פורטים מופיעים כסגורים למרות שפתוחים בהוט-בוקס

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
SDL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,
אתחיל בכך שהידע שלי בתחום הרשתות שואף לאפס.
עד לפני כשבוע הייתי מחובר עם תשתית של הוט וספק בזק בינלאומי לאינטרנט של 12 מגה עם חייגן, טורנטים עבדו מעולה והכל רץ חלק.
לפני שבוע הצטרפתי לטריפל של הוט עם אינטרנט של 30 מגה, ספק בזק בינלאומי וללא חייגן. החליפו לי את המודם להוט-בוקס, ומשם התחילו הבעיות.
בהוט-בוקס הWireless מכובה, הFirewall גם, וסימנתי וי ליד uPnP.
בדקתי באיזה פורט uTorrent משתמש, בדקתי אותו באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports ומופיע כחסום.
אני משחק גם בXBOX LIVE לא מעט, שמתי לב מאז שהחלפתי להוט-בוקס שיש לי המון קירטועים ולאג במשחקים, עשיתי בדיקת חיבור באקס בוקס וזה אמר לי לוודא שuPnP עובד ושפורט מסויים פתוח, בדקתי את הפורט באתר וגם הוא מופיע כחסום.
התקשרתי לתמיכה הטכנית של הוט, עשו איתי כמה בדיקות וסיימו בזה שהכל תקין מבחינתם ומבחינת ההוט-בוקס.
אציין שאני משתמש בFirewall של Windows, ומשתמש בWindows 7, בשביל הבדיקות סגרתי את הFirewall לגמרי.
למישהו יש רעיון לגבי מה יכול להיות הגורם לחסימת הפורטים שלי?
תודה מראש.
נערך לאחרונה על ידי SDL ב 12/03/2012 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

אתה צריך לפתוח פורטים ב- HOTBOX כמו בכל ראוטר רגיל.
אתה יכול להתקשר לתמיכה הטכנית של הוט ולהגיד להם שיעזרו לך לפתוח את הפורטים. לפני השיחה תבדוק איזה פורטים צריך לפתוח.

C0rnFlex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1335
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #3 

העברת ("פתחת") את הפורטים לIP הפנימי שלך או רק הגדרת UPNP?
בכל מקרה כשבדקת את הפורט האם הXBOX או הUTORRENT פעלו ברקע? רק כשהם פועלים תהיה תגובה בפורט שהם משתמשים בו. תוודא שהUPNP פועל בUTORRENT.
נערך לאחרונה על ידי C0rnFlex ב 12/03/2012 18:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.

SDL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

אבל בהוט-בוקס עצמו יש הודעה שאף פורט לא נחסם, אתה חושב שעדיין עדיף לנסות לפתוח אותם ידנית בForwarding בהוט-בוקס?

SDL פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

הגדרתי את הIP שלי גם כן.
מה שכן, לא היה לי מושג שצריך להפעיל את האקסבוקס וuTorrent בשביל שהבדיקה תראה שהוא עובד, בדקתי שוב והכל בסדר עכשיו!
אבדוק כמה הורדות בטורנטים ליתר ביטחון אבל אני אופטימי, הבדיקה של האקסבוקס עברה בהצלחה עכשיו, ובעבר קיבלתי שגיאה.
תודה רבה לכולם על העזרה, ובמיוחד על המהירות שבה עניתם!
:claps:

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”