אני מנסה את המדריך שיש בנטצ'יפ,
שיניתי את האייפי ל 192.168.1.99, אני מצליח לבטל DHCP, שם על WDS, שם SSID שונה מהמקור, מכניס את כתובת הMAC (ניסיתי גם את זו שאני מקבל לרשת האלחוטית וגם את זו שחרוטה על ההוט בוקס),
הבעיה היחידה שנתקלתי בה היא שבהוט בוקס עצמו אני לא מוצא שום מקום להכניס את ה MAC של האדימקס...
בכל מקרה שלא ניסיתי אני לא מצליח לקבל איפי בטווחים שההוט בוקס נותן...
אם מישהו הצליח - אנא תעזרו ! חצי בית לא מכוסה לי....
תודה מראש!
הגדרת ראוטר EDIMAX 6524n כ AP יחד עם HOTBOX
-
bad-sector
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
-
bad-sector
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 39
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי 6524 שיש לו אופציה של REPEATER,
אבל אני לא מצליח להבין איזה הגדרות אני אמור להגדיר בו?
(למרות שבהגדרות של ההוטבוקס רואים בוודאות כי הוא מוגדר על WDS)
אין לי בעיה מהותית לעשות אותו REPEATER ולא WDS השאלה מה צריך לעשות?
אבל אני לא מצליח להבין איזה הגדרות אני אמור להגדיר בו?
(למרות שבהגדרות של ההוטבוקס רואים בוודאות כי הוא מוגדר על WDS)
אין לי בעיה מהותית לעשות אותו REPEATER ולא WDS השאלה מה צריך לעשות?
בהוט בוקס תעשה אלחוטי רגיל עם הגדרות WPA2 עם סיסמה בלי אקסס קונטרול (אתה יכול גם עם זה פשוט טיפה יסבך את הסיפור).
באדימקס:
תגדיר ב WAN: Dynamic IP
ב LAN : תן לו אייפי בטווח של השרת שלך, אם ההוט בוקס 192.168.0.1 אז תגדיר בלאן של הראוטר 192.168.0.2-10 סאב נט 255.255.255.0
אתה יכול להפעיל או לכבות את הDHCP תלוי אם אתה רוצה שההוט בוקס יתן לך את הכתובת אייפי או שהראוטר, שניהם עובדים מצויין ( בתור נתב ההוט בוקס עדיין לא עשה לי שום בעיות, הגדרה של כל מחשב לכתובת אייפי קבועה. הוא מקפיץ לי אלחוטי ל אדימקס BR-6574 שמקפיץ באלחוטי לעוד נתב אלחוטי BR-6524 גם של אדימקס וחוץ מזה מחובר לי גם רשת גיגה קווית מההוט בוקס שמתחבר בלופ אליהם וגם בנפרד למחשב עבודה/עסק. הכל יציב טפו טפו מאז ההוט בוקס. (שנים התחננתי מהוט שיתנו לי מודם DOCSIS 3 1GB כי זה מה שייצב לי את כל הקו. והסתבר שצדקתי
בקיצור
באלחוטי כנס ל BASIC ב ESSID תן לו שם שונה מההוט בוקס תבחר את אותו ערוץ כמו שמוגדר בהוט בוקס ותלחץ select site survey ותבחר את ההוט בוקס.
תלחץ על CONTINUE תכנס בחזרה לאחלוטי להגדרות המתקדמות ותכניס שם את אותם הגדרות אבטחה של ההוט בוקס (WPA2 (AES ואת אותה סיסמה של האלחוטי בהוט בוקס תעשה אפליי תן לו לעשות ריסטרט. (הכל אמור לעבוד, מקסימום תשחק שם כמה פעמים עם select site survey אחרי שהכנסת את כל שאר ההגדרות ותקבל אייפי ואינטרנט!!!!!!!!!
בהצלחה, כאב ראש לא קטן להפעיל את הכל
באדימקס:
תגדיר ב WAN: Dynamic IP
ב LAN : תן לו אייפי בטווח של השרת שלך, אם ההוט בוקס 192.168.0.1 אז תגדיר בלאן של הראוטר 192.168.0.2-10 סאב נט 255.255.255.0
אתה יכול להפעיל או לכבות את הDHCP תלוי אם אתה רוצה שההוט בוקס יתן לך את הכתובת אייפי או שהראוטר, שניהם עובדים מצויין ( בתור נתב ההוט בוקס עדיין לא עשה לי שום בעיות, הגדרה של כל מחשב לכתובת אייפי קבועה. הוא מקפיץ לי אלחוטי ל אדימקס BR-6574 שמקפיץ באלחוטי לעוד נתב אלחוטי BR-6524 גם של אדימקס וחוץ מזה מחובר לי גם רשת גיגה קווית מההוט בוקס שמתחבר בלופ אליהם וגם בנפרד למחשב עבודה/עסק. הכל יציב טפו טפו מאז ההוט בוקס. (שנים התחננתי מהוט שיתנו לי מודם DOCSIS 3 1GB כי זה מה שייצב לי את כל הקו. והסתבר שצדקתי
בקיצור
באלחוטי כנס ל BASIC ב ESSID תן לו שם שונה מההוט בוקס תבחר את אותו ערוץ כמו שמוגדר בהוט בוקס ותלחץ select site survey ותבחר את ההוט בוקס.
תלחץ על CONTINUE תכנס בחזרה לאחלוטי להגדרות המתקדמות ותכניס שם את אותם הגדרות אבטחה של ההוט בוקס (WPA2 (AES ואת אותה סיסמה של האלחוטי בהוט בוקס תעשה אפליי תן לו לעשות ריסטרט. (הכל אמור לעבוד, מקסימום תשחק שם כמה פעמים עם select site survey אחרי שהכנסת את כל שאר ההגדרות ותקבל אייפי ואינטרנט!!!!!!!!!
בהצלחה, כאב ראש לא קטן להפעיל את הכל