המלצה לרמוקלים עבור רסיבר Denon 1311
אוקי , התחדשתי ברסיבר Denon avr-1311.
אחרי הקנייה של הרסיבר , אני רוצה לקנות רמוקלים +סאב. אני רוצה רמוקלים גדולים שמתאימים ל רסיבר Denon שינצל אותם.
חשוב שהרמוקלים יהיו רמוקלים גדולים ולא קטנים , משום שכבר עשיתי הכנה לרמוקליים גדולים.
אני צריך את העזרה שלכם איזה מערכת רמוקלים+סאב לקנות בסביבות ה 2000 שקל גג.
מקווה לעזרתכם.. תודה!
אחרי הקנייה של הרסיבר , אני רוצה לקנות רמוקלים +סאב. אני רוצה רמוקלים גדולים שמתאימים ל רסיבר Denon שינצל אותם.
חשוב שהרמוקלים יהיו רמוקלים גדולים ולא קטנים , משום שכבר עשיתי הכנה לרמוקליים גדולים.
אני צריך את העזרה שלכם איזה מערכת רמוקלים+סאב לקנות בסביבות ה 2000 שקל גג.
מקווה לעזרתכם.. תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
מה זה "גדולים"? מה זה "הכנה לגדולים"?
הכנה קלה לבאות: יש מעט מאוד (אם בכלל) מערכות רמקולים שכוללות סאב ועולות כ-2,000 ש"ח...
הכנה קלה לבאות: יש מעט מאוד (אם בכלל) מערכות רמקולים שכוללות סאב ועולות כ-2,000 ש"ח...
נשמע כאילו אתה מחפש רמקולים למחשב בתקציב הזה...
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
אכן התקציב נמוך בעבור 5.1 .
ממליץ לך לעבוד במדרגות :
ראשית זוג קדמיים ואח"כ עם תקציב נוסף להתקדם.
בכל מקרה כנראה שיד 2 יתאים לך מאד.
רמקול רצפתי או לא זה כבר עניין של טעם, מקום וכו'.
והערה נוספת, קנית רסיבר מאד בסיסי כך שאין כאן עניין של "ניצול טוב של הרסיבר".
אפשרות נוספת זה ללכת על סט של מורל מיד שניה כולל 5 רמקולים קטנים וסאב. כך תקבל במידי חוויית קולנוע. זה יעלה לך כ 1700 ש"ח.
ממליץ לך לעבוד במדרגות :
ראשית זוג קדמיים ואח"כ עם תקציב נוסף להתקדם.
בכל מקרה כנראה שיד 2 יתאים לך מאד.
רמקול רצפתי או לא זה כבר עניין של טעם, מקום וכו'.
והערה נוספת, קנית רסיבר מאד בסיסי כך שאין כאן עניין של "ניצול טוב של הרסיבר".
אפשרות נוספת זה ללכת על סט של מורל מיד שניה כולל 5 רמקולים קטנים וסאב. כך תקבל במידי חוויית קולנוע. זה יעלה לך כ 1700 ש"ח.
ואו , כנראה חשבתי שהעליות יותר נמוכות.. שאמרתי רמוקלים גדולים התכוונתי לרצפתיים אני לא כל כך מבין בזה.
רמוקלים קטנים פשוט אין לי מקום להניח אותם [מאוחרה], ויש לי רמקולים רצפתיים כבר שבניתי להם מעמדים אחוריים אני רוצה פשוט להתחדש..
אחורי:
[imgbig]http://www.myg.co.il/uploads/php0X8MIW.jpg[/imgbig]
קדמי:
[imgbig]http://www.myg.co.il/uploads/phpceSid8.jpg[/imgbig]
הרמוקלים הולכים לשמש אותי לחדר שלי , ולסרטים בעיקר.
חשבתי שהתקציב יספיק , אם תוכלו לתת לי אפשריות אפילו שחורגות מהתקציב , חשוב לי שזה יהיה יד ראשונה.
אני יחרוג מהתקציב , חשוב לציין אבל שזה לחדר שלי אז לא צריך להשתגע ממש , כמו מערכות קולנוע לסלון וכו. :פ
רמוקלים קטנים פשוט אין לי מקום להניח אותם [מאוחרה], ויש לי רמקולים רצפתיים כבר שבניתי להם מעמדים אחוריים אני רוצה פשוט להתחדש..
אחורי:
[imgbig]http://www.myg.co.il/uploads/php0X8MIW.jpg[/imgbig]
קדמי:
[imgbig]http://www.myg.co.il/uploads/phpceSid8.jpg[/imgbig]
הרמוקלים הולכים לשמש אותי לחדר שלי , ולסרטים בעיקר.
חשבתי שהתקציב יספיק , אם תוכלו לתת לי אפשריות אפילו שחורגות מהתקציב , חשוב לי שזה יהיה יד ראשונה.
