צריך "גיימר" או לא צריך ?
אתמול הקפאתי את המנוי גיימר שיש לי בבב"ל , ולא שמתי לב לשינוי לא בכתובת ה- IP ולא בהורדות ובגלישה לאתרים .וגם לא במשחקי רשת . עושה רושם שמאז שיצא ה- power NGN והופעל הכבל התת ימי, אין צורך בגיימר.
מה גם שבבדיקות מהירות כשהגיימר היה פעיל ועכשיו שהוא לא פעיל, התוצאות זהות .
בנתיים המנוי גיימר בהקפאה , כנראה שאני אבטל אותו לגמריי עוד חודש.
מה דעתכם ?
מה גם שבבדיקות מהירות כשהגיימר היה פעיל ועכשיו שהוא לא פעיל, התוצאות זהות .
בנתיים המנוי גיימר בהקפאה , כנראה שאני אבטל אותו לגמריי עוד חודש.
מה דעתכם ?
צריך. הם עדיין מגבילים גלישה ורוחב פס בשעות עומס למרות שיש להם כבל תת ימי עם רוחב פס ענק לחול. ולמה אתה שואל? בשביל שתעשה גיימר ויזללו לך מהחשבון עוד כמה שקלים בחודש
אתה אולי במצב שלך הקפאת מנוי לא הורדת בעצם את הגיימר. נסה לנתק אותו ולהתחבר מחדש תגיד לנו מה אתה מרגיש בשעות עומס.. אבל בהורדות לא צפייה ישירה משחקים וכו
אתה אולי במצב שלך הקפאת מנוי לא הורדת בעצם את הגיימר. נסה לנתק אותו ולהתחבר מחדש תגיד לנו מה אתה מרגיש בשעות עומס.. אבל בהורדות לא צפייה ישירה משחקים וכו
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
האמת שקצת נמאס להסביר את זה ,אבל לכבל עצמו יש אולי רוחב פס עצמו ,אבל הכבל עדיין מחובר לספקיות אינטרנט אחרות באירופה שמהם בזק בינלאומי צריכה לקנות רוחב פס ,ובגלל זה אפילו שיש כבל חדש זה לא אומר שאוטומטית יש לך באמת רוחב פס טוב יותר לחו"ל ,מה לעשות שמסיבות כלכליות הם לא קונים המון רוחב פס בחו"ל ..זה בערך כמו לחבר צינור בקוטר גדול שיכול להכיל להעביר המון מים ,אבל אז לחבר אותו לצינור בקוטר קטן יותר .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
אחרי ההקפאה של הגיימר עשיתי כיבוי והפעלה מחדש של המודם והראווטר. האייפי מתחיל ב 79.181 כמו שהיה עם הגיימר. ובוודאות הגיימר בהקפאה, בדקתי באתר של בב"ל ומופיע שם שהוא בהקפאה. אני בדקתי הורדות בטורנט . וההורדות טסות כמו עם הגיימר.
booras כתב:צריך. הם עדיין מגבילים גלישה ורוחב פס בשעות עומס למרות שיש להם כבל תת ימי עם רוחב פס ענק לחול. ולמה אתה שואל? בשביל שתעשה גיימר ויזללו לך מהחשבון עוד כמה שקלים בחודש
אתה אולי במצב שלך הקפאת מנוי לא הורדת בעצם את הגיימר. נסה לנתק אותו ולהתחבר מחדש תגיד לנו מה אתה מרגיש בשעות עומס.. אבל בהורדות לא צפייה ישירה משחקים וכו...
עוד כמה שקלים בחודש כפול שנה, זה משמעותי. אם האינטרנט עובד טוב בלי הגיימר אז הוא מיותר.
לפני מספר חודשים הגיימר היה הכרחי כי לא היה לבב"ל כבל תת ימי, אבל היום המצב השתנה ויש לבב"ל כבל משלהם, אז אין להם בעיה של תעבורה לחו'ל.
מהנסיון שלי כדאי גיימר, אני הייתי עם נטוויז'ן+גיימר ועברתי להוטנט בגלל המחיר, ובגלישה השוטפת הגיימר עשה פלאים, האתרים נטענו משמעותית מהר יותר וככה גם YOUTUBE, תוך שניה הסרטון התחיל להתנגן בכל רזולוציה שהיא בלי תקיעות.
