האם יש הבדל בין LW450 לבין LW570 חוץ מהסמרט TV
- עמישי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 15 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
דעתי הפוכה. אם היית מוסיף 500 ש"ח על 1000 ש"ח זה משהו אחד. אבל פה אתה מוסיף 500 על סכום מעל פי 10 (שזה פחות מ 10%) אז שווה לך לקבל מסך יותר טוב, אפילו שהיום לא תשתמש בסמארט, אולי יבוא יום....אז מה זה מפריע לך שיש? וכמו שאמר קודמי, המסך עצמו יותר טוב.
אבל זה רק אני.
שבת שלום.
אבל זה רק אני.
שבת שלום.
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8261
- נתן תודות: 419 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
[left]Motion Clarity Index is an indicator of the clarity of high speed motion display, incorporating more than just frame rates. LG's detailed backlight scanning, advance local dimming technology, and the XD engine contribute to a superb performance in enhancing clarity and realism of fast-moving pictures.[/left]
ויש לי עוד שאלה שלא הכי קשורה בקשר ל 3D
למה אני צריך טלויזיה שתומכת ב3D הרי כל טלויזיה יכולה להראות 3D אני פשוט מוריד סרט ב3D ושם אותו בנגן Stereoscopic Player ואז פשוט להשתמש במשקפיי תלת מימד
תתקנו אותי אם אני טועה
תודה רבה לעוזרים
למה אני צריך טלויזיה שתומכת ב3D הרי כל טלויזיה יכולה להראות 3D אני פשוט מוריד סרט ב3D ושם אותו בנגן Stereoscopic Player ואז פשוט להשתמש במשקפיי תלת מימד
תתקנו אותי אם אני טועה
תודה רבה לעוזרים
pinkman1 כתב:טועה.. בשביל לקבל תלת מימד (במיקרה של פאסבי) יש צורך קיטוב התמונה....
אז מה עושה התוכנה Stereoscopic Player לפי מה שהבנתי היא הופכת את התמונה ל 3D
מצטער על הבורות פשוט אני רוצה לקנות טלויזיה 3D ולא רוצה אחררי זה להתבאס על הקנייה
כל מה שצריך זה לשדר את התוכן תלת מימד לטלוויזיה ולבחור בשלט ב 3D ואז יפתח תפריט שישאל איזה סוג תלת מימד משודר כעת, אחרי שתבחר התמונה תתחבר לתמונה אחת תלת מימדית.
אם זה SBS או אחרים...
אתה חייב טלוויזיה תלת מימד בשביל לצפות בשידור תלת מימדי - כי רק היא יודעת לקטב בין 2 התמונות ומתאימה את עצמה למשקפיים האקטיביות/פסיביות.
אם זה SBS או אחרים...
אתה חייב טלוויזיה תלת מימד בשביל לצפות בשידור תלת מימדי - כי רק היא יודעת לקטב בין 2 התמונות ומתאימה את עצמה למשקפיים האקטיביות/פסיביות.