אני יחרוג מהתקציב , חשוב לציין אבל שזה לחדר שלי אז לא צריך להשתגע ממש , כמו מערכות קולנוע לסלון וכו. :פ
נערך לאחרונה על ידי tomer434 ב 10/03/2012 19:03, נערך 5 פעמים בסך הכל.
עפ התמונות הבעיה שלך זה לא הרמקולים אלא הארגון שלהם :
הקדמיים קרובים אחד לשני כמטר - צפוף מאד ושום רמקול לא יאפשר במה טובה במרחק הזה.
כמו כן הם דחוקים בין קיר לשידת גבס וקיר אחורי -שוב רע מאד לרמקולים.
שורה תחתונה חבל על הכסף שום סט לא יתן סאונד טוב.
תשאר עם מה שיש לך או שתעשה שינוי מהותי בחדר.
תשאר עם מה שיש לך או שתעשה שינוי מהותי בחדר.
אני "טירון" בכל הקשור לנושא הזה , הבנתי למה אתה מתכוון.kobbi כתב:עפ התמונות הבעיה שלך זה לא הרמקולים אלא הארגון שלהם :
תשאר עם מה שיש לך או שתעשה שינוי מהותי בחדר....
יש לי אפשרות להוזיז רמקול אחד לצד השני של החדר , במרחק כמו הרמוקליים האחוריים אחד מהשני. האם זה יספיק?
בקשר לסדר אני יקרא על זה באינטרנט יותר ויארגן את זה בצורה יותר אפקטיבית וטובה.
זה דבר שאפשר להוזיז ולשחק ככה שזה לא בלתי הפיך , השאלה העיקרית איזה מערכת רמוקלים היית ממליץ לחדר כזה?
השאלה היא מה אתה מנסה להשיג.
יש פה אנשים שמחפשים משהו קטן כדי לראות סרטים קטנים שהם מורידים מהאינטרנט, או mako, reshet, netflix וכו'
יש כאלה שהפכו את זה לאומנות.
התכנון הנוכחי של החדר שלך לא מאפשר להפוך אותו למרכז מדיה איכותי, אבל גם אם כן, כנראה שזה היה הרבה מעבר לתקציב שאתה הולך להקצות לנושא.
אז קודם כל, חשוב להבין שלושה דברים
1. מה הולך להיות השימוש העיקרי במערכת?
2. מה אתה מצפה/רוצה לקבל בעד הכסף שלך? מה חשוב לך?
3. מה התקציב האמיתי שאתה מוכן/יכול להקצות למשימה?
אגב לא הייתי שולל יד שניה. זה חותך עלויות ואם הרמקולים שמורים, זה בהחלט נותן תמורה מצויינת למחיר, במיוחד כשהתקציב מוגבל. יש סיבה ספציפית שאתה לא מוכן לשקול יד שניה?
יש פה אנשים שמחפשים משהו קטן כדי לראות סרטים קטנים שהם מורידים מהאינטרנט, או mako, reshet, netflix וכו'
התכנון הנוכחי של החדר שלך לא מאפשר להפוך אותו למרכז מדיה איכותי, אבל גם אם כן, כנראה שזה היה הרבה מעבר לתקציב שאתה הולך להקצות לנושא.
אגב לא הייתי שולל יד שניה. זה חותך עלויות ואם הרמקולים שמורים, זה בהחלט נותן תמורה מצויינת למחיר, במיוחד כשהתקציב מוגבל. יש סיבה ספציפית שאתה לא מוכן לשקול יד שניה?
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
1. השימוש העיקרי הוא סרטים , סרטי HD, אני בן אדם שבממוצע 4 פעמים בחודש בסינמה עם חברים.shayze כתב:השאלה היא מה אתה מנסה להשיג.
אגב לא הייתי שולל יד שניה. זה חותך עלויות ואם הרמקולים שמורים, זה בהחלט נותן תמורה מצויינת למחיר, במיוחד כשהתקציב מוגבל. יש סיבה ספציפית שאתה לא מוכן לשקול יד שניה?...
2. חשוב לי איכות סראונד , חוויה קולנעית שאני ישב ויהנה מהסרט כמו בקולנוע [כמובן עד כמה שאפשר].
3. אני השקעתי על רסיבר , מחשב חדש שיתמוך , טלוויזה חדשה , עכשיו אני מעוניין לקנות רמוקלים+סאב , בגלל שאמרתם ש2000 לא מספיק למערכת מקצועית אני יעלה את התקציב ל 3000.
לא הייתי מעוניין יד 2 , קודם כי אי אפשר לדעת באמת מה נעשה עם הרמוקלים קרעו אותם או לא , רמוקלים זה דבר רגיש ויד 2 למערכת רמוקלים זה לא דבר אפקטיבי לקנות במיוחד לתווך הרחוק שלשאר איתם.
התייעצתי עם כמה אנשים , ובסופו של דבר המליצו לי " Polkaudio RM6750" מה דעתך עליה? , ובכללי מה אתה היית ממליץ לקנות/או לעשות בכללי?
