D550 VS LW570 בבקשה עזרה
חברים בבקשה אם אפשר עזרה
על איזה מבין הטלויזיות אתם ממליצים ומה החסרונות והיתרונות של כל אחד ואיפה ה-HD ו -ה3D יותר טוב
הדגם הראשון LED LG LW570
הדגם השני פלסמה PS51D550
הכי הכי חשוב לי תמונת HD הכי טובה.וגם 3D
שימוש עיקרי- HD-3D-SD
אני יודע שאחת זה LED ואחת פלסמה אבל בכל זאת על איזה טלויזיה אתם הייתם הולכים
תודה רבה רבה לכל העוזרים
על איזה מבין הטלויזיות אתם ממליצים ומה החסרונות והיתרונות של כל אחד ואיפה ה-HD ו -ה3D יותר טוב
הדגם הראשון LED LG LW570
הדגם השני פלסמה PS51D550
הכי הכי חשוב לי תמונת HD הכי טובה.וגם 3D
שימוש עיקרי- HD-3D-SD
אני יודע שאחת זה LED ואחת פלסמה אבל בכל זאת על איזה טלויזיה אתם הייתם הולכים
תודה רבה רבה לכל העוזרים
הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך והיום קניתי את 51D550.
למה?
טיפה גדולה יותר + מחיר. זה היה השיקול שלי. ראיתי את אותם בתצוגה. אהבתי תמונה גם פה וגם שם.
עניין חשוב ממה שהבבנתי וראיתי - השתקפות. אם מסך נמצא מול חלון גדול - לא ממש נעים לצפות בפלזמה בשעות היום. אבל אם אתה לרוב רואה בערבים/לילות אז לא חשוב כל כך.
למה?
טיפה גדולה יותר + מחיר. זה היה השיקול שלי. ראיתי את אותם בתצוגה. אהבתי תמונה גם פה וגם שם.
עניין חשוב ממה שהבבנתי וראיתי - השתקפות. אם מסך נמצא מול חלון גדול - לא ממש נעים לצפות בפלזמה בשעות היום. אבל אם אתה לרוב רואה בערבים/לילות אז לא חשוב כל כך.
סתם שתבין אם אני הולך על ה LG לוקח 42 אינץ' כי ה 47 יקרה לי ואם אני הולך על הסמסונג אז על ה 51 אינץ'Kupyxa כתב:הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך והיום קניתי את 51D550.
למה?
עניין חשוב ממה שהבבנתי וראיתי - השתקפות. אם מסך נמצא מול חלון גדול - לא ממש נעים לצפות בפלזמה בשעות היום. אבל אם אתה לרוב רואה בערבים/לילות אז לא חשוב כל כך....
בכל מקרה למה הלכת על הפלסמה דווקא?
והאם היא באה אם זוגות משקפיים או שצריך לקנות בנפרד?והאם התלת מימד בהה טוב כמו ב LG
תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי דניאלהבוס ב 13/03/2012 15:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
ועוד:Kupyxa כתב:הייתי בדיוק באותה דילמה כמוך והיום קניתי את 51D550.
למה?
עניין חשוב ממה שהבבנתי וראיתי - השתקפות. אם מסך נמצא מול חלון גדול - לא ממש נעים לצפות בפלזמה בשעות היום. אבל אם אתה לרוב רואה בערבים/לילות אז לא חשוב כל כך....
גם אם יש חלון באחד הצדדים, אתה תראה השתקפויות מהצד השני.
כנ"ל לגבי גופי תאורה כמו מנורות שולחן באחד הצדדים.
זה פשוט נורא ואיום לראות במסך כזה מהצד, רק בכדי לראות את ההשתקפויות של הכל מהחצי השני של המסך.
זה ל"אמיצים" בלבד שיושבים בעיקר מול המסך ולא מייחסים חשיבות לצפיה מהצד.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
בצפיה בסרטים וגם בתלת לגודל חשיבות רבה ולכן ל "51 עדיפות מהותית לטעמי על 42".
השאלה המהותית היא הרגלי הצפיה שלך, כי אם אתה יכול ליצור סביבת צפיה ללא השתקפויות הייתי הולך על ה D550.
ספציפית לגבי התלת - התלת הפאסיבי הוא הרבה יותר נוח (והרבה יותר זול), אבל גם ב D550 הוא טוב ואם אתה לא מאלה שסובלים מהאקטיבי אז תהנה גם ממנו. לך תתנסה.
איזה חסרונות יש לפלזמות?
- עוצמת תאורה נמוכה
- זמזומים (תלוי במזל)
- צריכת חשמל (לא מהותי לדעתי)
- חשופה יותר לצריבות.
חסרונות ללד?
- אחידות התאורה
- יחס עלות תועלת כפונקציה של הגודל
- יותר GHOSTING מפלזמה (זמן רענון)
השאלה המהותית היא הרגלי הצפיה שלך, כי אם אתה יכול ליצור סביבת צפיה ללא השתקפויות הייתי הולך על ה D550.
ספציפית לגבי התלת - התלת הפאסיבי הוא הרבה יותר נוח (והרבה יותר זול), אבל גם ב D550 הוא טוב ואם אתה לא מאלה שסובלים מהאקטיבי אז תהנה גם ממנו. לך תתנסה.
איזה חסרונות יש לפלזמות?
- עוצמת תאורה נמוכה
- זמזומים (תלוי במזל)
- צריכת חשמל (לא מהותי לדעתי)
- חשופה יותר לצריבות.
חסרונות ללד?
