ספידטסט של הוטנט
אין לי מושג. עדיין נשאר הספידטסט של הוט עצמה כמובן, אבל אני לא יודע לאן הקבצים נעלמו...FIRE_WIRE כתב:תודה![]()
היתה גם בדיקת הורדת קבצים בהוט
http://speed.hot.net.il/files1.html
כתובת הוחלפה? בוטלה ?...
הוא דיבר על הוט, לא הוטנט. הבדיקה של הוט (speed.hot.net.il) פתוחה לכל מי שלא מחובר לחייגן. הבדיקה של הוטנט (speed.hotnet.net.il/speedtest.swf) עובדת לכולם.Class889 כתב:הכתובות לא פעילה בגלל שזה בדיקה של הוטנט , רק מי שמחובר ברשת שלהם....
בדיקת הורדת קבצים לא עובדת.
נאמר לי משירות הלקוחות שהם "משדרגים" את האתר כבר שבועים ואין צפי מתי האתר יחזור...
כלומר הוט לא יכלו להדגים לי את מהירות הורדת הקבצים כאשר אמרתי להם שהחיבור שלהם לא טוב והאינטרנט שלהם בקושי זז לי (רק אמרו לי שלי הספידטסט שלהם אין לי בעיה)
נאמר לי משירות הלקוחות שהם "משדרגים" את האתר כבר שבועים ואין צפי מתי האתר יחזור...
כלומר הוט לא יכלו להדגים לי את מהירות הורדת הקבצים כאשר אמרתי להם שהחיבור שלהם לא טוב והאינטרנט שלהם בקושי זז לי (רק אמרו לי שלי הספידטסט שלהם אין לי בעיה)
חבל מאוד...TheMaster כתב:בדיקת הורדת קבצים לא עובדת.
כלומר הוט לא יכלו להדגים לי את מהירות הורדת הקבצים כאשר אמרתי להם שהחיבור שלהם לא טוב והאינטרנט שלהם בקושי זז לי (רק אמרו לי שלי הספידטסט שלהם אין לי בעיה)...
אבל אני מניח שבדיקה מספיק מהימנה להורדת קבצים תוכל לקבל גם מהאתר ה"פנימי" ("אתר תפעולי") של בזב"ל:
http://2.i014.net/check1.html
אני שומע על כל מיני שרוצים/מתכננים/מתכוונים לחזור לבזב"ל ב- 100Mbps. בינתיים לא נתקלתי באחד כזהTheMaster כתב:מכיר תודה....
אני בתהליכים לחזור חזרה לבז"ב(לקוח שלהם עוד מלפני השידרוג ל 100 מ"ב של הוט)
כי האינטרנט של הוטנט לא עובר לי את ה 30 מ"ב וההורדה (בטורנטים) לא עובר את ה 3...
אני מתלבט בעצמי אם לחזור או להשאר בהוטנט, אבל אין לי בינתיים תשובה מוחלטת בנושא, וזה נראה כי הוטנט משתפרת ומייצבת את המהירות שלה מיום ליום.
מה התוצאות שלך ב ספידטסט? ועל כמה אתה מוריד במקסימום?
(כמובן שאתה צריך להיות על מחשב נייח(חיבור ישיר ולא אלחוטי) ועם כרטיס רשת של 1000)
אצלי אין שיפור... והיחס שקיבלתי בשירות לקוחות של הוט ממש מזעזעה...
דיברתי עם בזב"ל והוט (ועידה) אמרו לי להמתין 2 ימי עסקים... מחר ככל הניראה אני יתקשר לבזב"ל שיחברו אותי אליהם ולהתנתק מהוטנט...
תאמת שאני גם חושש שאולי המהירות לא תשתפר?!? אולי הבעיה בתשתית של הוט?
(כמובן שאתה צריך להיות על מחשב נייח(חיבור ישיר ולא אלחוטי) ועם כרטיס רשת של 1000)
דיברתי עם בזב"ל והוט (ועידה) אמרו לי להמתין 2 ימי עסקים... מחר ככל הניראה אני יתקשר לבזב"ל שיחברו אותי אליהם ולהתנתק מהוטנט...
