ניקוי תקליטים-השכרת מכונה
-
THE_POLICE
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 105
- שם מלא: Dan Ganon
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי
מישהו מכיר חנות / משו דומה שמשכירה מכונה לניקוי בתשלום?
אם יש מישהו מהמכובדים בו שמוכן ללוות את המכונה ליום / יומיים תמורת סכום כסף אשמח לדון בכך מאד
אני ממש רוצה לבצע ניקוי יסודי אך אין ברשותי את הזמן והידע לניקוי עם כל מיני תערובות homemade ולא מספיק מזומן לרכוש מכונה
תודה לכולכם!
מישהו מכיר חנות / משו דומה שמשכירה מכונה לניקוי בתשלום?
אם יש מישהו מהמכובדים בו שמוכן ללוות את המכונה ליום / יומיים תמורת סכום כסף אשמח לדון בכך מאד
אני ממש רוצה לבצע ניקוי יסודי אך אין ברשותי את הזמן והידע לניקוי עם כל מיני תערובות homemade ולא מספיק מזומן לרכוש מכונה
תודה לכולכם!
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
דווקא המכונה הפשוטה הזו עושה עבודה מצויינת. אני עצמי שקלתי לקנות מכונה, אבל בגלל המחירים בארץ, אילתרתי משהו בעצמי שעובד מצויין. איפה שהוא בפורום יש מדריך לניקוי תקליטים שכתב חנן, הוא בר סמכא בתחום ותאמין לי, עם הציוד והתקליטים שלו, הוא האדם האחרון שיעשה נזק לתקליטים. כמו עם כל דבר בתחום הזה, יש המון הייפ סביב מכונות הניקוי, כשהתורה עצמה אינה מסובכת.
דני בלר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- chalmh
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
גם אני כנראה לא ארכוש מכונה כזאת מאותה הסיבה של מרטין וגם לאחר ש"פיתחתי" לעצמי שיטת ניקוי ידנית שהוכיחה את עצמה זה נראה לי די מיותר בשלב הזה.
הייתי מוסיף: מכונה של מספר שותפים לא שייכת לאף שותף על כל המשתמע מכך, לטוב ולרע ולאחריות לתקינותה ותחזוקתה. בסוף היא תיפול בין הכסאות.
הייתי מוסיף: מכונה של מספר שותפים לא שייכת לאף שותף על כל המשתמע מכך, לטוב ולרע ולאחריות לתקינותה ותחזוקתה. בסוף היא תיפול בין הכסאות.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
מרטין אם אין לך מקום תקנה מכונה אני אשמור אותה אצלי... למען האמת אני הלכתי לפי העצות של חנן, זה עובד לי די טוב, הצלחתי להציל כמה תקליטים שהגיעו אליי במצב קשה של לכלוך, אחרי ניקיון - הם כחדשים. לפי השיטה של חנן ולפי איך שאני עושה, מדובר בהליך של כשלוש דקות, נדיר שצריך לחזור עליו עוד פעם.
דני בלר