מסך חדש :)
טוב אז ככה:
מרחק הינו 3.2-3.5 מטר.
שימושים זה - תוכן SD. לפעמים HD של HOT. סרטים באיכויות שונות מ-HTPC.
תקציב פחות או יותר בין 5-6K.
לגבי 3D אין לי מושג אם יעש צורך ממשי. אבל לא קונים מסך כל שנה. אם ניתן כבר לרכוש משהו עם טכנולוגיה חדשה אז למה לא?
מרחק הינו 3.2-3.5 מטר.
שימושים זה - תוכן SD. לפעמים HD של HOT. סרטים באיכויות שונות מ-HTPC.
תקציב פחות או יותר בין 5-6K.
לגבי 3D אין לי מושג אם יעש צורך ממשי. אבל לא קונים מסך כל שנה. אם ניתן כבר לרכוש משהו עם טכנולוגיה חדשה אז למה לא?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ממליץ לך לבדוק את המסך 47LW570 של LG - עולה כ-6K.
כמו כן יש את ה-Samsung UA46D6400 שעולה פחות או יותר אותו הדבר.
אם קיימת לך האפשרות להתקין מסך פלאזמה מבחינת התאורה בחדר (ללא תאורה ישירה על המסך שתשתקף ישירות לצופה) אז אני ממליץ על ה-51D550 של סמסונג שעולה בסביבות ה-5.3K.
בהצלחה.
כמו כן יש את ה-Samsung UA46D6400 שעולה פחות או יותר אותו הדבר.
אם קיימת לך האפשרות להתקין מסך פלאזמה מבחינת התאורה בחדר (ללא תאורה ישירה על המסך שתשתקף ישירות לצופה) אז אני ממליץ על ה-51D550 של סמסונג שעולה בסביבות ה-5.3K.
בהצלחה.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8258
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ה 6400 מסך נחמד מאוד, אבל אם אתה מתכנן על תלת אז תרד ממנו כי יש בעיות עם התלת שלו. עוד אופציה זה פיליפס 7606 בגודל 47". למיטב ידיעתי אין לו לוקאל דימינג כמו ב 570 והוא ממש לא מפוצ'ר (אין תמיכה בעברית למשל) אבל יכול להיות שתאהב אותו.
לך תתרשם ואם פלזמה מתאימה ה PS51D550 יכולה להיות אופציה טובה לתלת אקטיבי (ה LG והפיליפס פסיביות)
הכי חשוב - לך תתרשם לפני שאתה קונה. לכל אחד הטעם וההעדפות שלו.
לך תתרשם ואם פלזמה מתאימה ה PS51D550 יכולה להיות אופציה טובה לתלת אקטיבי (ה LG והפיליפס פסיביות)
הכי חשוב - לך תתרשם לפני שאתה קונה. לכל אחד הטעם וההעדפות שלו.
לפי המלצה שלכם אני מבין שדשם הבא
51D550 - הוא משתלם לשימושים שציינתי?
אני רואה TV רק בערב - כך שתאורה זה לא בעיה.
בסופי שבוע אין בעיה להוריד תריס חשמלי כדי להכשיך את החדר.
כלומר בטווח מחירים האלה 51D500 אפשרות משתלמת
מה עם גדם שציינתי LG450 או 570 פחות עדיפים?
אין לי שום צורך ב-SMART. מסך מחובר ל-HTPC
אין צורך ב- USB שתומך בקודקים רבים. אני מריץ הכל מהמחשב.
לפחות המלצתם לי עד גם משתלם יותר אלך לבדוק איפה יש אותו בתצוגה.
51D550 - הוא משתלם לשימושים שציינתי?
אני רואה TV רק בערב - כך שתאורה זה לא בעיה.
בסופי שבוע אין בעיה להוריד תריס חשמלי כדי להכשיך את החדר.
כלומר בטווח מחירים האלה 51D500 אפשרות משתלמת
מה עם גדם שציינתי LG450 או 570 פחות עדיפים?
אין לי שום צורך ב-SMART. מסך מחובר ל-HTPC
אין צורך ב- USB שתומך בקודקים רבים. אני מריץ הכל מהמחשב.
