יש לי צלחת של יס על הגג, ואני לא מחובר ליס..
-
dalet11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
אני גר בוילה פרטית, מושכרת. לדיירים הקודמים היה יס.. אך הם התנתקו כשעזבו את הדירה, אני מחובר כרגע להוט, ועדין יש לי צלחת של יס על הגג.. ופעם אחרונה שהיה טכנאי של הוט אצלי, אמר לי שכנראה הם שכחו לקחת את הצלחת והוא רואה גם את הכבל שלה בקופסא היא פשוט מנותקת..
שאלתי את הטכנאי של הוט הוא אמר לי שהוא לא נתקל במקרה כזה שלא לקחו את הצלחת והוא לא יודע מה להגיד לי..
הוא גם אמר שבאופן תאורטי אני יכול לרכוש ממיר לוויני ולהשתמש בצלחת הזו רק צריך לחבר את הכבל שלה במקום הכבל של הוט ואפילו הדגים לי איך לעשות את זה :O
זה הגיוני?
זה הגיוני בכלל שיס שחכו צלחת?
שאלתי את הטכנאי של הוט הוא אמר לי שהוא לא נתקל במקרה כזה שלא לקחו את הצלחת והוא לא יודע מה להגיד לי..
הוא גם אמר שבאופן תאורטי אני יכול לרכוש ממיר לוויני ולהשתמש בצלחת הזו רק צריך לחבר את הכבל שלה במקום הכבל של הוט ואפילו הדגים לי איך לעשות את זה :O
זה הגיוני?
זה הגיוני בכלל שיס שחכו צלחת?
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
יס לא לוקחים בחזרה צלחות, העלות של הטכנאי שיגיע לפרק אותה כנראה עולה יותר מהצלחת.
אלעד
-
dalet11
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
יש לי הרבה קרובי משפחה וחברים שהיו בעבר לקוחות יס ופירקו את הצלחת אצלהם.. האמת שלא ממש התייחסתי לעניין הצלחת עד שחבר אמר לי איך זה שנשארה לי הצלחת כשאני מחובר להוט..Elad8 כתב:יס לא לוקחים בחזרה צלחות, העלות של הטכנאי שיגיע לפרק אותה כנראה עולה יותר מהצלחת....
גם הטכנאי של הוט אמר שהוא לא נתקל במצבים כאלו בעבר..
השאלה העיקרית שלי זה אם אפשר לחבר אותה ולהשתמש בממיר של ספק פרטי.. לפי הטכנאי של הוט תאורטית זה אפשרי..
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
גם אצלנו לא פירקו את הצלחת.
יש לי שאלה שאולי קשורה - הצלחת הזאת מחוברת גם לחשמל, לא? מאיפה היא אמורה לקבל חשמל אם היא של כל הבניין?
יש לי שאלה שאולי קשורה - הצלחת הזאת מחוברת גם לחשמל, לא? מאיפה היא אמורה לקבל חשמל אם היא של כל הבניין?
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78964
- שם מלא: עפר לאור
- YardenBenlulu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 332
זה ממש לא רציני הצלחת הזו זה לא משהו יקר ולא אתה לא יכול לחבר שום ממיר כל השידורים מוצפנים
בברכה,
ירדן בן לולו
ירדן בן לולו
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
אתה יכול , אבל רק את ערוצי הלויין הישראלים החופשיים מעמוס. את השידור של ייס או שידורים מלווינים אחרים אין לך אפשרות לראות.
- yakovil
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
- שם מלא: yakovil
כשלקוח מתנתק לא מפרקים את הצלחת,אלא אם הלקוח מבקש להסיר אותה.הצלחת מקבלת מתח מהממירים ואין לה חיבור ישיר לחשמל בדרך כלל.אם תחבר ממיר פרטי תוכל לראות את הערוצים הלא מוצפנים של הלווין עמוס כמו ערוץ 2 ערוץ 10,לא תוכל לראות את שאר הערוצים.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
אני בחיים לא נתקלתי במקרה של פירוק צלחת, הם בדרך כלל משאירים אותה על הגג, אלא אם כן הלקוח מתעקש להוריד אותה, וזה מטעמי חיסכון בטכנאי לפירוק + אפשרות שעוד תחזור אליהם ואז יש גם חיסכון בטכנאי להרכבה (כך גם היה אצלי, ניתוק - הצלחת נשארה, חיבור מחדש ואז התחברות לאותה צלחת).
איך שאני רואה את זה (זו בטח לא המלצה שאפשר ללכת איתה לבית משפט, אלא דעה אישית שלי), ברגע שניתקו אותי והשאירו את זה אצלי על הגג, אני יכול להשתמש בזה (למשל, לחבר לה ממירים פרטיים).
לא רוצים? שיבואו לקחת אותה...
