IamEzio אתה חלקית צודק.
עם כל הרשת מוגדרת כמו שצריך הכל חלק ואין בעיות בכלל אצלי באמת (אני לא שולל שהוא מתרסט אצלך). בנוגע לממשק ולאפשריות הנוספות אתה צודק בהחלט.
למרות שמבחינת אבטחה הוא WPA2 AES בדיוק כמו כל הטובים.
ואני הראשון שתקע הארד דיסק חיצוני למודם והתאכזב (עד היום אני מנסה, אבל עד שהם זזים תאמין לי.....), וגם עדיין דופק את השלט שלי כל היום על שולחנות וכמעט זורק אותו על הטלוויזיה כי זה לא עובר לי ערוצים במג'יק HELL HD אחרי שעברנו כבר 10 גירסאות 5 חודשים ועדיין כל גירסה אומרים לי שהכל נפתר, מה לא?????? אין לי כבר מה להגיד על החברים שם בהנדסה.
מצד שני יש לנו כיום 100 מגה במחיר זול יותר ממה ששילמנו לפני חודש והכל אצלי לפחות יציב!!, בלוק!!, 100 קבוע!!, הורדות כל היום על המקס!!!!. ( טורנטים בפול ספיד, הורדות ישירות) נגמר לי כבר מה להוריד...
זה הסיבה היחידה שיש לנו לשמוח ולקוות שלכולם יתייצב כמו שאצלי וכמה מחבריי.
המטרה של כולנו זה שקט, שהכל יעבוד ולא נחשוב ונתעסק כל היום עם השטויות האלה. שיעבוד!!!!
ושיזדרזו עם ההתקדמות כי אנחנו כבר לא מסוגלים להתמודד עם הגירסאות הלא מועילות במג'יק וגם שם יש USB ועד שיתמכו בו, אין לי כוח כבר... וגם הגירסאות של המודם והממשק שלו, להפוך אותו יותר למקצועי וגם קינפוגי מתקדם, ונסיים עם האפלוד המגוחך.
בקשר למהירות של הלאן אתה תמיד מוגבל גם בגלל מהירות הכתיבה של הדיסק עצמו ובכוח המיחשוב שיש לך לא רק פורט 1000 ואתה מעביר ישר ב 125 מגה פיזי
אני פה עם OCZ VERTEX 3 העברת קבצים ממחשב למחשב ב125 מגה לשניה והמקס שרשת גיגה לחלק ל 8= 125 מגה אמיתי נותן.
משני מחשבים תותחים עם מעבדים משוגעים עם הארד דיסק סאטה 2 מקסימום 60-90 הכל תלוי בהארד דיסק של שני המחשבים באיזה מהירות הם כותבים ומוחקים. תעשה בדיקות על ההארד דיסקים שלך ותראה מה המקס, וזה המקס שגם אתה יכול להעביר ברשת.