בחודש יולי האחרון חברת Yamaha חשפה את דור הרסיברים החדש והשני במספר של סדרת ה-AVENTAGE. הדגם הבכיר בסדרה, ה-RX-A3010, נחת אצלנו לביקורת.

פיצ'ר מאוד נחמד שקיים בממשק השליטה הזה הוא שאפשר לבצע שמירה (בקובץ ע"ג המחשב) של כל ההגדרות הקיימות ברסיבר.יתר על כן, ה- RX-A3010 כולל גם ממשק שליטה באמצעות הדפדפן כך שניתן לשלוט על היחידה והאזורים גם באמצעות מחשב....

היי,lasik כתב:תודה על הסקירה המעמיקה.
לתשומת ליבך,
בפגישה 1:1 של מרטין סבג ב- 26.12.2011 עם נציג ימאהה מיפן בביקורו בישראל, צוטט הנציג כאומר "סידרת ה-Z היא עדיין סידרה נפרדת וה-Z11 עדיין נחשב לספינת הדגל ולא מתוכננת להיות מוחלפת בשלב זה".
לעומת זאת בכתבה הנוכחית נכתב על ידך:
"ה-RX-A3010 מייצג את הרמה הגבוהה ביותר ברסיברים לקולנוע ביתי מבית Yamaha (היה גם "רסיבר-על" בדמות RX-Z11 אך זה כבר אינו משווק, כך שה-RX-A3010 מחזיק בכתר)".
להבנתי הכתר לא הועבר על ידי ימאהה בשום שלב. כנהוג בימאהה, סדרות על כדוגמת ה- Z מוחלפות אחת למספר שנים רב יותר מתדירות החלפת דגמי הביניים. לדעתי פיצ'רים כגון DSP או מעבד תמונה עדכניים יותר לא הופכים את המוצר לטוען לכתר. יעיד על כך גם התימחור שבוצע בהתאם לציפיות מהמוצר....

אין לי הסבר טכני כיצד זה עובד. YAMAHA פשוט טוענים, מבלי ממש לפרט שפשוט מע' ה-Room Correction שלהם משתמשת בנתון של מדידת הזווית, במידה ונלקח ע"י המשתמש, בעת ביצוע התיקון.oferlaor כתב:אני זקוק לעוד הסבר על נושא מדידת הזוית.
על מה זה בדיוק משפיע ואיך זה עובד?...
מניח שיהיה זמן... נתאם בפרטי.shlomiassaf כתב:סקירה מעולה! נהנתי לקרוא וללמוד.
אני אישית התרחקתי מהמגברים ALL IN ONE, במיוחד במחירים הללו.
המחלה הזאת של תמיד להיות עם עם הפיצ'רים הכי חדשים גמרה אותי...
מעדיף לקנות הגברה בנפרד ופרוססור בנפרד...
חייב לציין שהממיר ממש יפה ובאמת מסקרן אותי להשוות אותו לפרוססור ייעודי.
אשמח לעשות FACE OFF בפסח מול הפרוססור שלי אם יש לך את הזמן....

מסכים עם שמוליק. 2067 רסיבר מצויין .sam22 כתב:אחלה סקירה.
חיים,
נראה לי שמשהו חסר אצלי?![]()
לא רואה צורך בשידרוג...