הפחתת עמלות ב-Paypal ?
אהלן חברה
אני רוכש די הרבה מוצרים מחו"ל באמצעות פייפאל, ומכיוון שסכום המוצרים לא היה גבוה בדרך כלל לא יחסתי משמעות לרבית, שהיתה די גבוה למען האמת ביחס למוצר.
כעת, אני רוצה לבצע רכישה בסכום יותר רציני, משהו בסביבות ה-1400$, ופה הרבית כבר יותר משמעותית.
שמעתי פעם שניתן להוריד קצת את העמלה או לקבל איזה הנחה לגביה, אם מגדירים משהו בחשבון של פייפאל.
כמובן שאני משתמש בויזה בינלאומי, ומשלם בשקלים על דולרים.
ידוע לכם על משהו כזה שאפשר לעשות?
אני רוכש די הרבה מוצרים מחו"ל באמצעות פייפאל, ומכיוון שסכום המוצרים לא היה גבוה בדרך כלל לא יחסתי משמעות לרבית, שהיתה די גבוה למען האמת ביחס למוצר.
כעת, אני רוצה לבצע רכישה בסכום יותר רציני, משהו בסביבות ה-1400$, ופה הרבית כבר יותר משמעותית.
שמעתי פעם שניתן להוריד קצת את העמלה או לקבל איזה הנחה לגביה, אם מגדירים משהו בחשבון של פייפאל.
ידוע לכם על משהו כזה שאפשר לעשות?
לא ברור על איזו עמלה אתה מדבר. אולי על המרות מדולר לש"ח ?Playaz כתב:אהלן חברה
ידוע לכם על משהו כזה שאפשר לעשות?...
הדרך שאני משתמש בה: הגדר בחשבון הפיפאל שלך ש USD זה המטבע העיקרי. זה אומר שפיפאל יחייבו אותך בדולר אמריקאי. מכאן והילך זה העלויות של כרטיס האשראי שלך.
באם אתה רוצה להוזיל יותר - דאג ליתרת מטח (USD ) בחשבון הבנק, ודאג לעדכן בחברת האשראי, שיחייבו את חשבון המטח ולא השקלי.
חיוב של X$ יחייב בדיוק X$ בחשבון המטח, ללא שום עמלות (העמלות היחידות זה שתרכוש את המטח)
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
תודה, פניתי אליהם והפכתי את ה-USD כמטבע חיוב עיקרי.
עידכון: לפתע שמתי לב כי החיוב מ-PAYPAL השתנה לעומת כשהיה בעבר.
עד לא מזמן, הייתי רואה בחשבונית מ-PP את ההמרה מ-USD ל-NIS...כעת אני רואה רק חיוב ב-USD.
האם זה אומר שיותר PP כבר לא יבצעו את ההמרה ובכך יחייבו אותי על אותו המרה?
ראו צילום של החלק בחשבונית...
תודה!
עידכון: לפתע שמתי לב כי החיוב מ-PAYPAL השתנה לעומת כשהיה בעבר.
עד לא מזמן, הייתי רואה בחשבונית מ-PP את ההמרה מ-USD ל-NIS...כעת אני רואה רק חיוב ב-USD.
האם זה אומר שיותר PP כבר לא יבצעו את ההמרה ובכך יחייבו אותי על אותו המרה?
ראו צילום של החלק בחשבונית...
תודה!