רציתי לשאול האם ניתן לבצע "איחוי" לדיסק חיצוני.
ולמה אני שואל בעקבות האשכול שפתחתי הזה:
http://www.hometheater.co.il/vt162771.% ... D-Elements
אשמח לקבל תשובה חוות דעת לגבי איחוי דיסק חיצוני.
ניתן לבצע / או שלא?
תודה לעונים.

קוד: בחירת הכל
chkdsk f:\ /f/x 

אחרי שעשיתי error checkingagent__smith כתב:תריץ משורת פקודה :
תחליף את F באות כונן הדרוש.קוד: בחירת הכל
chkdsk f:\ /f/x
אם זה לא מצליח ואתה מקבל אותה הודעה תחבר לUSB אחר ותנסה כבל אחר....

שלגון כתב: עריכה: וגם אל תריץ defrag על כל הדיסק. קודם כל, תנסה לעשות מה שקרוי offine defrag או boot-time defrag, שאמור לעשות defrag רק לתיקיות, page file וכמה meta-קבצים של מערת ההפעלה. תבדוק אם זה עזר במשהוא. defrag על המידע, במיוחד אם כל/רוב מה שיש על הדיסק אלו קבצים גדולים לא יעזור לך בכלל, אלא אם כן הבעיה שיש לך היא של ניגון סרטים. אז אני מציע להריץ defrag באופן סלקטיבי על הסרטים הספציפיים שעושים בעיה....
הכל עובד זה לא שהסרטים לא פעילים אתה מבין אחי.אל "תתעלל" בדיסק אם הוא בשלבי גסיסה. תתמקד בלהציל את המידע....
יש לי עוד 2 כוננים של WD 2TBagent__smith כתב:ואני אוסיף שהבעיית DELAY קשורה לUSB ולא לכונן. (רשמתי את זה כבר)...

גם אני כמוך מוריד כבד איך שרכשתי את הסטרימר, אז התחלתי לרכוש לי מס' כוננים חיצוניםnir11 כתב:כמו שכתבתי לך בשרשור אחר, המשלוש אומר שיש כשלונות בכתיבה לדיסק.
לפי ההסבר שלך זו בעיה זמנית.
לגבי דיפרג - יש ויכוח עתיק יומין אם הפעולה נחוצה או לא, והובאו כאן הסברים.
מנסיוני:
אני מוריד כבד של תכנים. בבמוצע פעם בשנה וחצי הולך לי הדיסק החיצוני ואני מחליף אותו. עד לא מזמן זה היה תענוג זול מאוד, אך כידוע כיום התמונה שונה.
מה לעשות, דיסקים הם התקנים מכניים, יש להם בלאי, ואם אתה שואל אותי ( וזה מקסימום ניחוש מושכל, לא יותר) - לפי דעתי הדיסק שלך בדרך להשיב נשמתו לבורא.
הפתרוןו שאני מצאתי לצרות האלה הוא רכישת דיסק SSD שמשמש למטרות הורדה ושאר פעולות אינטנסיביות כמו פתיחת RAR, כאשר יש העתקה אוטומטית ממנו לדיסק חיצוני בסיום הפעולה. כך אני מתנהג בזהירות לדיסק החיצוני.
למרבה הצער גם לדיסק SSD יש בעיות של שחיקה, כשהוא ימות לי אתה תשמע ממני.....

החלונית של הDELAY קשורה לUSB לא לכונן, ייתכן תקלה בכבל או בממיר של הכונן מUSB לSATA אבל לא לכונן עצמו.יש לי עוד 2 כוננים של WD 2TB
my book והם עולים מהר מאוד.. ולכן אני לא חושב שיש בעיה בחיבור ה-USB
אז איך אתה מסביר את זה?...