זקוק להמלצה על מסך LED לסלון.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

אוקיי אתחיל מזה,
עד היום כל הטלויזיות שלי בבית היו CRT. הטלויזיה שבסלון התקלקלה ועכשיו צריך למלא את החלל (העצום) במשהו יותר עדכני.

מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני צריך לבחור מסך דק, יש לי לא מעט שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה.

1. מישהו אמר לי שפיליפס נחשבות להכי איכותיות, מתחתיהן סמסונג ו-LG ואחריהן כל השאר.
יש אמת בכך? או שזה ממש תלוי בדגמים ספציפיים?

2. משום מה, לא ראיתי התייחסות לפאנל של הטלויזיה במפרטים. כמו שאני יודע במסכים דקים פאנלים מסוג IPS נחשבים לטובים ביותר כיום.

3. הבנתי שרוב המסכים הם EDGE LED ומעטים מאוד הם FULL LED. האם זו טכנולוגיה שהולכת ונכנסת לשוק או שפשוט היא לא משתלמת מבחינת עלות/תועלת? יש בכלל מסכי FULL LED בתקציב שלי?

4. התקציב הוא 4000-7000 למסך 46 או יותר אם צריך. מרחק הצפיה הוא 4 מטר למי שיושב ממש מול המסך וקצת פחות לצדדים. השימושים הם צפיה בשידורי TV רגילים וגם HD וסרטי FHD. כך שהוא צריך להיות כמה שיותר ורסטילי. אני לא יודע אם 3D רלוונטי כי בינתיים לא יצא לי לצפות בסרטים כאלו מלבד בקולנוע... אם האפשרות של 3D קיימת במסך אז אין בעיה אבל אם זה בא על חשבון איכות במצבים אחרים אז אני מעדיף איכות טובה בשאר השימושים שציינתי.
כמו"כ, זמן תגובה נמוך כמה שיותר, החלקת תמונה של 400HZ, בהירות ופירוט צבעים כמה שיותר טוב.

5. המסך הולך להתחבר למחשב בצורה יום יומית כמעט. לכן אני מעוניין שיתמוך בכמה שיותר חיבורים רלוונטיים.

תודה רבה!

Jonny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1526
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #2 

הקפצה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”