רק אצלי - או שגם אצכלם לוח השידורים של ערוץ ג'וניור מפספס ?
שלום,
כלח הזמן מתפספסות לי הקלטות בערוץ ג'וניור (מרקו, נילס וכו' - בשביל הילד !!!)
בדקתי מקרוב ונראה לי כי ה- EPG שאני מוריד בשביל הערוץ הזה תמיד סוטה בכמה דקות וזה יכול להסביר את זה.
לפעמים אפילו יש חפיפה מוזרה (לדוגמא לפי לוח ה שידורים של היום, פרק 14 של הלב אמור להסתיים הרבה אחרי שפרק 15 אמור להתחיל, יש בעיה בשעות הסיום של פרק 14 בעוד שעת ההתחלה של פרק 15 נכונה....)
אני משתמש ב- EPG של אורן.
האם הבעיה רק אצלי או אצל אחרים גם?
לוח השידורים לפי המידע האינטרקטיבי בערוץ נראה אמין יותר.
הייתי עושה padding אבל זה לא יפול לי בעיה של חפיפה בין פרקים 14 ו- 15 כמו שציינתי (כי בגלל חפיפת השעות, ה- SAGE מזהה את זה כ- conflict).
אודה לעיצות
כלח הזמן מתפספסות לי הקלטות בערוץ ג'וניור (מרקו, נילס וכו' - בשביל הילד !!!)
בדקתי מקרוב ונראה לי כי ה- EPG שאני מוריד בשביל הערוץ הזה תמיד סוטה בכמה דקות וזה יכול להסביר את זה.
לפעמים אפילו יש חפיפה מוזרה (לדוגמא לפי לוח ה שידורים של היום, פרק 14 של הלב אמור להסתיים הרבה אחרי שפרק 15 אמור להתחיל, יש בעיה בשעות הסיום של פרק 14 בעוד שעת ההתחלה של פרק 15 נכונה....)
אני משתמש ב- EPG של אורן.
האם הבעיה רק אצלי או אצל אחרים גם?
לוח השידורים לפי המידע האינטרקטיבי בערוץ נראה אמין יותר.
הייתי עושה padding אבל זה לא יפול לי בעיה של חפיפה בין פרקים 14 ו- 15 כמו שציינתי (כי בגלל חפיפת השעות, ה- SAGE מזהה את זה כ- conflict).
אודה לעיצות
There is a time to live
And a time to die
There is a time to meet your maker.
There is a time to live,
But isn’t strange…
As soon as you’re born, you’re dying.
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
אתה יכול לבטל הקלטת PADDING בהקלטות צמודות וזה יסדר את בעיית ההקלטה.
לגבי לוח המשדרים, תמיד בדוק את לוח המשדרים באתר YES - משם נלקחים הנתונים. אם שם אותו הדבר - אין מה לעשות...אם יש בעיה בתוכנה והנתונים באתר YES בסדר, נא להודיע לי ואתקן!
אורן.
לגבי לוח המשדרים, תמיד בדוק את לוח המשדרים באתר YES - משם נלקחים הנתונים. אם שם אותו הדבר - אין מה לעשות...אם יש בעיה בתוכנה והנתונים באתר YES בסדר, נא להודיע לי ואתקן!
אורן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הבעיה היא שבאתר יס אין שעת סיום
יש רק שעת התחלה וכאילו אנחנו צריכים להנמיח ששעת הסיום היא של הפרק היא שעת ההתחלה של התוכנית הבאה, מה שלא נכון.
זאת בדיוק הבעיה היום בתוכנית הלב, פרק 14 כאילו נגמר הרבה אחרי שמתחיל פרק 15...
אולי סתם טעות... קורה....
אבל כבהר הפסדתי הרבה מאוןד הקלטות של נילס בגלל אי דיוקים כאלו.
מעצבן.
זאת בדיוק הבעיה היום בתוכנית הלב, פרק 14 כאילו נגמר הרבה אחרי שמתחיל פרק 15...
אולי סתם טעות... קורה....
אבל כבהר הפסדתי הרבה מאוןד הקלטות של נילס בגלל אי דיוקים כאלו.