- אחידות התאורה
- יחס עלות תועלת כפונקציה של הגודל
- יותר GHOSTING מפלזמה (זמן רענון)
זה לחדר השינה שלי יש לי חלון בחדר אבל כמעט ולא ניכנס אור כי מאחוריו יש קיר ויש גם וילוןדודיפלצת כתב:מה מרחק הצפיה שלך?
מה מצב התאורה בחדר בו אתה צופה?...
ולגביי מרחק הצפייה המרחק הוא מהעיינים שלי עד לקיר שאני רוצה לתלות עליו את הטלויזיה הוא כ 3.5 מטר
וזהו חוץ מזה כמו שאמרתי חלון קטן שכמעט ואין ממנו אור
והאם זה אומר שבפלסמה המנורה בתקרה של החדר שלי זה גם מפריע ולא יהיה אפשר לראות טלויזיה באור או שזה רק אור של חלון?
נו אז מה אתם אומרים
והבנתי ש ב HD ו ב FULL HD ה LED לוקחות האם זה נכון?והאם גם ב 3D האיכות בפלסמה יותר ירודה
תודה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..
לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) .
לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) .
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14360
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
integral כתב:אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..
לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) ....
אז מה אתה בעצם אומר שאני לא יוכל לראות טלויזיה כשהאור דלוקטלHD כתב:integral כתב:אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..
לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) .......
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
הם אומרים שתיגש לחנות ותראה בכלל את המסך, אח"כ תבוא ותדע על מה מדובר..דניאלהבוס כתב:אז מה אתה בעצם אומר שאני לא יוכל לראות טלויזיה כשהאור דלוקטלHD כתב:integral כתב:אם המרחק הוא 3.5 מטר, ה 42 לדעתי בכלל לא רלוונטית. קטנה מדי. לגבי המנורה, סביר להניח שתצטרך לסגור אותה, או לעמעם אותה, כמובן כתלות במקום הישיבה שלך והמיקום שלה..
לא יודע איפה שמעת ש HD בפלזמה נראה פחות טוב. תלת אקטיבי 3D בפלזמות עדיף בד"כ על 3D בלד בגלל זמן תגובה נמוך יותר ולכן פחות CROSSTALK (שוב בתנאי התאורה המתאימים - עדיף בחושך בגלל עוצמת התאורה הנמוכה) ..........
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
כמדומני אתה אמרת שה-HD של ה-LG ממש לא לטעמך.. איך בדיוק אתה עכשיו לוקח אותה כאופציה ? על דעת אנשים אחרים ?דניאלהבוס כתב:חברה אבל על מה אתם ממליצים מבחינת איכות על ה LG או על הסמסונג .פלזמה או לד...
ככה אתה "זורק" 6,000-7,000 ש"ח ?
כל הכבוד
. בכלל לא נכון בגלל זה אני ממשיך לבדוק לפניי שאני קונה ופשוט הרבה אמרו לי שהמסכים של LG לא מכוילים בהגזמה כמו מסכים אחרים ולכן הצבעים נראו קצת פחות עמוקים ושהתמונה הזו אפילו עדיפה לכן עדיין לא פסלתי את האופצייה ואני צריך המלצה שלכם חברה לפניי שאני מחליט על אחד מהמסכיםadirbooking כתב:כמדומני אתה אמרת שה-HD של ה-LG ממש לא לטעמך.. איך בדיוק אתה עכשיו לוקח אותה כאופציה ? על דעת אנשים אחרים ?דניאלהבוס כתב:חברה אבל על מה אתם ממליצים מבחינת איכות על ה LG או על הסמסונג .פלזמה או לד...
ככה אתה "זורק" 6,000-7,000 ש"ח ?
כל הכבוד...
דניאלהבוס
דבר ראשון, לא הייתי ממליץ לרכוש מסך רק על סמך המלצה או דעה כל שהיא העדיפות היא לראות בעין שלך
אתה יכול לרכוש מסך מאוד יקר ואתה תגיד אני לא רואה הבדל כלשהו שאני צופה במסך יותר זול
דבר שני, יש לי את הפלזמה המדוברת והיא מצויינת ואני לא סובל מהשתקפויות אני רגיל לזה ואני צופה ביום ומשחק ב PS3 ביום ואין לי בעיה עם זה ,ולגבי ה LG זה גם מסך מצויין אבל שוב אתה צריך לראות בעיין ולהחליט מה עונה יותר על הצרכים שלך
דבר ראשון, לא הייתי ממליץ לרכוש מסך רק על סמך המלצה או דעה כל שהיא העדיפות היא לראות בעין שלך
אתה יכול לרכוש מסך מאוד יקר ואתה תגיד אני לא רואה הבדל כלשהו שאני צופה במסך יותר זול
דבר שני, יש לי את הפלזמה המדוברת והיא מצויינת ואני לא סובל מהשתקפויות אני רגיל לזה ואני צופה ביום ומשחק ב PS3 ביום ואין לי בעיה עם זה ,ולגבי ה LG זה גם מסך מצויין אבל שוב אתה צריך לראות בעיין ולהחליט מה עונה יותר על הצרכים שלך
אני לא חושב שזה דיון לבטלה משום שהפורום הזה נועד גם כדי לסייע ,לכוון ,להמליץ ,ולחדש בתחומים שוניםpinkman1 כתב:ניראה לי שזה דיון לבטלה... אני אומר לכם ......
וחברי הפורום נותנים מזמנם היקר ועוזרים .
אז דניאלהבוס צריך סיוע וכיוון ובגלל זה הוא חבר בפורמים האלה כמו כולנו .