עזרה| קניית ממיר עידן +
היי
אני מחפש ממיר עידן + (DDT)
אין לי בעיה להזמין מחול ואו מהארץ
אני חייל שנמצא הרוב בבסיס והבנתי שהקליטה לא הכי טובה פה
אז אני גם יבקש המלצה לאנטנה חזקה שתתאים לממיר
חשוב לי שיהיה לו
טיימשיפט
קריאה מכונן סרטים + כתוביות בעיברית
הקלטה
שיהיה אמין
תודה מראש לעוזרים
אני מחפש ממיר עידן + (DDT)
אין לי בעיה להזמין מחול ואו מהארץ
אני חייל שנמצא הרוב בבסיס והבנתי שהקליטה לא הכי טובה פה
אז אני גם יבקש המלצה לאנטנה חזקה שתתאים לממיר
חשוב לי שיהיה לו
טיימשיפט
קריאה מכונן סרטים + כתוביות בעיברית
הקלטה
שיהיה אמין
תודה מראש לעוזרים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
הייתי מציע לך להפריד בין הדרישות שלך: יכולות ממיר DTT מצד אחד, ויכולות סטרימר (קריאת סרטים) מצד שני.
לגבי הנושא האחרון תמצא המלצות בפורום מזרימי מדיה המקביל, לגבי הראשון יש המלצות אחרות בפורום מעבר ל-Innova, למשל: http://www.hometheater.co.il/vt159981
(בפרט לגבי הפרדת הכוחות הנ"ל אני מציע לך לקרוא בשרשור הזה את המיני-דיון שהתפתח בדף 5)
לגבי הנושא האחרון תמצא המלצות בפורום מזרימי מדיה המקביל, לגבי הראשון יש המלצות אחרות בפורום מעבר ל-Innova, למשל: http://www.hometheater.co.il/vt159981
(בפרט לגבי הפרדת הכוחות הנ"ל אני מציע לך לקרוא בשרשור הזה את המיני-דיון שהתפתח בדף 5)
יש לך פה מפה של המשדרים
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
לא צריכה להיות בעיה. מקסימום תוסיף אנטנה מוגברת
http://www.rashut2.org.il/idan_map.asp
לא צריכה להיות בעיה. מקסימום תוסיף אנטנה מוגברת
מוטי, אני רואה (קורא) אותך מתפתל ומתחנן על תשובות ישירות כהמלצות, לכן אתן לך עצה:
לפי מיטב הבנתי מה שהחברים אומרים לך כאן זה שה נושא נדון כבר מיליון פעם ושתוכל למצא את כל התשובות שאתה מחפש אם רק תשתמש בכפתור של חיפוש בפורומים ותכניס שמה מילות מפתח כמו אנטנה, DTT, מוגברת, וכו'
לפי מיטב הבנתי מה שהחברים אומרים לך כאן זה שה נושא נדון כבר מיליון פעם ושתוכל למצא את כל התשובות שאתה מחפש אם רק תשתמש בכפתור של חיפוש בפורומים ותכניס שמה מילות מפתח כמו אנטנה, DTT, מוגברת, וכו'
אתה צריך להיות יותר ספציפי בדרישות שלך. רשימת התכונות המומלצות אולי תעזור לך:
- יש את אלו המומלצים בהריסת הקלטות בצורה הטובה ביותר.
- יש את המומלצים בתקיעות ואתחולים.
- את אלו שממש טובים במעגלי קליטה עדינים ועולים על השאר בבעיות קליטה
- את אלו שמתמחים בצורה הטובה ביותר במדריך שידורים מבולגן ולא קריא, ועברית הפוכה, או בכלל לא יודעים להציג עברית.
- אולי אתה בכלל מכוון דווקא לאיכות וידאו/אודיו, ואז הייתי ממליץ על אלו שממש טובים בחוסר סנכרון ביניהם, או אלו שאין להם HDMI (בכלל בנושא ה-HD, כל המומלצים כאן גם ככה עולים על השאר בחוסר התמיכה שלהם בתקן DVB-T2 שישמש בארץ לשידורים מעין אלו).
- בנושאי באגים ושדרוגים, אין לך מה לדאוג, כולם ממש טובים בזה. כל אחד אמנם מתמחה בנישה משלו. החברות באות לקראת הלקוח ומאוד משתדלות לא לשדרג את הבעיות הכי קריטיות.
כאן יש כוכב שמתעלה על האחרים (זה המומלץ שלי, במידה ואתה מתעניין), כי למרות שיש לו גרסה הרבה יותר מתקדמת שם בחוץ, החברה בארץ החליטה שהיא מנתקת מגע עם היצרן, ודואגת שללקוחות שלה תהיה אך ורק הגרסה הישנה והטובה.
אני בטוח שיש עוד כמה נושאים ששכחתי שחלק מחברי הפורום יוכלו להשלים לך.
רק תבחר...
- יש את אלו המומלצים בהריסת הקלטות בצורה הטובה ביותר.
- יש את המומלצים בתקיעות ואתחולים.
- את אלו שממש טובים במעגלי קליטה עדינים ועולים על השאר בבעיות קליטה
- את אלו שמתמחים בצורה הטובה ביותר במדריך שידורים מבולגן ולא קריא, ועברית הפוכה, או בכלל לא יודעים להציג עברית.
- אולי אתה בכלל מכוון דווקא לאיכות וידאו/אודיו, ואז הייתי ממליץ על אלו שממש טובים בחוסר סנכרון ביניהם, או אלו שאין להם HDMI (בכלל בנושא ה-HD, כל המומלצים כאן גם ככה עולים על השאר בחוסר התמיכה שלהם בתקן DVB-T2 שישמש בארץ לשידורים מעין אלו).
- בנושאי באגים ושדרוגים, אין לך מה לדאוג, כולם ממש טובים בזה. כל אחד אמנם מתמחה בנישה משלו. החברות באות לקראת הלקוח ומאוד משתדלות לא לשדרג את הבעיות הכי קריטיות.
כאן יש כוכב שמתעלה על האחרים (זה המומלץ שלי, במידה ואתה מתעניין), כי למרות שיש לו גרסה הרבה יותר מתקדמת שם בחוץ, החברה בארץ החליטה שהיא מנתקת מגע עם היצרן, ודואגת שללקוחות שלה תהיה אך ורק הגרסה הישנה והטובה.
אני בטוח שיש עוד כמה נושאים ששכחתי שחלק מחברי הפורום יוכלו להשלים לך.
רק תבחר...
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
ה-INNOVA לא רע בכלל. הוא עולה בסביבות ה-220 עד 240 שקלים. קורא DIVX, MP3 ושוקל ממש מעט. לא נתקלתי בבעיות מיוחדות איתו. הוא מקליט קבצים ב_MP4. הוא יציג קבצים שהוקלטו בעלי סיומת אחרת, אם אתה רוצה ל'קרוא אותם במחשב רגיל או סטרימר, פשוט תשנה להם את הסיומת ל-MP4
לדעתי, לא צריך יותר מזה.
לדעתי, לא צריך יותר מזה.
דני בלר