נכון לעכשיו נראה לי אני ירכוש את ה- RM6750 , אני צריך לקבל החלטה עד יום שני.
תודה על העזרה!
לא מכיר ספציפית את PolkAudio, אבל שמעתי את השם הזה פה בפורום, אז מישהו בטח ידע לתת חוות דעתו עליהם.
לגבי חוויה קולנועית, אני לא בטוח שאני יודע מה אתה מתכוון. כשאני רואה סרט בבית, אני נהנה הרבה יותר
לגבי יד 2, אתה הולך ובוחן את הרמקולים ואף מאזין להם לפני שאתה רוכש. זה לא שאתה מזמין מזאפ בלי לראות מה אתה קונה.
סתם מסקרנות מה הכוונה "מחשב חדש שיתמוך" אני מניח מחשב שמתחבר לרסיבר בחיבור spdif?
לגבי חוויה קולנועית, אני לא בטוח שאני יודע מה אתה מתכוון. כשאני רואה סרט בבית, אני נהנה הרבה יותר
לגבי יד 2, אתה הולך ובוחן את הרמקולים ואף מאזין להם לפני שאתה רוכש. זה לא שאתה מזמין מזאפ בלי לראות מה אתה קונה.
סתם מסקרנות מה הכוונה "מחשב חדש שיתמוך" אני מניח מחשב שמתחבר לרסיבר בחיבור spdif?
The story of stuff
The story of stuff
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
טוב, בשביל נטו קולנוע הייתי ממליץ לחך בחום לרדת בשלב זה מחלום הרמקולים הרצפתיים וללכת בלב שקט על סט 5.1 של סאטליטיים וסאב.
האמת, כנראה שכבר הפנמת את זה אם אתה שואל על הפולק אודיו RM6750... בהחלט סט מומלץ, רק הייתי בודק אותו בחנות עם רסיבר זהה או דומה לשלך, ומשווה אותו שם לסטים הבאים:
- מורל פרימו
- קנטון מובי 85
- הרמן קרדון HKTS 16 או אפילו HKTS 20
האמת, כנראה שכבר הפנמת את זה אם אתה שואל על הפולק אודיו RM6750... בהחלט סט מומלץ, רק הייתי בודק אותו בחנות עם רסיבר זהה או דומה לשלך, ומשווה אותו שם לסטים הבאים:
- מורל פרימו
- קנטון מובי 85
- הרמן קרדון HKTS 16 או אפילו HKTS 20
שאתה אומר שאתה רואה סרט בבית ואתה נהנה יותר תלוי איזה מערכת יש לך בבית , אם אתה משתמש עם רמוקלים של הטלוויזיה ואיכות בינונית בסרט אני בטוח שאתה לא נהנה יותר מהקולנוע.shayze כתב:לא מכיר ספציפית את PolkAudio, אבל שמעתי את השם הזה פה בפורום, אז מישהו בטח ידע לתת חוות דעתו עליהם.
לגבי חוויה קולנועית, אני לא בטוח שאני יודע מה אתה מתכוון. כשאני רואה סרט בבית, אני נהנה הרבה יותר![]()
סתם מסקרנות מה הכוונה "מחשב חדש שיתמוך" אני מניח מחשב שמתחבר לרסיבר בחיבור spdif?...
תאכלס אין כמו לשבת בבית עם גלידה פיצה ופופקורן חח ומערכת טובה
ובקשר למחשב , קניתי מחשב חדש גם בשביל חיבור ה spdif שיתחבר לרסיבר, כרטיס קול , זיכרון שאני יוכל לעשות לי כונן שלם שישמש לספרייה שלמה של סרטי HD . וגם לחסוך בקניית סטרימר כי יש לי את המחשב. : )
השוואתי, וראיתי שהמורל פרימו שעולה טיפה יותר מוציא רק 60rms לעומת ה RM6750 שמוציא 100rms ככה שאני יפסול אותו.epony כתב:טוב, בשביל נטו קולנוע הייתי ממליץ לחך בחום לרדת בשלב זה מחלום הרמקולים הרצפתיים וללכת בלב שקט על סט 5.1 של סאטליטיים וסאב.
- מורל פרימו
- קנטון מובי 85
- הרמן קרדון HKTS 16 או אפילו HKTS 20...
אני מתלבט תאמת בין ה- htks20 ל rm6750 כמעט אותן נתונים , השאלה מה נשמע לאוזן יותר טוב , מחר אני הולך להחליט ולקנות , אני ילך לחנות וישמע את שני המערכות כמו שהמלצת עם רסיבר דומה לשלי ונראה מה יישמע יותר טוב.
וככה אני יקבל החלטה.
עוד משהו אולי יש לדעת לפני שאני מחליט מחר?
ותודה רבה למי שעזר לי.. , השכלתי קצת אולי בעתיד מייעץ מוסמך למערכות סראונד.