אין לי מקום ב C
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
45GB זה כלום בשביל מערכת ההפעלה ,אתה מתקין כמה תוכנות + הזבל שנצבר שם עם הזמן פשוט סותם את כל השטח הפנוי ,מה שאתה יכול לעשות זה להריץ תוכנה כמו Ccleaner כדי לפנות חלק מהזבל .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
להתקין תוכנה שמחפשת קבצים שלא בשימוש, מחיקת היסטוריית אינטרנט, מחיקת קבצים זמניים, מחיקת גיבוי נסתר ונקודות זמן של המערכת ההפעלה, ניקוי דיסק, בדיקת דיסק קשיח, איחוי...
לאחר כל הפעולות האלו יתפנה לך קצת מקום...
שלב הבא אתה יכול להתקין חלק מהתוכנות שלך בכונן אחר...
האמת הייתי חושב על רכישת HDD נוסף העתקה של החומר החשוב אליו, פירמוט של ה320 והתקנת מערכת הפעלה... ככה יתפנה לך הרבה מקום בלי קשר לפעולות הקודמות...
אני עד לפני שנה הסתדרתי עם HDD של 80 G כי רכשתי כונן חיצוני, היום עם מחשב חדש יש לי 500G בכונן ראשי ועוד 1T בכונן גיבוי...
לאחר כל הפעולות האלו יתפנה לך קצת מקום...
שלב הבא אתה יכול להתקין חלק מהתוכנות שלך בכונן אחר...
האמת הייתי חושב על רכישת HDD נוסף העתקה של החומר החשוב אליו, פירמוט של ה320 והתקנת מערכת הפעלה... ככה יתפנה לך הרבה מקום בלי קשר לפעולות הקודמות...
אני עד לפני שנה הסתדרתי עם HDD של 80 G כי רכשתי כונן חיצוני, היום עם מחשב חדש יש לי 500G בכונן ראשי ועוד 1T בכונן גיבוי...
כמו שאמרו לפניי 45GB זה ממש קצת למערכת הפעלה.
אני בכל אופן משתמש ב Space Monger הוא פשוט יוצר תמונה מצב של כל הקבצים ותקיות לפי הגודל

אני בכל אופן משתמש ב Space Monger הוא פשוט יוצר תמונה מצב של כל הקבצים ותקיות לפי הגודל

- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
קרה לי לא מעט שהצטבר מידע *** בכל מיני תיקיות נידחות בדיסק ופשוט לא ידעתי איפה כל המידע הזה נמצא, לא הצלחתי למצוא מה אני יכול למחוק. כאן באות לעזרה כל תוכנות המיפויי האלה, אתה יכול לראות בבירור איפה מרוכז המידע ולאתר בקלות מידע ***.mp3lll כתב:לא יותר פשוט למחוק מידע? הרי ברור השמידע לא סתם נעלם......