Siemens SL2-141
שלום,
יש ברשותי מודם/ראוטר של סימנס מהדגם הנ"ל שנירכש מבזק לפני שנים רבות ואני מאוד מרוצה ממנו.
עד היום אני מחובר לבזק + בב"ל במהירות של 5 מגה במחיר של 50+22 , סה"כ 72 ש"ח לחודש.
השבוע סיימו את הפריסה של ה-NGN באזור שלנו והייתי מעוניין לשדרג למהירות של 10 מגה אני חושב שמספיק.
רציתי לדעת מה המחירים שאני יכול להוציא מ-2 החברות כלקוח מאוד ותיק בשניהם והאם המודם/ראוטר תומך במהירויות גבוהות? אם כן , לכמה ?
תודה וחג שמח.
יש ברשותי מודם/ראוטר של סימנס מהדגם הנ"ל שנירכש מבזק לפני שנים רבות ואני מאוד מרוצה ממנו.
עד היום אני מחובר לבזק + בב"ל במהירות של 5 מגה במחיר של 50+22 , סה"כ 72 ש"ח לחודש.
השבוע סיימו את הפריסה של ה-NGN באזור שלנו והייתי מעוניין לשדרג למהירות של 10 מגה אני חושב שמספיק.
רציתי לדעת מה המחירים שאני יכול להוציא מ-2 החברות כלקוח מאוד ותיק בשניהם והאם המודם/ראוטר תומך במהירויות גבוהות? אם כן , לכמה ?
תודה וחג שמח.
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אם אני זוכר נכון הוא תומך עד 12מגה [ל-10 בטוח כי היה לי אותו עם 10 ויש אותו לבן דוד שלי עם 10 מגה..]
בקשר למחירים, יש שרשור יעודי לכך - הכל כתוב שם.
ספק 29.90 בזק בינלאומי.
תשתית - 59 ש"ח כולל 3 חודשים ראשונים חינם
*המחירים שרשמתי הם ל-10מגה [ספק מ-1 עד 100 מגה עולה אותו הדבר בבזק בינלאומי, אפשר להוציא חודש או חודשיים חינם או לחלופין 25 ש"ח לחודש, הכל עניין של כמה אתה עקשן.]
תהנה מהשדרוג - בהצלחה
בקשר למחירים, יש שרשור יעודי לכך - הכל כתוב שם.
ספק 29.90 בזק בינלאומי.
תשתית - 59 ש"ח כולל 3 חודשים ראשונים חינם
*המחירים שרשמתי הם ל-10מגה [ספק מ-1 עד 100 מגה עולה אותו הדבר בבזק בינלאומי, אפשר להוציא חודש או חודשיים חינם או לחלופין 25 ש"ח לחודש, הכל עניין של כמה אתה עקשן.]
תהנה מהשדרוג - בהצלחה
- adirbooking
- חבר ותיק

ADSL2+בורגול כתב:יש לי אותו ב-15 מגה,
זה המקסימום שלו לפי מה שהבנתי....
מעל 15מגה זה כבר עובר לטכנולוגיית VDSL ושם כבר צריך מודם/ראוטר אחר.. כמובן שגם שינוי כרטיס בארון התקשורת של בזק ע"י הטכנאי.
- adirbooking
- חבר ותיק

אם אתה גר באיזור ירושלים אתה מוזמן אליי לקחת עוד סימנס 141... שוכב לו כאן סתם למעלה משנה וחצי.roey1 כתב:הוא ביניתיים מספק אותי למרות שאני חושב לקחת מבזק נתב/ראוטר שישמש אותי כ-AP כי אני בבית עם המון קומות.
adirbooking - המחיר 59 ש"ח הוא בממוצע אחרי 3 חודשים חינם?...
ולא, 3 חודשים חינם ולאחר מכן 59 לחודש. משמע - 44.25 ש"ח בממוצע [ל-12 חודשים.]