המלצה לזוג מדפיים יד שניה, תקציב 500-800.
הרמקולים יחוברו למגבר רב ערוצי של JVC, זה מה שיש כרגע לחבר שלי.
המקור הוא פטיפון של דנון.
השימושים הם מוזיקה, בעיקר רוק.
התקציב די מוגבל, הצצתי בלוח היד 2 וראיתי שהוא לא מציע יותר מדי דברים, בפעם האחרונה שהצצתי בו(לפני חודשיים היו דברים הרבה יותר מעניינים).
זה מה שמצאתי ביד 2:
TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר.
AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים.
INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים
B&W DM600- רשום 600 שקלים.
זה מה שקלטתי בעין, יש לציין שאני לא ממש מבין בתחום, ואולי סתם חברות שהשם שלהם קפץ לי מתישהו בהקשר של רמקולים.
מה אתם אומרים? אני יותר מכוון לאזור התקציב, כך שרק אם הרמקולים היקרים יותר באמת טובים בצורה משמעותית אני ימליץ לחבר לקנות אותם.
יש לציין שכרגע אפשר להגיד שאין לו רמקולים, מחוברים אצלו זוג מדפיים של פירלס נצרת לא משהו לדבר עליו כך שכול דבר יהיה שידרוג.
בנוסף המרחק שלו מהרמקולים הוא לא מאוד גדול, כמובן הוא יקנה סטנדים ויחבר אותם לקיר כך שהמרחק בין הרמקולים לא יהיה קטן, אבל עדיין החלל לא גדול.
המקור הוא פטיפון של דנון.
השימושים הם מוזיקה, בעיקר רוק.
התקציב די מוגבל, הצצתי בלוח היד 2 וראיתי שהוא לא מציע יותר מדי דברים, בפעם האחרונה שהצצתי בו(לפני חודשיים היו דברים הרבה יותר מעניינים).
זה מה שמצאתי ביד 2:
TANNOY-REVEAL דורש עליהם 1000 שקלים מעבר לתקציב אבל אולי אפשר להסתדר.
AR-226ps- גם רשום ביד 2 1000 שקלים.
INFINITY REFERENCE 21-רשום 700 שקלים
B&W DM600- רשום 600 שקלים.
זה מה שקלטתי בעין, יש לציין שאני לא ממש מבין בתחום, ואולי סתם חברות שהשם שלהם קפץ לי מתישהו בהקשר של רמקולים.
מה אתם אומרים? אני יותר מכוון לאזור התקציב, כך שרק אם הרמקולים היקרים יותר באמת טובים בצורה משמעותית אני ימליץ לחבר לקנות אותם.
יש לציין שכרגע אפשר להגיד שאין לו רמקולים, מחוברים אצלו זוג מדפיים של פירלס נצרת לא משהו לדבר עליו כך שכול דבר יהיה שידרוג.
בנוסף המרחק שלו מהרמקולים הוא לא מאוד גדול, כמובן הוא יקנה סטנדים ויחבר אותם לקיר כך שהמרחק בין הרמקולים לא יהיה קטן, אבל עדיין החלל לא גדול.
- tomyeshuah
- חבר ותיק

- תגובות: 1583
- נתן תודות: 496 פעמים
- קיבל תודות: 403 פעמים
ממליץ אישית מהרשימה על ה-B&W DM600 שנותנים תמורה מעולה יחסית לרמקול 2way בגודל ובתקציב הנתון.
600 ש"ח הוא מחיר מעולה בהנחה שאינם חבוטים \ פגומים.
600 ש"ח הוא מחיר מעולה בהנחה שאינם חבוטים \ פגומים.
- dream_theater2
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
revel מדהימים (מוניטוריים) . הייתי הולך עליהם (תלוי במצבם)
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
שמעתי בעבר את ה-B&W, רמקול נהדר. במיוחד למחירו. מוציא חתיכת באסים מרשימים לגודלו.