מעצבן.
There is a time to live
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
And a time to die
There is a time to live,
But isn’t strange…
עד שחב' הלוויין ו-HOT יבינו ש-EPG הוא לב ליבו של מערכת HTPC, יפעלו ליצירת לוח משדרים מדוייק, מלא, הכולל אינפורמציה בצורה מובנית ובפורמט קבוע, לא יהיה ניתן "לסמוך" בעיניים עצומות של מערכות HTPC שינהלו בשבילנו את ההקלטות ויאפשרו לנו להתנתק לחלוטין מהיום ושעת השידור ולבנות לעצמנו לוח משדרים אישי - וכמובן ללא פרסומות/פרומויים.
רגע, נראה שהם מבינים זאת יותר טוב מאתנו...
נותר רק לקוות ש-VISTA עם הכח של MICROSOFT יקדמו את הנושא, כמובן לתועלתם, אך אולי בעקבות זאת יתחילו "לזוז" דברים בארצנו ה"מתקדמת" - וקדימה...(ללא קשר מפלגתי
).
אורן.
סתם ועוד מחשבה,
YES MAX משתמש בקידוד פנימי ללוח המשדרים כדי לדעת אם התכנית היא סדרה או לא...נשמע כאילו YES לא רוצים כלכך שמישהו אחר (...מערכ' HTPC "פיראטית"...) ידע זאת...
רגע, נראה שהם מבינים זאת יותר טוב מאתנו...
נותר רק לקוות ש-VISTA עם הכח של MICROSOFT יקדמו את הנושא, כמובן לתועלתם, אך אולי בעקבות זאת יתחילו "לזוז" דברים בארצנו ה"מתקדמת" - וקדימה...(ללא קשר מפלגתי
אורן.
סתם ועוד מחשבה,
YES MAX משתמש בקידוד פנימי ללוח המשדרים כדי לדעת אם התכנית היא סדרה או לא...נשמע כאילו YES לא רוצים כלכך שמישהו אחר (...מערכ' HTPC "פיראטית"...) ידע זאת...
ג'וניור רמאות בפנים!!! כנסו
שלום לכל לקוחות יס ! אז ככה לכל מי שיש ג'וניור בבית אז יש לי משימה בשבילכם תעקבו אחריי התכנים כי אני הייתי בחופש שבועיים ויצא לי לקלוט שהשידורים חוזרים על עצמם כמעט כל יום ברוב הסדרות כמו בילבי ,האחים גרים,וכ"ו למה אנחנו צריכים לשלם 16 שקל החודש 192 ש"ח בשנה כדי לראות כל יום אותו דבר . בסכום הזה תלכו לשוק תקנו 30 דיסקים ותראו כמה שאתם רוצים לא כך?
התקשרתי לחברה והם מודים שהתכנים חוזרים על עצמם והם לא אחראים לזה כי זה לא ערוץ " שלהם" ומה שהכי הרגיז אותי זה שבלוח שידורים רשום שיש פרקים אחרים אבל בסוף שוב מתחיל בילבי פרק הנגר , האחים גרים פרק סינדרלה .
הם מתחילים סדרות כמו טוב טוב הגמד ומפסיקים אותם באמצע פינוקיו אותו דבר הפרקים גם לא בסדר רצוף כי אלה סדרות ישנות שנעלמו מהמאגר. אשמח אם תבדקו אותי ותגיבו .
התקשרתי לחברה והם מודים שהתכנים חוזרים על עצמם והם לא אחראים לזה כי זה לא ערוץ " שלהם" ומה שהכי הרגיז אותי זה שבלוח שידורים רשום שיש פרקים אחרים אבל בסוף שוב מתחיל בילבי פרק הנגר , האחים גרים פרק סינדרלה .
הם מתחילים סדרות כמו טוב טוב הגמד ומפסיקים אותם באמצע פינוקיו אותו דבר הפרקים גם לא בסדר רצוף כי אלה סדרות ישנות שנעלמו מהמאגר. אשמח אם תבדקו אותי ותגיבו .