XMC-1 הפרוססור החדש של אמוטיבה ניתן להזמנה
-
yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
הפרוססור החדש של אמוטיבה מוצג באתר החדש של החברה.
כבר ניתן להזמין אותו אך הוא עדין לא במלאי.
כבר ניתן להזמין אותו אך הוא עדין לא במלאי.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
- kipikipod
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1617
interesting........ מאוד.....
נחכה לביקורות...
נחכה לביקורות...
Utopia
-
yanivol
-
- חבר ותיק

אם תקרא את כל מה שהוא מכיל באתר של אמוטיבה, גם אתה תרצה להתחדש באחד.ziv_r כתב:תתחדש?...
מצד שני, אני נורא חושש ממחלות הילדות שיהיו לו, ומעדיף שיתגלחו עליו קצת לפני שאני רץ לשדרג.
ה XMC-1 רואה אור באחור אופנתי של שנה שלמה, אבל הוא מכיל לא מעט דברים חדשים :
TACT® TCS 3e™ Dynamic Room Correction™ system with PC/MAC GUI for complete system control and adjustment "on-the-fly"
HDMI v1.4-Bit Perfect Switching with Video Processing Bypass – 4K compatible.
Burr-Brown DSD 1793 main zone DACs
Ethernet Audio
Full graphical 256x64 OLED blue display 5.5
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
כחול בעיניים... 
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
יפה יפה.
לאור נסיון העבר אני ממליץ לכל המעונינים לשדרג להמתין עד שיתחיל להמכר ויתחילו להגיע ביקורות.
לאור נסיון העבר אני ממליץ לכל המעונינים לשדרג להמתין עד שיתחיל להמכר ויתחילו להגיע ביקורות.
-
yanivol
-
- חבר ותיק

אני יודע על הנסיון הלא מוצלח של חבר שלך. מצד שני, גם לי יש UMC-1 למעלה משנה.istarmini כתב:יפה יפה.
לאור נסיון העבר אני ממליץ לכל המעונינים לשדרג להמתין עד שיתחיל להמכר ויתחילו להגיע ביקורות....
יש לו התנהגויות מעצבנות לעיתים בכל הנוגע ל HAND SHAKE של ה AUDIO דרך HDMI ל POPCORN אבל זה לא מונע ממני ומכל משפחתי מלהנות משימוש בו יום יום.
- istarmini
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17939
אילו היית רוכש אותו בתחילת דרכו אני בטוח שהוא לא היה אצלך עכשיו. בהמשך הדרך הם ייצבו אותו אבל אנשים אכלו הרבה חצץ ממנו.yanivol כתב:אני יודע על הנסיון הלא מוצלח של חבר שלך. מצד שני, גם לי יש UMC-1 למעלה משנה.istarmini כתב:יפה יפה.
לאור נסיון העבר אני ממליץ לכל המעונינים לשדרג להמתין עד שיתחיל להמכר ויתחילו להגיע ביקורות....
יש לו התנהגויות מעצבנות לעיתים בכל הנוגע ל HAND SHAKE של ה AUDIO דרך HDMI ל POPCORN אבל זה לא מונע ממני ומכל משפחתי מלהנות משימוש בו יום יום....
כל שאני מציע הוא לשבת כרגע על הגדר ולהמתין . תן לאמריקאים להתגלח עליו. במידה שהכל יהיה טוב לך על זה.
ללא ספק, במידה והוא יקיים את כל מה שרשום ,מדובר באחלה מוצר באחלה מחיר.
סבלנות זה שם המשחק פה.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
אחד החתיכים... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- kipikipod
-
- חבר ותיק

