YesMax+MEDIA STREAMER או HTPC
עד הסקירה של עופר הייתי בטוח כי HTPC הוא הפיתרון בשבילי ועכשיו שוב יש דילמה, לקנות את הYESMAX וסטרימר או להשקיע בHTPC המחיר דומה כך שאין פה שיקול כלכלי
השאלה היא במידה ואני מתחיל מ 0 במה כדאי לבחור ?
יש יתרונות מיוחדים לאחד מהפתרונות ?
השאלה היא במידה ואני מתחיל מ 0 במה כדאי לבחור ?
יש יתרונות מיוחדים לאחד מהפתרונות ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שאלה של תפיסת עולם.
HTPC יהיה גמיש יותר אבל דורש יותר התעסקות. אם לא מפריע לך, אז זה בכלל לא בעיה.
HTPC יהיה גמיש יותר אבל דורש יותר התעסקות. אם לא מפריע לך, אז זה בכלל לא בעיה.
מבחינתי יש חסרון אחד מהותי ל-YES MAX - לא ניתן לצפות בהקלטות ביותר מטלויזיה אחת.
בנוסף, כיום כבר שתי הקלטות בו זמנית אינן מספיקות לי (ולמשפחתי...).
עניין איכות ההקלטות (הטובה הרבה יותר ב-YAS MAX) אינה רלונטית לי כרגע היות ואין לי טלויזיה LCD/פלסמה וההבדלים ע"ג טלויזיה רגילה אינם משמעותיים.
אורן.
בנוסף, כיום כבר שתי הקלטות בו זמנית אינן מספיקות לי (ולמשפחתי...).
עניין איכות ההקלטות (הטובה הרבה יותר ב-YAS MAX) אינה רלונטית לי כרגע היות ואין לי טלויזיה LCD/פלסמה וההבדלים ע"ג טלויזיה רגילה אינם משמעותיים.
אורן.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני אישית הולך כנראה על YES MAX + STREAMER.
הסיבה היא התעסקות.
יש לי כיום HTPC (למען האמת זה רק מחשב שמחובר למערכת) ועדיין לא מצאתי את הזמן להתעסק עם כל הקינפוגים ועידכונים....
לגבי צפייה של התוכן של YESMAX ביותר מטלויזיה אחת - תמיד אפשר לנתק אותו ולהעביר אותו או לחבר ממתגים ומפצלים...
הסיבה היא התעסקות.
יש לי כיום HTPC (למען האמת זה רק מחשב שמחובר למערכת) ועדיין לא מצאתי את הזמן להתעסק עם כל הקינפוגים ועידכונים....
לגבי צפייה של התוכן של YESMAX ביותר מטלויזיה אחת - תמיד אפשר לנתק אותו ולהעביר אותו או לחבר ממתגים ומפצלים...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
oshapir,
בשיחה שלי עם סמנכ"ל יס הוא זה שהעלה את הרעיון של שיתוף הקלטות בין כמה יחידות YES MAX. לא ברור עד כמה זה ראלי לנוכח החומרה הקיימת, אבל זה מראה שהם כבר חושבים על שיתוף תכנים בתוך הבית בסגנון REPLAY TV.
בשיחה שלי עם סמנכ"ל יס הוא זה שהעלה את הרעיון של שיתוף הקלטות בין כמה יחידות YES MAX. לא ברור עד כמה זה ראלי לנוכח החומרה הקיימת, אבל זה מראה שהם כבר חושבים על שיתוף תכנים בתוך הבית בסגנון REPLAY TV.