עריכה:
כשאני אומר ממיר פרטי, אני מתכוון לממיר שרכשת בחנות (לא ממיר של יס), ואז הצלחת מתפקדת כצלחת רגילה לכל דבר.
את ערוצי יס המוצפנים (כולם חוץ מאלה הפתוחים), אתה כמובן לא תוכל לראות.
איך שאני רואה את זה (זו בטח לא המלצה שאפשר ללכת איתה לבית משפט, אלא דעה אישית שלי), ברגע שניתקו אותי והשאירו את זה אצלי על הגג, אני יכול להשתמש בזה (למשל, לחבר לה ממירים פרטיים).
לא רוצים? שיבואו לקחת אותה...
עריכה:
כשאני אומר ממיר פרטי, אני מתכוון לממיר שרכשת בחנות (לא ממיר של יס), ואז הצלחת מתפקדת כצלחת רגילה לכל דבר.
את ערוצי יס המוצפנים (כולם חוץ מאלה הפתוחים), אתה כמובן לא תוכל לראות.
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
כפי שכתבו, ניתן לצפות רק בערוצי עידן פלוס, הערוץ הערבי-ישראלי החדש ועוד כמה ערוצים + רדיו.
השידור של YES מוצפן.
השידור של YES מוצפן.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
אם אני לא טועה בבניינים משותפים הצלחות של יס מחוברות עם דייסק/מפצל ככה שצלחת אחת משדרת למספר רב של דירות. מכאן שהם לא יכולים לקחת חזרה את הצלחת אחרת השכן לא יראה טלויזיה.
הצלחת כמובן לא מחוברת לחשמל. המתח מגיע מהממיר לLNB שעל הצלחת .
כל הטרנספונדרים שנקלטים בממיר של יס על 2/3 AMOS כולל הHD נסרקים גם בממיר פרטי .
מעשית אין מה לעשות עם זה כי הכל מוצפן חוץ מערוצי עידן+ (ישראל1,2,10,כנסת) .
הצלחת כמובן לא מחוברת לחשמל. המתח מגיע מהממיר לLNB שעל הצלחת .
כל הטרנספונדרים שנקלטים בממיר של יס על 2/3 AMOS כולל הHD נסרקים גם בממיר פרטי .
מעשית אין מה לעשות עם זה כי הכל מוצפן חוץ מערוצי עידן+ (ישראל1,2,10,כנסת) .
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
בבתים משותפים לפעמים הצלחת מחוברת לחשמל בחדר מדרגות או בגג, לא תמיד החיבור לחשמל הוא מהממיר בבית.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
אולי אתה מדבר על HOT להם יש ארון תקשורת וחוות הצלחות המרכזית שמעבירה עם כבלים לסביבה.Mistoffelees כתב:בבתים משותפים לפעמים הצלחת מחוברת לחשמל בחדר מדרגות או בגג, לא תמיד החיבור לחשמל הוא מהממיר בבית....
בYES זה עובד מהצלחת לנקודה בדירה ומשם לממיר עם כבל, אין ארון תקשורת.
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
לא התבלבלתי,
אצל ההורים שלי החשמל מגייע מארון בחדר המדרגות.
מהצלחת החיבור יוצא למפצלים שמזינים את הדירות בקומה ואת המפצל בקומה מתחת.
אחד המפצלים האלה מחובר לחשמל.
אני חושב שגם נתקלתי במקרה שבו לוקחים חשמל מבית המנורה שבגג.
אצל ההורים שלי החשמל מגייע מארון בחדר המדרגות.
מהצלחת החיבור יוצא למפצלים שמזינים את הדירות בקומה ואת המפצל בקומה מתחת.
אחד המפצלים האלה מחובר לחשמל.
אני חושב שגם נתקלתי במקרה שבו לוקחים חשמל מבית המנורה שבגג.
- yakovil
-
- חבר פעיל

אכן בבתי קומות במצב האידאלי הצלחת מקבלת מתח מהספק שמחובר לחשמל,בתכלס רוב החיבורים האלה לא פעילים(מכל מיני סיבות) ולכן הצלחת מקבלת מתח מהממירים.בבתי קרקע הצלחת ב99 אחוז מהמקרים מקבלת מתח אך ורק מהממירים.
- yossirif
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 599
אני מעלה את השרשור הישן הזה שוב...שאלה חשובה.
האם יש מיקום חשוב\מדוייק לצלחת של YES?
זאת אומרת, האם יכול להיות מצב שבו מתקינים צלחת אך ורק לכיוון צפון לדוגמא?
יש לנו שכנה שהתקינה צלחת YES שנמצאת בחלל של החצר שלי (על קיר משותף), ולא בחלל של החצר שלה.
