עזרה בבחירת טלוויזיה לסלון (עד 4K)

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1365

שליחה

בוקר טוב
קרוב משפחה פנה אלי לעזרה בבחירת מסך טלווזיה לסלון הביתי שלו. מכיוון שאני כבר לא לגמרי מעודכן אני פונה אליכם לעזרה.
הדרישות הם
גודל - 40-46 (הוא די גמיש בעניין , ומרחק הצפיה יהיה בסדר לתחום הזה )
תקציב - די גמיש אבל רצוי לא לעבור את ה 4K אלה אם יש סיבה ממש טובה... (ואפשר גם בפחות כמובן..)
התכנים - מעורב ירושלמי .. (מעט HD - 720 ו 1080 ,מעט PS3 , והרבה SD שכולל הרבה כדורגל , תכניות ילדים וכד')
אחד הדברים החשובים זה שיש חלון די גדול מול המסך שאינו ניתן לסגירה מלאה ובמשך היום עלול להשתקף ולהפריע .
מבחינת חיבורים ופיצ'רים - כנראה שיקנה סטרימר בניפרד ולכן אין חשיבות גדולה לסטרימר פנימי או דברים דומים...
3D - כנראה שלא רלוונטי - למרות שבהתחלה הוא מאוד רצה מסך 3D - די הורדתי אותו מהעניין הלא בשל והלא משתלם הזה (כיום -לדעתי)...
* אני יודע שזה די כללי ולא מוגדר אבל כאן אני צריך את העזרה שלכם - תנו לי כיוון.. בעיקר עם עניין ההשתקפות - איזה מסכים היתם ממליצים לבדוק ?
המון תודה לעוזרים !!! (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

מה לא בשל ולא כדאי בתלת-מימד כיום?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

MartinHSabag כתב:מה לא בשל ולא כדאי בתלת-מימד כיום?
...
לדעתי (הלא מספיק מקצועית והלא מעודכנת במיוחד..) במקרה של תקציב לא גבוהה במיוחד (כמו כאן) אין בכלל טעם לחפש 3D מכיוון שגם בתקציב הרבה יותר יקר שם ה 3D כבר קצת יותר איכותי - זה עדיין בגדר גימיק ולא הרבה יותר מזה לרוב האנשים ה"רגילים"..
כמה סרטי או תכני 3D זמינים יש למשתמש הפשוט ?
כמה פעמים אפשר לראות אווטאר או דרדסים 3D לילדים ?
כל עניין המשקפיים (אפילו הפאסיביים) מעצבן ומסורבל , ובמקרה הטוב אחרי שעה של צפיה בא לך להקיא או פשוט להוריד את המשקפיים ולעבור למצב 2D... , מעבר לזה שאתה מקבל 2 זוגות (אם אני זוכר נכון) וצריך לקנות עוד אם אתה רוצה שיותר אנשים יוכלו לצפות (שלא לדבר על חבורת ילדים..)
בקיצור זה גימיק נחמד ולא מזיק שיש אותו אבל מצד שני לא היתי משלם עליו הרבה - אם בכלל...

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

מה מרחק הצפיה שלו?
אגב זה נחמד שהוא גמיש מבחינת גודל המסך אבל אם זה לא מגובה בהגדלת התקציב לא יהיו לו הרבה אפשרויות.
תנסה לקבל ממנו תקציב סופי (ובתקווה גדול יותר) ותפרסם.

maya1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מרחק הצפיה אמור להיות בתחום של בין 3 ל 4 מטר וזה די גמיש - החלל כרגע בשלבי סיום של שיפוץ כללי ואין בעיה למקם את הכורסאות איפה שרוצים ובמרחק שיהיה נוח לצפיה..
מבחינת תקציב - זה עניין מעט בעייתי.. באופן כללי אפשר להגיד ש"כמה שפחות יותר טוב.."(וכמו שאולי אפשר להבין - כרגע אין שם עודפים ...) ואפילו טלוויזיות של 2500 ש"ח באו בחשבון ,אבל מצד שני הוא גם מתלהב בקלות ויכול להוציא גם מעל 5K אם מישהו "ידליק" אותו על מסך טוב ... בקיצור להוציא ממנו תקציב מדוייק זה משימה בלתי אפשרית......
יש איזה רעיון ? כיוון ?
תודה !

nils3373
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4687
שם מלא: ShmilMori

שליחה

בבחירת גודל מסך יש הבדל גדול מאוד בין מרחק צפיה של 3 מטרים ו-4 מטרים.
אני אתייחס למקרה הקיצוני יותר - 4 מטרים.
אם בכל זאת קיימת אפשרות להחשיך/לאטום את החלון ממול לקיר הסלון או ששעות הצפיה מתרכזות בערב אז אני ממליץ לרכוש את ה-51D550 - מסך פלאזמה איכותי עם יחס עלות/תועלת גבוה.
לסירוגין, אם מה שרשמתי במשפט הקודם לא רלוונטי אז ניתן להסתפק ב-46D5000 אשר ניתן להשיגו בסביבות ה-4300 ש"ח ואולי גם פחות מזה.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”