עוד לא החלטתי אם לחזור לנטוויז'ן או לא מהסיבה היחידה שהמחיר בהוטנט הוא ל18 חודשים(אני רואה את זה כ18 חודשים של שקט) מול 6 חודשים בנטוויז'ן.
עוד לא החלטתי אם לחזור לנטוויז'ן או לא מהסיבה היחידה שהמחיר בהוטנט הוא ל18 חודשים(אני רואה את זה כ18 חודשים של שקט) מול 6 חודשים בנטוויז'ן.
תגובה אחרת שלי מתאימה גם למקרה שלך:ariel-ro כתב:מהנסיון שלי כדאי גיימר, אני הייתי עם נטוויז'ן+גיימר ועברתי להוטנט בגלל המחיר, ובגלישה השוטפת הגיימר עשה פלאים, האתרים נטענו משמעותית מהר יותר וככה גם YOUTUBE, תוך שניה הסרטון התחיל להתנגן בכל רזולוציה שהיא בלי תקיעות.
עוד לא החלטתי אם לחזור לנטוויז'ן או לא מהסיבה היחידה שהמחיר בהוטנט הוא ל18 חודשים(אני רואה את זה כ18 חודשים של שקט) מול 6 חודשים בנטוויז'ן....
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 56#1630656
ליוטיוב צריך גיימר?ariel-ro כתב:מהנסיון שלי כדאי גיימר, אני הייתי עם נטוויז'ן+גיימר ועברתי להוטנט בגלל המחיר, ובגלישה השוטפת הגיימר עשה פלאים, האתרים נטענו משמעותית מהר יותר וככה גם YOUTUBE, תוך שניה הסרטון התחיל להתנגן בכל רזולוציה שהיא בלי תקיעות.
עוד לא החלטתי אם לחזור לנטוויז'ן או לא מהסיבה היחידה שהמחיר בהוטנט הוא ל18 חודשים(אני רואה את זה כ18 חודשים של שקט) מול 6 חודשים בנטוויז'ן....
כנראה שהסקפית שנמצאת בה הייתה ממש גרועה כי כשהייתי בבזק בינלאומי בלי גיימר ובלי חארטות ואפילו בחיבור ללא חייגן הצלחתי לראות FULL HD ביוטיוב. כשעברתי לחיבור עם חייגן, השתפרו הטעינות אבל זה לא ממש משנה כל עוד לא צריך לחכות
- stompy
- חבר ותיק

- תגובות: 1416
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני חייב להגיב ולציין שגיימר זה בלוף ישראלי אחד גדול שהומצא פה חחח
אין שום מקום בעולם לפי ידיעתי שיש בו חבילת גיימר חחח
זה המצאה בלופית למרות שזה נתן שיפור בזמנו בחיבורים במהירויות נמוכות. אבל זה לא סיבה לעשות עליינו כסף.
סתם עוד שיטה לעשות עליינו כסף ולהגיד הנה אנחנו מגבילים את כולם אבל אם תשלם עוד כמה שקלים לא נגביל אותך.... בלוף!
היום זה כבר לא כזה יציב וזה נכון שלא תמיד הפינגים טובים בגיימר.
אין שום מקום בעולם לפי ידיעתי שיש בו חבילת גיימר חחח
זה המצאה בלופית למרות שזה נתן שיפור בזמנו בחיבורים במהירויות נמוכות. אבל זה לא סיבה לעשות עליינו כסף.
סתם עוד שיטה לעשות עליינו כסף ולהגיד הנה אנחנו מגבילים את כולם אבל אם תשלם עוד כמה שקלים לא נגביל אותך.... בלוף!
היום זה כבר לא כזה יציב וזה נכון שלא תמיד הפינגים טובים בגיימר.
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
things are about to change
open up the gates
systems get replaced
שמעו אני לא יודע מה איתכם אבל אני אם חבילת גיימרים ב 014 ותשתית של NGN ב 20 מגה
אני מרוצה עד השמיים פינגים בארץ זה פחות מ 10 אירופה סביב ה 80 הכי הרבה שקבלתי
ככה שאני לא מוריד את החבילה משכן מעצבן זה מהירות האפלאוד של 1.14 מגה
שזה טוב אין מה לעשות אלה לשבת ולסבול
אני מרוצה עד השמיים פינגים בארץ זה פחות מ 10 אירופה סביב ה 80 הכי הרבה שקבלתי