קניתי את הרמקולים HKTS30 Harman Kardon. אני מחפש רסיבר מתאים ואיכותי.
המטרה היא לשמיעת מוסיקה מהאייפוד או מחשב וסרטים מהמחשב נייח שמחובר עם HDMI או סרטים \שירים מ USB ישירות לטלוויזיה
טווח מחירים לרסיבר - עד 3000 ש"ח, מעדיף חדש ולא יד2.
יש את הרסיבר Harman Kardon AVR-165 במבצע של 2290 ש"ח. מה אתם אומרים? זה עדיף ללכת על רסיבר מאותה חברה?
באופן כללי אני לא כל כך מבין כמה הספק אני צריך שהרסיבר יהיה מסוגל לתת לכל ערוץ אם הרמקולים שציינתי בעוצמה של 5 של 120 + 200 סאב..
ראיתי שממליצים הרבה של הרסיברים של Yamaha אז אשמח לשמוע את המלוצתיכם.
כמו כן, האם אולי כדאי ללכת על רסיבר 7.1 ולא 5.1 גם אם יש לי רק סט של 5.1 בנתיים?
תודה!
איזה רסיבר מתאים לרמקולים HKTS30 Harman Kardon ולטווח מחיר של עד 3000?
אני חייב את העזרה שלכם
...אני n00b בכל מה שקשור לתחום!
איזה רסיבר הייתם קונים לרמקולים האלו עם תקציב של עד 3000 ש"ח לרסיבר עצמו (אם יש לכם הצעה ממש אטרקטיבית עבורי אני יכול גם לעבור את התקציב הזה....)????
אני אנסה למקד אתכם אולי זה יעזור לכם לעזור לי
הנה הנתונים של הרמקולים שלי:
http://eu.harmankardon.com/harman-kardo ... ts-30.html
מדובר בסלון שיושב בחצי מהחלל של חדר בגודל 3 וחצי מטר רוחב על 6 מטר אורך
המטרות של המגבר כרגע:
1. להתאים לרמקולים האלו אבל לא ברמת המינימום ההכרחי אלא יותר מזה (אם אפשרי לסכום שציינתי)
2. שמיעת מוסיקה ממחשב \ אייפוד
3. סאונד לצפייה בטלוויזיה שמחוברת כרגע (כנראה לשנתיים הבאות ) חוטי לאנטנה ולא לכבלים - לערוצים בסיסיים (יוצא אדיו אופטי מטלוויזיה), מן הסתם שבעתיד יהיה מחובר למערכות שידור כאלו ואחרות שאין לי מושג אפילו מהן
4. סאונד לצפייה בסרטים HD ממחשב נייח ו\או מUSB של טלוויזיה
5. כרגע זהו כי אני סטודנט שחיי את חיי הסטודנטים הטיפוסיים, אבל בעתיד ארצה שהמגבר ישמש אותי לדברים מתקדמים יותר - מכשירים כאלו ואחרים נפוצים בשוק המדיה - אני מניח שדברים כמו: תלת מימד, נגנים וכל מיני דברים נחמדים..כמו כן חלל גדול יותר \ יותר רמקולים - אבל אולי זה לא עובד ככה וכשאגיע לגשר אאלץ לבדוק שוב מה אני צריך שמתאים למה שאני רוצה, וזה לא חכם להתבלגן....אם כך הדבר אשמח לדעת
איזה רסיבר הייתם קונים לרמקולים האלו עם תקציב של עד 3000 ש"ח לרסיבר עצמו (אם יש לכם הצעה ממש אטרקטיבית עבורי אני יכול גם לעבור את התקציב הזה....)????
אני אנסה למקד אתכם אולי זה יעזור לכם לעזור לי
הנה הנתונים של הרמקולים שלי:
http://eu.harmankardon.com/harman-kardo ... ts-30.html
מדובר בסלון שיושב בחצי מהחלל של חדר בגודל 3 וחצי מטר רוחב על 6 מטר אורך
המטרות של המגבר כרגע:
1. להתאים לרמקולים האלו אבל לא ברמת המינימום ההכרחי אלא יותר מזה (אם אפשרי לסכום שציינתי)
2. שמיעת מוסיקה ממחשב \ אייפוד
3. סאונד לצפייה בטלוויזיה שמחוברת כרגע (כנראה לשנתיים הבאות ) חוטי לאנטנה ולא לכבלים - לערוצים בסיסיים (יוצא אדיו אופטי מטלוויזיה), מן הסתם שבעתיד יהיה מחובר למערכות שידור כאלו ואחרות שאין לי מושג אפילו מהן
4. סאונד לצפייה בסרטים HD ממחשב נייח ו\או מUSB של טלוויזיה
5. כרגע זהו כי אני סטודנט שחיי את חיי הסטודנטים הטיפוסיים, אבל בעתיד ארצה שהמגבר ישמש אותי לדברים מתקדמים יותר - מכשירים כאלו ואחרים נפוצים בשוק המדיה - אני מניח שדברים כמו: תלת מימד, נגנים וכל מיני דברים נחמדים..כמו כן חלל גדול יותר \ יותר רמקולים - אבל אולי זה לא עובד ככה וכשאגיע לגשר אאלץ לבדוק שוב מה אני צריך שמתאים למה שאני רוצה, וזה לא חכם להתבלגן....אם כך הדבר אשמח לדעת