תאמת שאני גם חושש שאולי המהירות לא תשתפר?!? אולי הבעיה בתשתית של הוט?
אני כרגע לא מחובר על הנייח, אבל אלו התוצאות האחרונות שקיבלתי ממנו:TheMaster כתב:מה התוצאות שלך ב ספידטסט? ועל כמה אתה מוריד במקסימום?
(כמובן שאתה צריך להיות על מחשב נייח(חיבור ישיר ולא אלחוטי) ועם כרטיס רשת של 1000)...

הדבר היחיד שמפריע לי זה שאני לא עובר את ה- 1.9Mbps בהעלאה ואין לי מושג למה
אי אפשר לדעת. יכול להיות שיש אצלך בעיה. הבנתי שאפשר זמנית להתחבר לבזב"ל ולבדוק. אולי תנסה את האופציה הזו כדי לשלול בעיית תשתית.TheMaster כתב:
תאמת שאני גם חושש שאולי המהירות לא תשתפר?!? אולי הבעיה בתשתית של הוט?...
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
מצטער אך אתה טועה, אני שוב חוזר ואומר.barman כתב:הוא דיבר על הוט, לא הוטנט. הבדיקה של הוט (speed.hot.net.il) פתוחה לכל מי שלא מחובר לחייגן. הבדיקה של הוטנט (speed.hotnet.net.il/speedtest.swf) עובדת לכולם.Class889 כתב:הכתובות לא פעילה בגלל שזה בדיקה של הוטנט , רק מי שמחובר ברשת שלהם.......
האתר בדיקה של הוטנט ניתן לגשת לשם רק מי שמחובר להוטנט.
הוא דיבר על הוטנט ולכן עניתי על הוטנט.
אותו עיקרון בהוט, רק מי שבהוט יכול לגשת לאתר בדיקה שלהם.
אוקיי, מוזר שהם לא מאפשרים גישה לכולם בניגוד לבזב"ל, נטויז'ן וכו'...Class889 כתב:מצטער אך אתה טועה, אני שוב חוזר ואומר.barman כתב:הוא דיבר על הוט, לא הוטנט. הבדיקה של הוט (speed.hot.net.il) פתוחה לכל מי שלא מחובר לחייגן. הבדיקה של הוטנט (speed.hotnet.net.il/speedtest.swf) עובדת לכולם.Class889 כתב:הכתובות לא פעילה בגלל שזה בדיקה של הוטנט , רק מי שמחובר ברשת שלהם.......
האתר בדיקה של הוטנט ניתן לגשת לשם רק מי שמחובר להוטנט.
הוא דיבר על הוטנט ולכן עניתי על הוטנט.
אותו עיקרון בהוט, רק מי שבהוט יכול לגשת לאתר בדיקה שלהם....
חזרתי לבזב"ל והתוצאות פשוט מדהימות....barman כתב:אני שומע על כל מיני שרוצים/מתכננים/מתכוונים לחזור לבזב"ל ב- 100Mbps. בינתיים לא נתקלתי באחד כזהTheMaster כתב:מכיר תודה....
אני בתהליכים לחזור חזרה לבז"ב(לקוח שלהם עוד מלפני השידרוג ל 100 מ"ב של הוט)
כי האינטרנט של הוטנט לא עובר לי את ה 30 מ"ב וההורדה (בטורנטים) לא עובר את ה 3...
אני מתלבט בעצמי אם לחזור או להשאר בהוטנט, אבל אין לי בינתיים תשובה מוחלטת בנושא, וזה נראה כי הוטנט משתפרת ומייצבת את המהירות שלה מיום ליום....
במקום ה 30MB (מקסימום) שהיה לי עם הוטנט עכשיו אני על 100MB כל הזמן

- agent__smith
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6317
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 144 פעמים
לא יאומן 2MB UPLOAD....... 
יש לי מחשב משחקים מה זה עצבני !!!!