שרת NFS WINDOWS SERVICE FOR UNIX +קיר סרטים אחד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
istarmini פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #1 

אהלן

לאחרונה עשיתי שימוש ,לצורך הזרמת התכנים ברשת ,בשרת NFS של haneWIN בשילוב עם תוכנה בשם WINBOLIC LINK והצלחתי לייצור קיר סרטים אחד שמציג לי את תמונות כל הסרטים שיש לי ב 6 כוננים נפרדים.

עד פה הכל אחלה רק לצערי התברר לי שה haneWIN הזה לא ממש עושה את עבודתו נאמנה ,אצלי במחשב, עם מערכת ההפעלה XP.(על ה WIN 7 אני בכלל לא רוצה לשמוע. :lol: ).

לאור האמור החלטתי להתקין את השרת NFS WINDOWS SERVICE FOR UNIX . התוצאה , מבחינת יכולות ההזרמה , הייתה פשוט מדהימה ובקיצור מהפך :) . הבעיה היא שעם השרת NFS WINDOWS SERVICE FOR UNIX אני לא ממש מצליח לייצור את קיר הסרטים ,שכולל את כל הסרטים מכל 6 הכוננים שלי. לא חשוב מה ניסיתי לשנות, פשוט העסק לא עובד. אני רואה את הקיר עם התמונות אבל לא מצליח להפעיל את הסרט .

לצערי נאלצתי לחזור לשיטה הישנה והיא קיר סרטים נפרד עבור כל כונן ואז למעשה יש לי 6 שיתופים בפ C200 ואני נאלץ להכנס לכל אחד מהם בנפרד על מנת לראות את קיר הסרטים ולהפעיל אותם.

אז נכון לא סוף העולם אבל אחרי שהצלחתי להציג קיר אחד ולהפעיל את הסרטים בעזרת ה haneWIN קצת מבאס לחזור לשיטה הישנה.

האם למישהו יש נסיון עם ה NFS WINDOWS SERVICE FOR UNIX ותוכנת ה WINBOLIC LINK ?(התוכנה הזו מייצרת למעשה תקייה וירטואלית שאליה מקושרים כל תקיות הסרטים מכל הכוננים ואז ניתן למעשה לייצור שיתוף אחד של התקיה בפופקורן ולהציג קיר סרטים אחד לכל הכוננים).

תודה

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”