השדרוגים באורנג'

מכשירים סלולריים, חברות סלולריות.
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78912
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #1 

לפני כמה חודשים התחילו לי המון בעיות באורנג' - המון שיחות מתנתקות, צד אחד לא שומע את השני, ניתוקים פתאומיים גם מה-DATA.

לפי מה ששמעתי, זה תוצאה של שדרוג תשתית מסיבי שהחברה עושה ושכנראה גורם להם לצמצם את רוחב הפס של המערכת הקיימת עד שהשדרוג יכנס לתוקף.

מישהו יודע מה לוח הזמנים של הדבר הזה? זה מציק נורא ובאמת מתחיל להמאס.

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

http://www.thecom.co.il/article.php?id=16501

מי ששואל את עצמו למה הגלישה שלו ברשת ה- Data הסלולרית של פרטנר היא כה איטית, יוכל לקבל את התשובה לכך בעיון בניתוח הסטטיסטי של התעבורה האינטרנטית של פרטנר שעוברת במחלף IIX של איגוד האינטרנט הישראלי, כאן. לפרטנר חיבור של 100 מגה בלבד (לכל לקוחותיה גם יחד) למחלף זה, המחבר בין כל ספקי האינטרנט בישראל בתעבורה הצולבת, ששעות לא מעטות במשך היום פשוט "סתום" ו"פקוק" בעודף ביקוש לרוחבי פס. מצב חברת הבת שלה: 012-סמייל לא יותר טוב. המצב של סלקום (למי ששואל) גרוע אף יותר. שתי החברות סובלות כנראה מאותה מחלה.
...
כך יוצא שהלקוחות סובלים מגלישה איטית ואינם מודעים לסיבה. דהיינו: למה להשקיע כסף בתשתיות תקשורת רחבות סרט, כדי לענות על הביקוש של הלקוחות הגולשים (בקווי ובסלולר)? יותר קל לקחת את הכסף שלהם ישר לכיס, בלי להתאמץ ולתת להם שירות ותמורה ראויה, כפי שהלקוחות הללו ציפו לקבל (בתמורה לכספם).
...

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78912
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #3 

הלוואי והבעיה שלי היתה רק גלישה. פעם בקושי היו ניתוקים. בחודשיים האחרונים כמעט כל שיחה מתנתקת לי. פעם הייתי מסביר לאמריקאים שהם לא יודעים איזה רשת טובה יש לי בישראל. עכשיו אני מתחיל לקנא ב AT&T...

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

http://www.funder.co.il/article.aspx?idx=21125

הספה של פרטנר בלובי מציגה את תמונת ההשקעות הכוללת

אנחנו מצרפים את התמונה הזו מהלובי של פרטנר, של כתמי הקפה הישנים על גבי הספה משום שהיא מהווה דוגמא מצוינת עבור המשקיעים לרמת ההשקעה הנמוכה של פרטנר בכל התחומים ובמיוחד ברשת הסלולר שלה.

פרטנר שהייתה מובילת השוק ושמה למה לאורך כל העשור הקודם לשמור על רמת מצוינות
גבוהה, ביצעה תת השקעה לאורך השנתיים האחרונות והיא תצטרך לבצע השלמות גדולות, לא
רק בתחום הספות, של השקעה על מנת לגשר את הפער.

המותג מספר אחד בסלולר איבד הרבה מכוחו. פרטנר שהובילה את השוק במהירות גלישה ירדה למקום האחרון מבין שלושת הגדולות, גם בגלל שהמנכ"ל הקודם של החברה העדיף לדחות ולרכז את ההשקעות במועד מאוחר יותר.

אנחנו מעריכים שנראה השנה השקעה משמעותית של 830 מיליון ₪ השנה שתצטרך לגשר על הפער שנפתח, לא רק בתחום הספות, וכמו כן לשלם עבור מכרז התדרים לדור הרביעי שצפוי במחצית השנייה של השנה.
...

תמונה

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

הגרף מה IIX שמראה את העומס שקיים רוב שעות היום ביציאה לרשת בארץ

http://www.isoc.org.il/iix/cacti/cactie ... 2.129.html

תמונה

shaby
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2093
נתן תודות: 292 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #6 

הגלישה ברשת ORANGE פשוט בלתי נסבלת.
אני מרגיש מפגר דורות שלמים מאחור.
אני נאלץ להיות ב-ORANGE משום איתם חתמה החברה בה אני עובד.
הייתי מעל ל-10 שנים עם "פלאפון", שם השקיעו בתשתית מעולה וזה פשוט לא נתפס...לא נתפס שאורנג' לא מוכנה להשקיע אלא רק לחלוב עוד ועוד.
אני כל הזמן מנסה לשכנע את האחראי תחום הסלולר בחברה שבה אני עובד - לעבור לפלאפון (ואם לא פלאפון - סלקום, העיקר לא להיות באורנג'!)

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #7 

עופר, תנסה להעביר את הטלפון של GSM (במקום 3G). יש מצב שזה יעזור לך קצת עם בעיות בשיחות. אני כבר שנים משתמש אך ורק ב-GSM ו-gprs, ורק לעיתים מעביר ל-3g כשבאמת צריך גלישה מהירה. זה נדיר שיש לי בעיות בשיחות או באינטרנט... מיילים מתקבלים תקין, הודעות ב-whatsapp ועידכונים ב-waze גם מגיעים תקין. ולפי מה שאני שמעתי גם הרשת 3G של אורנג' באמת לא מציאה...

אבל איכות השמע עדיין הכי טובה :) אולי זה רק ב-GSM?
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 08/03/2012 12:00, נערך 2 פעמים בסך הכל.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #8 

ממש זוועה, הרשת של אורנג' זוחלת, בחלק מהמקומות לא ניתן אפילו לקבל דיווחים ב-WAZE.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #9 

זה מה שקורה כאשר איש עסקים ישראלי מחליף חברה זרה כמו האצי'סון וומפואה , ועוד עושה את זה במינוף יתר :lol:
בפעם הבאה אם יש לכם עסקים עם חברה מסויימת, תבדקו מי הבעלים האמיתיים שלה , ואם אתם שומעים על החלפת בעלות , ובמיוחד עם מינוף גדול מידי , ו/או LBO שזה העמסת חובות על החברה הנקנית כדי לשלם על הקניה (שני המצבים מאוד דומים :lol: ), תתחילו לעקוב בשבע עניים אחרי השירות , ואם הוא מידרדר , תהיו העכברים הראשונים שמנסים לצאת , אולי תתפסו מקום בסירות ההצלה :lol:

Kosh
סמל אישי של משתמש
גורו וינטאג'
גורו וינטאג'
תגובות: 4069
נתן תודות: 339 פעמים
קיבל תודות: 366 פעמים

שליחה #10 

הכל נכון,למרבה המצער.פעם זו הייתה החברה כי מובילה כל התחומים,ביחוד באיכות הרשת.היום זה מורגש שפשוא מזניחים
את התשתיות.
Vintage audio is a way of life

Retro audio is good for you

ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100

שלח תגובה

חזור אל “סלולר”