פרטי האירוע:
לאחר מעבר הארץ לשידורים דיגיטליים בלבד "" לקחתי מהוט את הממיר הפשוט ביותר שלהם ה DCI10HOT של THOMSON.
בזמנו הייתה לי טלוויזית 21 שמנה והשלט של הוט היה עובד איתה יופי.
הוולויום כוון דרך הממיר עצמו: היה מכוון של הוט כזה.
וכיבוי והדלקה דרך השלט של הוט.
לאחרונה רכשתי טלוויזית FUJICOM FJ-42-GX9-100HZ-LED
וניסיתי לכוון את השלט של הוט לטלוויזיה החדשה.
לאחר אין ספור ניסיונות עם השלט הישן (כחול נראה לי) החלפתי לשלט מדימיקס אדום לבן שגם איתו לא הייתה לי הצלחה.
לאחר מכן החלפתי לשלט מדימיקס עם אפשרות כיוון השלט של הוט דרך השלט המקורי של הטלוויזיה, ועדיין ללא הצלחה.
אני שובר תראש המון זמן באינטרנט ועם הוט ואני מקווה מאוד שהגאולה שלי תבוא מכאן.
בתודה מראש,
נתן
התאמת שלט הוט
השיטה הבאה תעבוד רק במידה ויש לך שלט בו מוטבע לוגו הוט מאחורה ובאחד מהכפתורים רשום "V.O.D movies"
שיטה זו מאפשרת לך להתאים את השלט לטלוויזיה, לווידאו או ל-DVD בעזרת השלט המקורי של הטלוויזיה, של הווידאו או של ה-DVD, כפי שמפורט להלן:
הצב את שלט "מידימקס" מול השלט המקורי של הטלוויזיה, כלומר העיניות של השלטים צריכות להיות קרובות זו לזו. מומלץ למקם את השלטים על שולחן יציב.
לחץ על TV בשלט "מידימקס" לחיצה רצופה שלוש שניות או עד שנורית TV תהבהב פעמיים.
לחץ על המספרים 5,7,9 (מימין לשמאל) בשלט "מידימקס".
לחץ לחיצה אחת לא רציפה על הלחיץ שתרצה להתאים בשלט "מידימקס". לאחר פעולה זו תרצד הנורית שבראש שלט "מידימקס".
כוון את עינית השלט המקורי של הטלוויזיה לעינית שלט "מידימקס", ובזמן שהנורית שבראש שלט "מידימקס" מהבהבת, לחץ בשלט המקורי של הטלוויזיה על הלחיץ שתרצה להתאים עד שייפסק ההבהוב בשלט "מידימקס".
אם תרצה לצאת משלב התיאום בין השלטים לחץ על TV בשלט "מידימקס" לחיצה רצופה, שלוש שניות או עד שהנורית TV תהבהב פעמיים. כעת תוכל לבדוק אם השלט הדיגיטלי הותאם כראוי. אם ההתאמה לא הצליחה, עליך לחזור שוב על פעולות ההתאמה.
שיטה זו מאפשרת לך להתאים את השלט לטלוויזיה, לווידאו או ל-DVD בעזרת השלט המקורי של הטלוויזיה, של הווידאו או של ה-DVD, כפי שמפורט להלן:
הצב את שלט "מידימקס" מול השלט המקורי של הטלוויזיה, כלומר העיניות של השלטים צריכות להיות קרובות זו לזו. מומלץ למקם את השלטים על שולחן יציב.
לחץ על TV בשלט "מידימקס" לחיצה רצופה שלוש שניות או עד שנורית TV תהבהב פעמיים.
לחץ על המספרים 5,7,9 (מימין לשמאל) בשלט "מידימקס".
לחץ לחיצה אחת לא רציפה על הלחיץ שתרצה להתאים בשלט "מידימקס". לאחר פעולה זו תרצד הנורית שבראש שלט "מידימקס".
כוון את עינית השלט המקורי של הטלוויזיה לעינית שלט "מידימקס", ובזמן שהנורית שבראש שלט "מידימקס" מהבהבת, לחץ בשלט המקורי של הטלוויזיה על הלחיץ שתרצה להתאים עד שייפסק ההבהוב בשלט "מידימקס".
אם תרצה לצאת משלב התיאום בין השלטים לחץ על TV בשלט "מידימקס" לחיצה רצופה, שלוש שניות או עד שהנורית TV תהבהב פעמיים. כעת תוכל לבדוק אם השלט הדיגיטלי הותאם כראוי. אם ההתאמה לא הצליחה, עליך לחזור שוב על פעולות ההתאמה.