לפחות המלצתם לי עד גם משתלם יותר אלך לבדוק איפה יש אותו בתצוגה.
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הלוקאל דימיג נראה יפה על הנייר. היה פה מישהו שלקח על עצמו לבדוק פיזית את הסוני שלו גם על הפיליפסוגם על ה lg. בשניהם נראו המשחקים אותו דבר, אז בשביל משהו שלא ממש מורגש לא שווה להשקיע עוד למעלה מאלף ש"ח.
השרשור
השרשור
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא יודע לגבי משחקים. בסרטים ב 651Y שלי ההבדל עם ובלי לוקאל דימינג בולט לעין ומייד. זה עדיין לא טוב כמו לוקאל דימינג במסך FULL LED ובטח שלא כמו בפלזמה טובה, אבל זה עושה הבדל מהותי ולטובה.עמישי כתב:הלוקאל דימיג נראה יפה על הנייר. היה פה מישהו שלקח על עצמו לבדוק פיזית את הסוני שלו גם על הפיליפסוגם על ה lg. בשניהם נראו המשחקים אותו דבר, אז בשביל משהו שלא ממש מורגש לא שווה להשקיע עוד למעלה מאלף ש"ח.
השרשור...
מעבר לכך ביום ובתאורה כל השחורים נראים טוב (מניח שלא הכניסו את החנות להאפלה בשבילו). בלילה/ערב זה סיפור אחר.
טוב חברה תודה רבה עד עכשיו.
הייתי בכמה חניות.
בעיה שאין לרבים 51D500 בתצוגה - ראיתי בשקם אלקטריק - או שהם. לדעתי תמונה פחות טובה מ-D6400 שהיה לידו. 50 אינטץ זה לא גדול ל-3.5 מטר?
לדבי 570 מול 6400 מה מומלץ? פחות או יותר מחירים 570 - 6100 ש"ח D6400 - נתן לקבל ב-6500 אני מאמין. האם מחירים הם בסדר או שצריך ללחוץ יותר?
התמונה בD6400 פחות טבעית אך יפה יותר לדעתי. ההסדל גם 3D אקטיבי/פאסיבי. הבנתי שאטקיבי אולי טוב יותר(תקנו אם אני טועה) אך בפאסיבי משקפיים קלות יותר וגם כמות גדולה יותר שמגיע עם מסך.
את 51D550 ניתן להשיג ב-5500 ש"ח בערך
המסכים הם של יבואנים רשמים.
מה תוכלו לייעץ לי בבקשה
הייתי בכמה חניות.
בעיה שאין לרבים 51D500 בתצוגה - ראיתי בשקם אלקטריק - או שהם. לדעתי תמונה פחות טובה מ-D6400 שהיה לידו. 50 אינטץ זה לא גדול ל-3.5 מטר?
לדבי 570 מול 6400 מה מומלץ? פחות או יותר מחירים 570 - 6100 ש"ח D6400 - נתן לקבל ב-6500 אני מאמין. האם מחירים הם בסדר או שצריך ללחוץ יותר?
התמונה בD6400 פחות טבעית אך יפה יותר לדעתי. ההסדל גם 3D אקטיבי/פאסיבי. הבנתי שאטקיבי אולי טוב יותר(תקנו אם אני טועה) אך בפאסיבי משקפיים קלות יותר וגם כמות גדולה יותר שמגיע עם מסך.
את 51D550 ניתן להשיג ב-5500 ש"ח בערך
המסכים הם של יבואנים רשמים.
מה תוכלו לייעץ לי בבקשה
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
אוקיי, מקבל את הערתך. מן הסתם הידע שלך בנושא רחב משלי, ויש לך גם סימוכין.
לא יודע לגבי משחקים. בסרטים ב 651Y שלי ההבדל עם ובלי לוקאל דימינג בולט לעין ומייד. זה עדיין לא טוב כמו לוקאל דימינג במסך FULL LED ובטח שלא כמו בפלזמה טובה, אבל זה עושה הבדל מהותי ולטובה.
מעבר לכך ביום ובתאורה כל השחורים נראים טוב (מניח שלא הכניסו את החנות להאפלה בשבילו). בלילה/ערב זה סיפור אחר....
