אפל ככל הנראה החליטה לאגור את כל השדרוגים ולשחרר אותם בו זמנית. אני לא מקנא בחברות ה-ISP שהיום ומחר הרשתות שלהם יקרסו מהורדות רשמיות מול אפל.אז מה שוחרר היום:iOS 5.1 שוחרר כמעט לכל המכשירים (החל מ-iPhone 3G), כולל שיפורים בביצועי הדפדפן, תיקונים בטיפול בקול, אפשרות להוריד 3G מהאייפון 4S (שיפור זמני בטריה), בכלל שיפור ביצועי בטריה.שיפור במצלמה - באייפון זה גישה חדשה למצלמה דרך משיכה של המצלמה למעלה במסך הנעילה. באייפד זו אפליקציית מצלמה חדשה לחלוטין (עדיין לא להיט). גם ביצועי המצלמה שופרו ויש סימ ...
1. פריצה כרגיל דורשת משנה זהירות, כרגע ההמלצה היא לא לשדרג אם אתה רוצה לשמור על הפריצה.
2. המידע של האפליקציות הפרוצות יושב במקטע זיכרון שלא זמין לך אם אתה משדרג מכשיר פרוץ, כך שיוצא שלא רק שהמכשיר הפסיק להיות פרוץ אלא שגם הוא איבד זיכרון. לכן, תמיד רצוי לא לשדרג אלא לאפס ואז לסנכרן בחזרה את המכשיר, ורק אז לפרוץ אותו מחדש.
יש בעיה מוזרה להוריד את העדכונים תחת ספק האינטרנט Hot.
זה פשוט לא מצליח להוריד.... (ממש לא מוצא את השרתים...)
אחרי בדיקה מעמיקה מסתבר שכנראה יש חסימה / בעיה עם שרת הDNS של Hot.
ברגע שמשנים לdns של google 8.8.8.8 זה עובד... (לאט מאוד אבל עובד)
נסיתי לפנות להוט בנושא אבל כמובן שהם עמוסים מדיי .....
זה לא עניין של עומסים,
משום מה יש חסימת (מצד הספקים\אפל\אין לי מושג) גישה לעדכונים במצבים מסויימים.
אצלי לדוגמא - לא הצלחתי לעדכן אף אחד מהמכשירים שלי דרך האינטרנט בבית (נטויזיון) וכאשר שהתשתמשתי, כמה דקות אחרי, בשיתוף אינטרנט של האייפון, האייפד הוריד את העדכון ב10 דקות.
nati-va כתב:זה לא עניין של עומסים,
משום מה יש חסימת (מצד הספקים\אפל\אין לי מושג) גישה לעדכונים במצבים מסויימים.
אצלי לדוגמא - לא הצלחתי לעדכן אף אחד מהמכשירים שלי דרך האינטרנט בבית (נטויזיון) וכאשר שהתשתמשתי, כמה דקות אחרי, בשיתוף אינטרנט של האייפון, האייפד הוריד את העדכון ב10 דקות.
...
גם אני מחובר דרך נטויזיון לא מצליח לעדכן. באייפון הצלחתי עם שינוי ה Dns אבל באייפד אני לא מצליח בדרך הזו.
נראה לי שיש חסימה כלשהי.