האמת שלדעתי הוא נראה זוועה, כמו כל האלקטרוניקה של אמוטיבה,avihuli כתב:אחד החתיכים......
אבל המפרט מרשים.
נקווה שמדובר במכשיר בשל ולא כמו קודמו.
Utopia
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
יש לי UMC-1 כמעט חודש.
אני יכול להגיד שהוא רמה אחר מכל המגברים שיש בשוק ברמת מחיר 5000 ש"ח, שזה מה שהיה לי לאורך השנים..
הוא החליף אצלי אמנם מגבר פחות מזה, DENON 1911 אבל ההבדל בעיבוד קולנוע בייתי הוא בלתי נתפס.
ראיתי סרט עם החברה ועוד כמה חברים, PUSS IN BOOTS, והיה קטע שנזרק סכין מאחורה..
ראינו ב-VT20 אבל ללא תלת מימד וברגע שנזרק הסכין מאחור ועבר במסך כולם, ללא יוצא מן הכלל, הזיזו את הראש לאחור לראות מאיפה זה בה..
אין לי מילים יפות לתאר את זה, התוצאה הסופית זו ההוכחה.
זו רק דוגמא אחת לתלת מימדיות של הסאונד והראליסטיות שלו..
הביצועים שלו מטורפים בקולנוע בייתי.
עד היום לא היה לי בעיות איתו ועם הממיר של הוט/מחשב.
נכון שהיו בעיות בעבר אבל המוצר הזה, ברמת המחיר שלו, שווה כל שקל.
אני יכול להגיד שהוא רמה אחר מכל המגברים שיש בשוק ברמת מחיר 5000 ש"ח, שזה מה שהיה לי לאורך השנים..
הוא החליף אצלי אמנם מגבר פחות מזה, DENON 1911 אבל ההבדל בעיבוד קולנוע בייתי הוא בלתי נתפס.
ראינו ב-VT20 אבל ללא תלת מימד וברגע שנזרק הסכין מאחור ועבר במסך כולם, ללא יוצא מן הכלל, הזיזו את הראש לאחור לראות מאיפה זה בה..
נכון שהיו בעיות בעבר אבל המוצר הזה, ברמת המחיר שלו, שווה כל שקל.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
תשמע - אין ספק שהוא נראה מרשים עם כל הכפתורים והכחול מסביב אבל לגבי האיכויות אין לי ולו שמץ של קצה של מושג לגביו. מעולם לא שמעתי ולא ראיתי אותו אפילו בעיניים אלא רק בתמונות...kipikipod כתב:האמת שלדעתי הוא נראה זוועה, כמו כל האלקטרוניקה של אמוטיבה,avihuli כתב:אחד החתיכים......
אבל המפרט מרשים.
נקווה שמדובר במכשיר בשל ולא כמו קודמו....
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

לא שמתי לב לאזכור לזה (וזה לא אומר שאין) אבל ב-PODCAST ציינו מספר פעמים (וגם באתר) שיתווספו פיצ'רים במהלך הדרךMartinHSabag כתב:האם הוא יודע להיות dlna renderer?...
כוח עיבוד לא חסר לו, יש לו מספיק ספייר.
אם תהיה דרישה של קהל הלקוחות זה כנראה יבוצע.
- kipikipod
-
- חבר ותיק

העניין הוא שבתמחור של 1500$ הוא עומד בקו עם Yamaha 2\3010, אונקיו 1009 וכד'...shlomiassaf כתב:יש לי UMC-1 כמעט חודש.
נכון שהיו בעיות בעבר אבל המוצר הזה, ברמת המחיר שלו, שווה כל שקל....
נראה איך הוא יתפקד במגרש הזה.
Utopia
- shlomiassaf
-
- חבר ותיק

- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
לא לשכוח את הפרוססור החתיך ההורס והמאובזר היטב של מרנץ, דגם 7005. מחיר 1600$. מבחינת לוק ומוניטין זה נוק אאוט.
- kipikipod
-
- חבר ותיק

רסיבר מדהים... יבוא יום והוא יהיה שלי.ronensud כתב:לא לשכוח את הפרוססור החתיך ההורס והמאובזר היטב של מרנץ, דגם 7005. מחיר 1600$. מבחינת לוק ומוניטין זה נוק אאוט....
Utopia
- ronensud
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
דיברתי על הפרוססור (כדי להשוות תפוחים לתפוחים).kipikipod כתב:רסיבר מדהים... יבוא יום והוא יהיה שלי.ronensud כתב:לא לשכוח את הפרוססור החתיך ההורס והמאובזר היטב של מרנץ, דגם 7005. מחיר 1600$. מבחינת לוק ומוניטין זה נוק אאוט.......
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
בהחלטronensud כתב:לא לשכוח את הפרוססור החתיך ההורס והמאובזר היטב של מרנץ, דגם 7005. מחיר 1600$. מבחינת לוק ומוניטין זה נוק אאוט....