ומעבר לכך, הכל בעיני המתבונן.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

השוואה בין פלזמה ללד בתנאי חנות היא לא רלוונטית (ולא הוגנת). פלזמות מצטיינות בתנאים חשוכים (שאין בחנות).
לגבי צבעים טבעיים - אני מסכים אתך ולכן אני מעדיף את ה LG, אבל מה שחשוב זה מה שאתה אוהב, אז אם אתה אוהב את ה"פלסטיות" זה בסדר. הרבה אוהבים אותה. זה מה שחשוב. תבדוק אותה גם על מצב "נטורל" זה אמור לשפר את זה.
לגבי גודל - אני יושב מול 55" במרחקים של 2.5-3.5 מטר וזה ממש לא גדול מדי. מתרגלים מהר מאוד ואז זה מתחיל בסיטואציות מסויימות להיראות קטן
לגבי תלת, אם הוא רלוונטי, התלת ב 6400 פשוט לא טוב בלי קשר לפאסיבי או אקטיבי. ב 550 הוא טוב משמעותית. ב D7000 הוא טוב משמעותית.
יש לא מעט הבדלים בין האקטיבי לפאסיבי הבהובים, נוחות, כאבי ראש, עלות משקפיים, זוויות צפיה אופקיות (פה פאסיבי מנצח בגדול), זוויות צפיה אנכיות (פה אקטיבי מנצח בגדול) וכו'.... יש כאלו שיותר רגישים ויש כאלו שפחות.
קרא שתי חוות דעת של מומחים שבדקו תלת פאסיבי ומכירים טוב מאוד תלת אקטיבי. יותר חשוב, לך תתנסה.
http://www.hometheater.co.il/p3.article ... 7%9E%D7%93
http://www.avforums.com/review/LG-LW550 ... eview.html
לגבי צבעים טבעיים - אני מסכים אתך ולכן אני מעדיף את ה LG, אבל מה שחשוב זה מה שאתה אוהב, אז אם אתה אוהב את ה"פלסטיות" זה בסדר. הרבה אוהבים אותה. זה מה שחשוב. תבדוק אותה גם על מצב "נטורל" זה אמור לשפר את זה.
לגבי גודל - אני יושב מול 55" במרחקים של 2.5-3.5 מטר וזה ממש לא גדול מדי. מתרגלים מהר מאוד ואז זה מתחיל בסיטואציות מסויימות להיראות קטן
לגבי תלת, אם הוא רלוונטי, התלת ב 6400 פשוט לא טוב בלי קשר לפאסיבי או אקטיבי. ב 550 הוא טוב משמעותית. ב D7000 הוא טוב משמעותית.
יש לא מעט הבדלים בין האקטיבי לפאסיבי הבהובים, נוחות, כאבי ראש, עלות משקפיים, זוויות צפיה אופקיות (פה פאסיבי מנצח בגדול), זוויות צפיה אנכיות (פה אקטיבי מנצח בגדול) וכו'.... יש כאלו שיותר רגישים ויש כאלו שפחות.
קרא שתי חוות דעת של מומחים שבדקו תלת פאסיבי ומכירים טוב מאוד תלת אקטיבי. יותר חשוב, לך תתנסה.
http://www.hometheater.co.il/p3.article ... 7%9E%D7%93
http://www.avforums.com/review/LG-LW550 ... eview.html
דבר ראשון תודה שוב.
INTEGRAL - אתה אומר שאתה אוהב את התמונה של 6400 יותר אבל אתה אומר שלתל שלו פחות טוב?
שמע אני הולך לראות פעם באני לא יודע כמה זמן 3D - זה עוד לא נפוץ.
מחירים פחות או יותר זהים. לתמונה אני אתרגל בסופו של דבר. השאלה עם 3D של 570 טוב יותר בהרבה מ-6400
מה עם 3D של 51D550? למה אנשים בחניות לא ממליצים עליה?
אני מביון שלא ניתן לבקש לכבות את האור בחנות. כל מי שקונה עצלי מסכים של DELL U2312 ומבקש חלסגור אורות - אני מבין שזה בילתי אפשרי. השאלה אם פלזמה טובה רק בחושך מוחלט? אם כן אלך על LED.
