבל עד עכשיו התרשמות טובה.
android version 4.0.3
baseband ver I9100xxlpq
kernel ver 3.0.15-I9100xxlpq-cl223505 se.infra@SEP-94#3...
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אין עברית בלוקל. סמסונג באדיבותה הסירה את העברית (אבל יש כבר רום של FIREFDS שמכיל את העברית המלאה)
אני התקנתי את הגרסה האירופאית בבוקר דרך אודין . ההתקנה נתקעה ונאלצתי לבצע WIPE מלא (הגעתי מ 2.3.6 סטוק בגרסה האירופאית הפתוחה) . ההתקנה המשיכה חלק אחרי הוויפ.
בצהריים כבר היה CF ROOT שאפשר לי להשתמש בטיטניום לשחזר את האפליקציות. אני עוד מתלבט אם להחזיר את הקרנל המקורי.
ה GPS תקין , המצלמה סרבה בהתחלה לעבור למצלמה קדמית אבל זה הסתדר. הסוללה קצרה (אני עם אנקר 1900) אבל זה משהו שצריך לתת לו כמה מחזורים. הטאץ' בעיני לא מגיב טוב. מגמגם ולפעמים אני צריך להעביר את האצבע כמה פעמים . המכשיר מהיר יותר. גם הדפדפן עושה רושם , וזה כיף לראות סטוק שמבין עברית (גם אם לא בממשק.). בערב גם היה לי כיבוי של המכשיר מבלי שאדע למה.
אני באופן כללי מעדיף סטוק רום אחרי שעברתי כמה רומים , וגם עכשיו אשאר אם זה למרות שבאיזשהו מקום התחושה הכללית קצת מגמגמת אבל ייתכן שזה עניין של זמן , ואולי יצא איזה תיקון בדרך.
במקרה, גם הטרנספורמר קיבל תיקון היום לICS . הגרסה שיצאה לפני שבועיים עשתה בעיות , בעיקר איתחולים וכיבויים רנדומלים - נקווה שאסוס טיפלו בזה.
אני התקנתי את הגרסה האירופאית בבוקר דרך אודין . ההתקנה נתקעה ונאלצתי לבצע WIPE מלא (הגעתי מ 2.3.6 סטוק בגרסה האירופאית הפתוחה) . ההתקנה המשיכה חלק אחרי הוויפ.
בצהריים כבר היה CF ROOT שאפשר לי להשתמש בטיטניום לשחזר את האפליקציות. אני עוד מתלבט אם להחזיר את הקרנל המקורי.
ה GPS תקין , המצלמה סרבה בהתחלה לעבור למצלמה קדמית אבל זה הסתדר. הסוללה קצרה (אני עם אנקר 1900) אבל זה משהו שצריך לתת לו כמה מחזורים. הטאץ' בעיני לא מגיב טוב. מגמגם ולפעמים אני צריך להעביר את האצבע כמה פעמים . המכשיר מהיר יותר. גם הדפדפן עושה רושם , וזה כיף לראות סטוק שמבין עברית (גם אם לא בממשק.). בערב גם היה לי כיבוי של המכשיר מבלי שאדע למה.
אני באופן כללי מעדיף סטוק רום אחרי שעברתי כמה רומים , וגם עכשיו אשאר אם זה למרות שבאיזשהו מקום התחושה הכללית קצת מגמגמת אבל ייתכן שזה עניין של זמן , ואולי יצא איזה תיקון בדרך.
במקרה, גם הטרנספורמר קיבל תיקון היום לICS . הגרסה שיצאה לפני שבועיים עשתה בעיות , בעיקר איתחולים וכיבויים רנדומלים - נקווה שאסוס טיפלו בזה.
מכשיר עם רום מקורי
בוקר נפלא,
סוף סוף הוא הגיע...
ברשותי מכשיר עם הרום המקורי (נקנה דרך CLOVE)
האם אני יכול כבר לעשות את העדכון?? אם כן..כיצד??
תודה ויום נפלא
שי
סוף סוף הוא הגיע...
ברשותי מכשיר עם הרום המקורי (נקנה דרך CLOVE)
האם אני יכול כבר לעשות את העדכון?? אם כן..כיצד??
תודה ויום נפלא
שי
- gamla77
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 356
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
העדכון למכשירים עם סטוק מUK יגיע בסביבות ה 19 לחודש
או אם אתה ממש רוצה עכשיו אז דרך האתר SAMFIRMWARE.COM וצריבה דרך אודין.
העדכון נחמד אבל הטאץ' של המכשיר נמוך ברמתו מאשר הGB ויש בעיות בהתקנת אפליקציות על כרטיס ה SD
לכשיצא תוכל לבצע דרך KIES או לנסות דרך FOTA (בהגדרות - ABOUT PHONE )Samsung UK can confirm that the roll out of Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) on Galaxy S II will be available from week commencing 19th March, however the availability of software upgrades in the UK will be dependent upon each network’s own software approvals process. ICS for GALAXY Note, GALAXY S II LTE, GALAXY Tab 8.9 and 10.1 will follow soon....
או אם אתה ממש רוצה עכשיו אז דרך האתר SAMFIRMWARE.COM וצריבה דרך אודין.
העדכון נחמד אבל הטאץ' של המכשיר נמוך ברמתו מאשר הGB ויש בעיות בהתקנת אפליקציות על כרטיס ה SD
- hipoo
- חבר ותיק

- תגובות: 2125
- שם מלא: hipoo
- נתן תודות: 537 פעמים
- קיבל תודות: 107 פעמים
מתי יגיע עדכון למכשירים מתאילנד?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.
אז ככה, אחרי מעבר מ lightning v.0 שהוא על בסיס הסטוק המודלף השיפור העיקרי הוא בסוללה. בד"כ גם ב 2.3.5 וגם בברק הייתי מגיע בשימוש רגיל ל 5% אחרי כ 18 שעות הפעם הגעתי לזה אחרי 26 שעות. שיפור משמעותי. הטאצ' קצת פחות חלק, אני עם go launcher, וזה לא כ"כ מפריע לי. שתי בעיות מעצבנות: בהודעות SMS מופיע מספר השולח עם קידומת ישראל ולא השם שלו ואני לא יודע איך מסדרים את זה. בחיבור של הטלפון עם כבל PL TO RCA אני לא יכול לדבר בטלפון ולשמוע ברמקולים של המערכת (סקייפ וויבר אני כן יכול), זו הייתה בעיה גם ב GB. זה סיכום ביניים שלי. לפי דעתי האישית שווה לעדכן אפילו אחכה זמן מה לפני שאחזור לרומים מקוסטמים.
כל יום לומדים משהו חדש