מבקש המלצה לרסיבר עבור רמקולים חדשים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Anton פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #1 

שלום,
הייתי היום בניופאן ורכשתי את הרמקולים שהם פירסמו פה במבצע, קניתי זוג ריצפתי ה-IQ50 והסנטר והסאב שהיו במבצע. (אחוריים אני כרגע אשאר עם הוורפידל הפשוטים שלי). אני אמור לקחת אותם מחר מהמחסן שלהם באשדוד.

השאלה הגדולה היא איזה רסיבר מתאים? חשבתי על הyamaha 671 והיום כשהייתי בחנות המליצו לי מאוד על הדנון 1912, נאמר לי שבדנון יש הגברה בנפרד לכל ערוץ לעומת הyamaha. שמעתי את הסאונד של הדנון (עם רמקולים אחרים) והבחלט הסאונד נעים וטבעי.

השאלה שלי מה מומלץ בטווח המחירים הזה? (אזור ה-4K) שיתאים כמה שיותר לרמקולים שקניתי.

השימושים שלי הם בעיקר סרטים מהמחשב, סרטי בלו-ריי מה-PS3 ומעט מוזיקה.

כמו כן ניסו לשדל אותי לקחת את ה-yamaha 1067 ההבדל במחיר הוא באזור ה-2.5K, האם ההפרש שווה את זה? אני מבין שההגברה יותר חזקה וזה הרבה יותר איכותי אבל עם קצב השינויים בטכנולוגיה (למשל הרזולוציה ושיטות השידור של הטלוויזיות) אני פוחד שזה השקעה גדולה מידי.

תודה ענקית למי שיוכל לייעץ! :)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #2 

האמת, אני אישית לא חושב שיש יותר מדי מה לדאוג לגבי קצב השינויים בטכנולוגיה... רסיבר איכותי יישאר איתך שנים רבות!

בין הימאהה לדנון אין הרבה הבדלים בכלל, ולדעתי בסופו של דבר מה שקובע זה האוזניים שלך ומה שביניהן... ;)
אני ממליץ לך בחום לבדוק באיזו חנות מתמחה (אולי אפילו זאת של ניופאן) את הרמקולים שקנית מחוברים לכ"א משני (או שלושה אם לוקחים בחשבון גם את ה-1067) הרסיברים הנ"ל, ולראות מה נשמע לך הכי טוב - רצוי כמובן לעשות את זה עם כמה קטעי מוזיקה וסרטים שאתה אוהב ומכיר היטב..!

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”