שאלה רק סמסונג או LG.
INTEGRAL - אתה אומר שאתה אוהב את התמונה של 6400 יותר אבל אתה אומר שלתל שלו פחות טוב?
שמע אני הולך לראות פעם באני לא יודע כמה זמן 3D - זה עוד לא נפוץ.
מחירים פחות או יותר זהים. לתמונה אני אתרגל בסופו של דבר. השאלה עם 3D של 570 טוב יותר בהרבה מ-6400
מה עם 3D של 51D550? למה אנשים בחניות לא ממליצים עליה?
אני מביון שלא ניתן לבקש לכבות את האור בחנות. כל מי שקונה עצלי מסכים של DELL U2312 ומבקש חלסגור אורות - אני מבין שזה בילתי אפשרי. השאלה אם פלזמה טובה רק בחושך מוחלט? אם כן אלך על LED.
שאלה רק סמסונג או LG.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אני אוהב את התמונה ב LG יותר מאשר בסמסונג. אבל שוב, זה אני. אצלי גם יש את ה 651 שטובה יותר מה 570.
התלת ב LG הרבה יותר טוב לטעמי מאשר ב 6400. לא בגלל שתלת פאסיבי טוב משמעותית מאקטיבי אלא בגלל שספציפית בדגם המדובר יש בעיה עם התלת.
פלזמה לא טובה רק בחושך מוחלט. אפשר ליהנות ממנה גם ביום בלי שום בעיה. הבעיה שלה זה כשיש הרבה תאורה (כמו בחנויות בד"כ) או תאורה ישירה כי עוצמת ההארה שלה נמוכה יותר וכי יש יותר השקפויות ממנה. שים לב גם שבחנויות הטלוויזיות לד ברובן במצב "מוגזם" בגלל שזה מושך אנשים.
לא יודע למה אנשים בחנויות לא ממליצים על ה 550. מי בכלל מתייחס להמלצות של אנשים בחנויות? רובם לא מבינים כלום חוץ מהאינטרס למכור את מה שהכי כדאי להם למכור. אני צפיתי בה בזמנו והיא הייתה מאוד חביבה ו EXCELLENT VALUE FOR MONEY. ברור שלא טובה כמו הסמסונג או הפנסוניק היקרות, אבל עדיין נחמדה מאוד ויש הרבה אנשים שמרוצים ממנה פה בפורום.
לגבי התלת של ה 550, קרא פה:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1321001419
בוטום ליין, הכל עניין של מה אתה אוהב, מה חשוב לך וכמה אתה מוכן לשלם על זה.
התלת ב LG הרבה יותר טוב לטעמי מאשר ב 6400. לא בגלל שתלת פאסיבי טוב משמעותית מאקטיבי אלא בגלל שספציפית בדגם המדובר יש בעיה עם התלת.
פלזמה לא טובה רק בחושך מוחלט. אפשר ליהנות ממנה גם ביום בלי שום בעיה. הבעיה שלה זה כשיש הרבה תאורה (כמו בחנויות בד"כ) או תאורה ישירה כי עוצמת ההארה שלה נמוכה יותר וכי יש יותר השקפויות ממנה. שים לב גם שבחנויות הטלוויזיות לד ברובן במצב "מוגזם" בגלל שזה מושך אנשים.
לא יודע למה אנשים בחנויות לא ממליצים על ה 550. מי בכלל מתייחס להמלצות של אנשים בחנויות? רובם לא מבינים כלום חוץ מהאינטרס למכור את מה שהכי כדאי להם למכור. אני צפיתי בה בזמנו והיא הייתה מאוד חביבה ו EXCELLENT VALUE FOR MONEY. ברור שלא טובה כמו הסמסונג או הפנסוניק היקרות, אבל עדיין נחמדה מאוד ויש הרבה אנשים שמרוצים ממנה פה בפורום.
לגבי התלת של ה 550, קרא פה:
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1321001419
בוטום ליין, הכל עניין של מה אתה אוהב, מה חשוב לך וכמה אתה מוכן לשלם על זה.