:הל: HOT יוצאת במהלך אסטרטגי עבור הקהל הרוסי - 10 ערוצים חדשים ביום אחד!

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]
HOT יוצאת במהלך אסטרטגי עבור הקהל הרוסי
לראשונה בישראל...
מעלה עשרה ערוצים רוסיים חדשים ביום אחד

חברת HOT הודיעה היום על מהלך חסר תקדים, במסגרתו מעלה החברה ביום אחד, עשרה ערוצים חדשים ומובילים בשפה הרוסית, שמונה מתוכם משודרים לראשונה בישראל ובבלעדיות. המהלך נרקם בשנה האחרונה, ואיפשר ל- HOT להביא ללקוחותיה מגוון ערוצים, המושקים לראשונה מחוץ למדינות חבר העמים. הערוצים הינם מז'אנרים שונים כגון: לייף סטייל, תעודה, ילדים, טבע, פנאי, בידור ומוזיקה.
שמונה מהערוצים יעלו לראשונה בישראל ובבלעדיות ב- HOT.

הערוצים יעלו במסגרת חבילת RU 100% הכוללת מגוון רחב של ערוצים הנהנים מפופולאריות ברוסיה וברחבי העולם: VREMYA, TELECAFE, COMEDY TV, TOP SECRET, RU TV, JIM JAM, 1+1, OUTDOOR HD, FLN ו RUSSIAN TRAVEL GUIDE.

בכך, משלימה חברת HOT מהלך אסטרטגי עבור הקהל הרוסי, בתחום התוכן, אשר החל בנובמבר שנה שעברה, עם השקת ערוץ VOD ייעודי - HOT VOD RUSSIAN, אשר נותן מענה כולל, החל ממשק משתמש בשפה הרוסית, קידום תוכן ייעודי וכן פי 3 שעות תוכן עשיר ומגוון, של מיטב התכנים הרוסיים אשר הובאו לראשונה לישראל.

HOT מציעה את חבילת הערוצים "RU 100%" ללא תשלום - ללקוחות חדשים וקיימים כאחד המצטרפים למגוון המסלולים שבמבצע.

יורם מוקדי, סמנכ"ל התוכן ב - HOT: "מהלך זה הוא שיאה של מערכת יחסים עסקית יוצאת דופן, שנרקמה במהלך השנים האחרונות, בין HOT למפיקי התוכן המובילים ברוסיה. ביצענו רכש מאסיבי ואיכותי, להקמת חבילת ערוצים רוסית מובילה, וכן עבור ה - HOT VOD RUSSIAN, אשר מביא לראשונה בישראל את מיטב הערוצים והתכנים המקוריים והפופולאריים בשפה הרוסית. מדובר במהלך אסטרטגי אשר ביום אחד יוצר מהפך בתחום התוכן למגזר הרוסי."

[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

מה עובר על הוט? נראה לי היא חולה.
בהתחלה טריפל מטורף ב- 329 שקל, אחר כך ספק עם כל המהירויות ב- 20 שקל. אחר כך חבילת HD כלולה בחבילות באותו מחיר, אחר כך הוזלה של כל חבילות הטלוויזיה ועכשיו גם 10 ערוצים נוספים ככה סתם חינם ?

בנתיים באמת כל הכבוד לחברה הזו שבאמת עושה מהפכה בשוק.

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 395
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

nerya40 כתב:מה עובר על הוט? נראה לי היא חולה.
בהתחלה טריפל מטורף ב- 329 שקל, אחר כך ספק עם כל המהירויות ב- 20 שקל. אחר כך חבילת HD כלולה בחבילות באותו מחיר, אחר כך הוזלה של כל חבילות הטלוויזיה ועכשיו גם 10 ערוצים נוספים ככה סתם חינם ?

...
חינם ,איפה ראית את המילה חינם ,גם כן חי בסרט .

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #4 

erezcap כתב:

...
...
אני לעומתך קראתי את הכתבה ולא רק את הכותרת.
והנה ציטוט:
"HOT מציעה את חבילת הערוצים "RU 100%" ללא תשלום - ללקוחות חדשים וקיימים כאחד המצטרפים למגוון המסלולים שבמבצע. "

unzi200888
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 578
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

בואו נגיד ככה:
כל לקוח דובר רוסית יכול לקלוט את הערוצים האלה+עשרות נוספים דרך צלחת לווין פרטית של 1.2 מטר ולצפות בהם בעלות חודשית מזערית! :roll:
וכשאני אומר מזערית, אני מתכוון לממש מזערית.

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

nerya40 כתב:
erezcap כתב:

...
...
אני לעומתך קראתי את הכתבה ולא רק את הכותרת.
והנה ציטוט:
"HOT מציעה את חבילת הערוצים "RU 100%" ללא תשלום - ללקוחות חדשים וקיימים כאחד המצטרפים למגוון המסלולים שבמבצע. "
...
פתי מאמין ,דבר אתי עוד 3-6 חודש .

מה עוד חודש ,כבר עכשיו כתוב על חלק מהערוצים ,היכרות .
נערך לאחרונה על ידי erezcap ב 11/03/2012 18:45, נערך פעם 1 בסך הכל.

intengo
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #7 

המצטרפים למגוון המסלולים שבמבצע

כלומר, כדי לקבל את ערוצי ה "חינם" אתה חייב לעבור לאחד המסלולים היעודיים שלהם, שם כבר גילמו את מחיר הערוצים במחיר המסלול.

ובכלל, אם הייתי דובר רוסית כלל לא הייתי מתחבר לטלוויזיה רב-ערוצית: דרך צלחת לווין פרטית אפשר לקלוט עשרות ערוצים בשפה הרוסית.

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

לא הכל "שחור או לבן" כלומר, או שדוברים רוסית ורק רוסית בבית או רק עברית.....יש, ובעיקר כיום, משפחות שצריכות גם תכנים ברוסית וגם תכנים בעברית/אנגלית....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

erezcap
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

intengo אני מזכיר לך שיש אלפים של דוברי עברית שסתם מחוברים ללוויין או עידן + ,אז למה אני לא

מקבל את חבילת הסרטים עלייה אני משלם גם בפורמט מקביל של אותו ערוץ HD כמו ב YES .

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”