רסיבר למערכת רמקולים תוצרת jamo
ברשותי מערכת קולנוע ביתי בת כ-10 שנים. המערכת כוללת רסיבר תוצרת פיוניר + סנטר+ 2 רמקולים בחזית בהספק כל אחד 140 ווט + שני רמקולים מאחור כל אחד בהספק 60 ווט + וופר. כיום החיבור הינו בין ממיר HOT לטלויזיה בכבל HDMI ובין ממיר HOT לרסיבר להעברת הקול. כמו כן קיים חיבור בסיב אופטי בין ה-DVD לרסיבר. כך אני יכול לשמוע את שידורי הטלויזיה ואת הסרטים מה-DVD בכל הרמקולים. האיכות טובה מאד . אני מבקש לקנות רסיבר חדש כך שאוכל , לחבר בין ממיר ה-HOT לרסיבר בכבל HDMI ומהרסיבר לטלויזיה בכבל HDMI. כמו כן, לחבר בין ה-DVD לרסיבר בסיב אופטי ולבסוף לחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI לרסיבר כדי לראות סרטים.
. אני לא מתכונן להחליף את הרמקולים. אשמח לקבל המלצה לרסיבר שישמש אותי לשנים הקרובות.
. אני לא מתכונן להחליף את הרמקולים. אשמח לקבל המלצה לרסיבר שישמש אותי לשנים הקרובות.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. חשבת על תקציב כלשהו לשדרוג הנ"ל?
2. איזה רמקולים אלה (חברה ודגם)?
3. איזה רסיבר של פיוניר יש לך היום (דגם)?
2. איזה רמקולים אלה (חברה ודגם)?
3. איזה רסיבר של פיוניר יש לך היום (דגם)?
תודה רבה על ההתיחסות.
1. לגבי התקציב - מבקש רסיבר שיענה על האפיון שכתבתי בסביבות 2000 - 2500 ש"ח . אשמח לקבל שם חברה ודגם
2. הרמקולים שיש לי הם תוצרת JAMO הקדמיים דגם E650 בהספק 140 ווט האחוריים דגם CORNET145 בהספק 60 ווט .
3. דגם הרסיבר :פיוניר VSX-D509S
אשמח לקבל את המלצתך.
תודה מראש חיים
1. לגבי התקציב - מבקש רסיבר שיענה על האפיון שכתבתי בסביבות 2000 - 2500 ש"ח . אשמח לקבל שם חברה ודגם
2. הרמקולים שיש לי הם תוצרת JAMO הקדמיים דגם E650 בהספק 140 ווט האחוריים דגם CORNET145 בהספק 60 ווט .
3. דגם הרסיבר :פיוניר VSX-D509S
אשמח לקבל את המלצתך.
תודה מראש חיים
- epony
- חבר במועדון 10K

בתקציב הזה, ואם אתה מרוצה מהסאונד שקיבלת עד היום מרסיבר של פיוניר, הייתי בוחן את הפיוניר 821...
- epony
- חבר במועדון 10K

אני בטוח שכל חנות מתמחה בקולנוע ביתי תשמח להעניק לך שירות: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Web_Links
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
אינני מבין מדוע מחקו את תגובתי בהקשר להמלצה להיכן ניתן לרכוש את המכשיר,הדרכה וכ'ו...
לא חשבתי לרגע לפרסם את החנות שעליה המלצתי ל-haim1515.
הבחור ביקש המלצה ... אז זה מה שעשיתי, וזה על סמך ניסיון מאד מאד טוב עם החנות שאת שמה הזכרתי בתגובה ל-haim1515.
לא חשבתי לרגע לפרסם את החנות שעליה המלצתי ל-haim1515.
הבחור ביקש המלצה ... אז זה מה שעשיתי, וזה על סמך ניסיון מאד מאד טוב עם החנות שאת שמה הזכרתי בתגובה ל-haim1515.