אני לא מבין מבחינה משפטית מה ההשלכות של הנושא (כמו למשל עץ של שכן שעובר את הגדר לתוך החצר שלי, לדוגמא), אבל אני שואל מבחינה טכנית נטו, האם יכול להיות שאם היא תתקין את הצלחת בצד השני, לא תהיה לה קליטה?
אני שואל מאחר ואני מתכנן לדרוש ממנה העברה של הצלחת לשטח שלה.
תודה רבה לעוזרים!!!
זאת אומרת, האם יכול להיות מצב שבו מתקינים צלחת אך ורק לכיוון צפון לדוגמא?
יש לנו שכנה שהתקינה צלחת YES שנמצאת בחלל של החצר שלי (על קיר משותף), ולא בחלל של החצר שלה.
אני לא מבין מבחינה משפטית מה ההשלכות של הנושא (כמו למשל עץ של שכן שעובר את הגדר לתוך החצר שלי, לדוגמא), אבל אני שואל מבחינה טכנית נטו, האם יכול להיות שאם היא תתקין את הצלחת בצד השני, לא תהיה לה קליטה?
אני שואל מאחר ואני מתכנן לדרוש ממנה העברה של הצלחת לשטח שלה.
תודה רבה לעוזרים!!!
- asaf23
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7942
צריך כיוון מערב
- yakovil
-
- חבר פעיל

כיוון דרום מערב
- ron5054
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 513
מנצל"ש ברשותכם..
כרגע מנוי של יס, ורוצה להתנתק ולראות רק עידן פלוס.
האם ממיר לוויני יהיה זול יותר מלקנות ממיר עידן פלוס ואנטנה?
איפה קונים דבר כזה בכלל?
כרגע מנוי של יס, ורוצה להתנתק ולראות רק עידן פלוס.
האם ממיר לוויני יהיה זול יותר מלקנות ממיר עידן פלוס ואנטנה?
איפה קונים דבר כזה בכלל?
- nimrodg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1299
יוסי, קצת הסתבכתי בהסבר מקווה שתבין אותו..
המלצתי היא לפני שאתה מוציא את העצבים על השכנה, פנה אליה בדרכי שלום(שבור את הקרח עם קפה ועוגה). בלי לשלוח מכתבים\פקסים\יונות דואר. בנוסף תפנה ליס לתלונות הציבור (אמור להיות מספר ייעודי לכך-אין לי מושג) (שמור את מס' הפנייה שלך, ואת היום והשעה).
אם היא טוענת שזו העבודה של יס, והיא לא רוצה לפעול בעניין (בכך שהיא לא רוצה לעשות את העבודה "השחורה" של להתקשר ליס),
אחרי שבוע תבוא אליה שוב בדרישה, אבל הפעם תביא לה מכתב במסירה ביד+מכתב רשום ואישור מסירה (אוברקיל רציני בשביל שכנה)
וזה כולל נמענים לעיריה\חברת יס כאשר לכולם זה מכתב רשום ואישור מסירה (פה כבר תתחיל להסביר את צעדייך לגבי המשך העובדה שיש פלישה לבית שלך ואין שום תגובה או רצון כלשהוא לפתור את הבעיה הזו).
וגם תצלם תמונות של הצלחת.
רון, זה אפשרי להזמין ממיר לויני, אבל אין את כל הערוצים שיש בעידן +, ממיר אפשר להזמין דרך אלי אקספרס או אייבי.
מומחים ממני יוכלו לכוון אותך לממיר טוב.
המלצתי היא לפני שאתה מוציא את העצבים על השכנה, פנה אליה בדרכי שלום(שבור את הקרח עם קפה ועוגה). בלי לשלוח מכתבים\פקסים\יונות דואר. בנוסף תפנה ליס לתלונות הציבור (אמור להיות מספר ייעודי לכך-אין לי מושג) (שמור את מס' הפנייה שלך, ואת היום והשעה).
אם היא טוענת שזו העבודה של יס, והיא לא רוצה לפעול בעניין (בכך שהיא לא רוצה לעשות את העבודה "השחורה" של להתקשר ליס),
אחרי שבוע תבוא אליה שוב בדרישה, אבל הפעם תביא לה מכתב במסירה ביד+מכתב רשום ואישור מסירה (אוברקיל רציני בשביל שכנה)
וזה כולל נמענים לעיריה\חברת יס כאשר לכולם זה מכתב רשום ואישור מסירה (פה כבר תתחיל להסביר את צעדייך לגבי המשך העובדה שיש פלישה לבית שלך ואין שום תגובה או רצון כלשהוא לפתור את הבעיה הזו).
וגם תצלם תמונות של הצלחת.
רון, זה אפשרי להזמין ממיר לויני, אבל אין את כל הערוצים שיש בעידן +, ממיר אפשר להזמין דרך אלי אקספרס או אייבי.
מומחים ממני יוכלו לכוון אותך לממיר טוב.