D550 VS LW570 בבקשה עזרה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 170
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

חברים בבקשה אם אפשר עזרה

על איזה מבין הטלויזיות אתם ממליצים ומה החסרונות והיתרונות של כל אחד ואיפה ה-HD ו -ה3D יותר טוב

הדגם הראשון LED LG LW570

הדגם השני פלסמה PS51D550

הכי הכי חשוב לי תמונת HD הכי טובה.וגם 3D

שימוש עיקרי- HD-3D-SD

אני יודע שאחת זה LED ואחת פלסמה אבל בכל זאת על איזה טלויזיה אתם הייתם הולכים

תודה רבה רבה לכל העוזרים

Kupyxa
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 31
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך והיום קניתי את 51D550.
למה?
טיפה גדולה יותר + מחיר. זה היה השיקול שלי. ראיתי את אותם בתצוגה. אהבתי תמונה גם פה וגם שם.
עניין חשוב ממה שהבבנתי וראיתי - השתקפות. אם מסך נמצא מול חלון גדול - לא ממש נעים לצפות בפלזמה בשעות היום. אבל אם אתה לרוב רואה בערבים/לילות אז לא חשוב כל כך.

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

Kupyxa כתב:הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך והיום קניתי את 51D550.
למה?
טיפה גדולה יותר + מחיר. זה היה השיקול שלי. ראיתי את אותם בתצוגה. אהבתי תמונה גם פה וגם שם.
עניין חשוב ממה שהבבנתי וראיתי - השתקפות. אם מסך נמצא מול חלון גדול - לא ממש נעים לצפות בפלזמה בשעות היום. אבל אם אתה לרוב רואה בערבים/לילות אז לא חשוב כל כך.
...
סתם שתבין אם אני הולך על ה LG לוקח 42 אינץ' כי ה 47 יקרה לי ואם אני הולך על הסמסונג אז על ה 51 אינץ'
בכל מקרה למה הלכת על הפלסמה דווקא?
והאם היא באה אם זוגות משקפיים או שצריך לקנות בנפרד?והאם התלת מימד בהה טוב כמו ב LG
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי דניאלהבוס ב 13/03/2012 15:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #4 

Kupyxa כתב:הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך והיום קניתי את 51D550.
למה?
...
ועוד:
גם אם יש חלון באחד הצדדים, אתה תראה השתקפויות מהצד השני.
כנ"ל לגבי גופי תאורה כמו מנורות שולחן באחד הצדדים.
זה פשוט נורא ואיום לראות במסך כזה מהצד, רק בכדי לראות את ההשתקפויות של הכל מהחצי השני של המסך.
זה ל"אמיצים" בלבד שיושבים בעיקר מול המסך ולא מייחסים חשיבות לצפיה מהצד.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

מה מרחק הצפיה שלך?
מה מצב התאורה בחדר בו אתה צופה?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #6 

בצפיה בסרטים וגם בתלת לגודל חשיבות רבה ולכן ל "51 עדיפות מהותית לטעמי על 42".

השאלה המהותית היא הרגלי הצפיה שלך, כי אם אתה יכול ליצור סביבת צפיה ללא השתקפויות הייתי הולך על ה D550.

ספציפית לגבי התלת - התלת הפאסיבי הוא הרבה יותר נוח (והרבה יותר זול), אבל גם ב D550 הוא טוב ואם אתה לא מאלה שסובלים מהאקטיבי אז תהנה גם ממנו. לך תתנסה.

איזה חסרונות יש לפלזמות?
- עוצמת תאורה נמוכה
- זמזומים (תלוי במזל)
- צריכת חשמל (לא מהותי לדעתי)
- חשופה יותר לצריבות.

חסרונות ללד?
- אחידות התאורה
- יחס עלות תועלת כפונקציה של הגודל
- יותר GHOSTING מפלזמה (זמן רענון)

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

דודיפלצת כתב:מה מרחק הצפיה שלך?
מה מצב התאורה בחדר בו אתה צופה?
...
זה לחדר השינה שלי יש לי חלון בחדר אבל כמעט ולא ניכנס אור כי מאחוריו יש קיר ויש גם וילון
ולגביי מרחק הצפייה המרחק הוא מהעיינים שלי עד לקיר שאני רוצה לתלות עליו את הטלויזיה הוא כ 3.5 מטר
וזהו חוץ מזה כמו שאמרתי חלון קטן שכמעט ואין ממנו אור
והאם זה אומר שבפלסמה המנורה בתקרה של החדר שלי זה גם מפריע ולא יהיה אפשר לראות טלויזיה באור או שזה רק אור של חלון?
נו אז מה אתם אומרים
והבנתי ש ב HD ו ב FULL HD ה LED לוקחות האם זה נכון?והאם גם ב 3D האיכות בפלסמה יותר ירודה

תודה

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8259
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #8 

אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..

לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) .

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14360
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #9 

integral כתב:אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..

לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) .
...
(Y)

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

טלHD כתב:
integral כתב:אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..

...
(Y)
...
אז מה אתה בעצם אומר שאני לא יוכל לראות טלויזיה כשהאור דלוק

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #11 

דניאלהבוס כתב:
טלHD כתב:

...
(Y)
...
אז מה אתה בעצם אומר שאני לא יוכל לראות טלויזיה כשהאור דלוק
...
הם אומרים שתיגש לחנות ותראה בכלל את המסך, אח"כ תבוא ותדע על מה מדובר..

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260
נתן תודות: 0

שליחה #12 

בסוף לכל זכוכית יש השתקפות .. ולא צריך לעשות כזה סיפור אם כל מה שאתה רואה זה ערוץ 2.
ואם יבוא לך על איזה סרט תלת מיממד אז תכבה את האור ... (לא סיפור)

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

חברה אבל על מה אתם ממליצים מבחינת איכות על ה LG או על הסמסונג .פלזמה או לד

adirbooking
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2206
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #14 

דניאלהבוס כתב:חברה אבל על מה אתם ממליצים מבחינת איכות על ה LG או על הסמסונג .פלזמה או לד
...
כמדומני אתה אמרת שה-HD של ה-LG ממש לא לטעמך.. איך בדיוק אתה עכשיו לוקח אותה כאופציה ? על דעת אנשים אחרים ?
ככה אתה "זורק" 6,000-7,000 ש"ח ?

כל הכבוד (Y)

דניאלהבוס פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

adirbooking כתב:
דניאלהבוס כתב:חברה אבל על מה אתם ממליצים מבחינת איכות על ה LG או על הסמסונג .פלזמה או לד
...
כמדומני אתה אמרת שה-HD של ה-LG ממש לא לטעמך.. איך בדיוק אתה עכשיו לוקח אותה כאופציה ? על דעת אנשים אחרים ?
ככה אתה "זורק" 6,000-7,000 ש"ח ?

כל הכבוד (Y)
...
. בכלל לא נכון בגלל זה אני ממשיך לבדוק לפניי שאני קונה ופשוט הרבה אמרו לי שהמסכים של LG לא מכוילים בהגזמה כמו מסכים אחרים ולכן הצבעים נראו קצת פחות עמוקים ושהתמונה הזו אפילו עדיפה לכן עדיין לא פסלתי את האופצייה ואני צריך המלצה שלכם חברה לפניי שאני מחליט על אחד מהמסכים

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

מה שאני מבין עכשיו זה שפתחת 20 נושאים חדשים באותו נושא, בשביל טלויזה לחדר שינה...

עמישי
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #17 

פה לא תקבל המלצה על זה או אחר. תקבל חוות דעת מקצועית, וחוות דעת אישית. אם עד עכשיו היה לך crt אז הפלזמה תיראה אותו דבר, כי לשתיהן השתקפות.רק בפלזמה טיפה יותר גדול :)

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #18 

דניאלהבוס

דבר ראשון, לא הייתי ממליץ לרכוש מסך רק על סמך המלצה או דעה כל שהיא העדיפות היא לראות בעין שלך
אתה יכול לרכוש מסך מאוד יקר ואתה תגיד אני לא רואה הבדל כלשהו שאני צופה במסך יותר זול
דבר שני, יש לי את הפלזמה המדוברת והיא מצויינת ואני לא סובל מהשתקפויות אני רגיל לזה ואני צופה ביום ומשחק ב PS3 ביום ואין לי בעיה עם זה ,ולגבי ה LG זה גם מסך מצויין אבל שוב אתה צריך לראות בעיין ולהחליט מה עונה יותר על הצרכים שלך

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

ניראה לי שזה דיון לבטלה... אני אומר לכם ...

elico1987
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 647
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #20 

pinkman1 כתב:ניראה לי שזה דיון לבטלה... אני אומר לכם ...
...
אני לא חושב שזה דיון לבטלה משום שהפורום הזה נועד גם כדי לסייע ,לכוון ,להמליץ ,ולחדש בתחומים שונים
וחברי הפורום נותנים מזמנם היקר ועוזרים .
אז דניאלהבוס צריך סיוע וכיוון ובגלל זה הוא חבר בפורמים האלה כמו כולנו .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”