שילוב מגבר סטריאו של CAMBRIDGE AUDIO 650Aבמערכת 7.1

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ISAC69 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 151
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שמעתי שיש אפשרות לשלב מגבר סטריאו למגבר 7.1 . לחבר פרה אאוט מהמגבר 7.1 שלי למגבר סטריאו את הרמקולים הקידמיים לחבר ואת שאר הרמקולים לחבר ל7.1 כך את הרכיבים שאני שומע בהם מוסיקה אחבר למגבר הסטריאו ( CD ופטיפון) וכך אני משפר את חווית השמיעה .
עוד שאלה יש לי מגבר YAMAHA RXV 757 עוצמת יציאה נקי 100 W וחשבתי על מגבר סטריאו CAMRIDGE AUDIO 650 ׁ(עקב מגבלת תקציבׂ) בעל הספק 75W אבל יש לו נתונים טובים . הרמקולים הקידמיים שלי MISSIOM MX5 200W האם זה מתאים והוא לא חלש מדי בשבילם ?
נערך לאחרונה על ידי ISAC69 ב 07/03/2012 22:58, נערך 4 פעמים בסך הכל.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

מתאים יופי ולא חלש בכלל! (Y)

מה שכן, לא הייתי ננעל כבר עכשיו על הדגם הזה (למרות שהוא בהחלט ראוי ואמור להיות מתומחר טוב עכשיו כי יצא לו מחליף - ה-651A), ובהחלט הייתי בוחן עוד כמה מגברי סטריאו, למשל: מרנץ PM6004, ימאהה S-500 ורוטל RA-05SE...

ISAC69 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

epony כתב:מתאים יופי ולא חלש בכלל! (Y)

מה שכן, לא הייתי ננעל כבר עכשיו על הדגם הזה (למרות שהוא בהחלט ראוי ואמור להיות מתומחר טוב עכשיו כי יצא לו מחליף - ה-651A), ובהחלט הייתי בוחן עוד כמה מגברי סטריאו, למשל: מרנץ PM6004, ימאהה S-500 ורוטל RA-05SE...
...

תודה EPONY

מה רמת המחירים שלהם ועל מה אתה ממליץ ?
באופן כללי כדאי לעשות את השילוב הזה עם מגבר 7.1 ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #4 

בחרתי דגמים שעולים בערך כמו ה-650A שבגללו פתחת את השרשור - בערך 2,500-3,500 ש"ח, תלוי במוצר, בחנות וביכולת המיקוח שלך... ;-)

לדעתי האישית אם המערכת משמשת אותך בחלק ניכר מהזמן להאזנה לסטריאו, אז בהחלט מומלץ לשלב מגבר סטריאו ייעודי במערכת. (Y)

ISAC69 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

עוד שאלה

שליחה #5 

epony כתב:בחרתי דגמים שעולים בערך כמו ה-650A שבגללו פתחת את השרשור - בערך 2,500-3,500 ש"ח, תלוי במוצר, בחנות וביכולת המיקוח שלך... ;-)

לדעתי האישית אם המערכת משמשת אותך בחלק ניכר מהזמן להאזנה לסטריאו, אז בהחלט מומלץ לשלב מגבר סטריאו ייעודי במערכת. (Y)
...
היי EPONY

ומבין הדגמים שציינת מה היית ממליץ? הבנתי שה CAMBRIDGE AUDIO הוא מאוד אירופי וחם בסאונד שלו לעומת אחרים מה דעתך ?

ואולי כדאי ללכת על רסיבר סטריאו YAMAHA RX-797 באותו רמת מחיר יש גם כניסה לפטיפון ואקולייזר וההספקים שלו גבוהים יותר אבל חלק אמרו לי שעדיף ללכת על מגבר ולא רסיבר ?

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה #6 

עדיף מגבר ולא רסיבר כי את עבודת הפרה עושה המגבר ק"ב שלך בכל מקרה...

ההספקים הרבה פחחות רלוונטיים פה לעניות דעתי, וההתמקדות ריכה להיות כאמור בגוון הסאונד ובהתאמה שלו לטעמים ולצרכים שלך - את זה אפשר לברר בצורה הטובה ביותר רק ע"י מבחן שמיעה השוואתי (רצוי עיוור) כין כל המגברים הנ"ל, רצוי בשילוב עם מגבר ק"ב ורמקולים כמו שלך (אם לא שלך בדיוק...) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”