אני חורג ממנהגי שלא להחמיא, לעזור ולהמליץ על כל מה שנוגע לאהבתנו המשותפת, כדי לשתף אתכם בחווית שירות יוצאת דופן שהיתה-יש לי...
לפני כחצי שנה התקלקל לסילביה שלי ברז האדים. הכי טבעי היה לפנות למישהו קרוב לביתי - אנדריי, באור-יהודה.
לעזור לי עם החלק הוא לא יכל, היות ואין לו במלאי חלקים של סילביה,אבל באותה ההזדמנות דיברנו על האפשרות שהוא יחליף כמה חלקי אוקולון למטחנת הסוליס הישנה שלי,
איתרע מזלי וחליתי ממש באותה התקופה, מחלה די קשה ומשפיעה, שניטרלה אותי און אנ`אוף בתל השומר...
והוספתי על כך עוד סבל - בעתיה של המחלה, מעדתי בחדר מדרגות ושברתי את מפרק כף ידי השמאלית...
למה אני משתף אתכם בתולדותיי הרפואיים? מכיוון שלפני כשלושה שבועות קיבלתי שיחת שירות מבנו של אנדריי, איוון, שביקשני לבוא דחוף לקליניקה שלהם כדי לאסוף את הסוליס, היות והם לא מעוניינים להתעסק איתה....הסברתי לעלם כי אני במפלס די עמוק של *** וכי אני לא נוהג בימים אלה...שימתין עד שיוסר הגבס מידי.
לפני חצי שעה קיבלתי מהבחור האסרטיבי שיחה נוספת, חסרת פשרות, שוב הוא העלה את דרישתו לפינויה של הסוליס, היות והוא לא מחסן של אף אחד. הסברתי לו ש-אם ירצה השם והאורטופד - ביום שני מוסר הגבס ואוכל למלא אחר בקשתו ההגיונית והתקיפה. נ א ד ה . מצידו - שאשלח מישהו אחר לקחתה, כי ביום ששי היא עפה לה לפח האשפה, לא עזר לי כלום...גם לא הסיבוך למצוא אותם במפלסי האזור באור יהודה, דבר שגרם גם לי להסתובב שם שלוש פעמים עד שמצאתים.
משהבחור שב על אזהרתו, מבלי להתחשב בבקשתי ובמצבי, ניסיתי לזרוק לו שהפסד המכונה עבורי יהיה קטן בהשוואה להפסד שלו - אם אפרסם את כל הסיפור, על גישתו המאד "שירותית"...גם זה לא הזיז לו פירור קפה טחון מתחת לציפורניים...אז ניסיתי לדרוש ממנו לשוחח עם אביו - גם על בקשה זו הוא ליגלג וענה שלא, איני יכול לקבל אותו לטלפון...
אז הנה - עוד היבט שירותי שלא הכרנו אצל העסק של אנדריי...חבל.