מחירי בזק\ שאר הספקים בשיחות
לא מצאתי שרשור דומה..
כמה אתם משלמים עבור שיחות?
אני אצל בזק ומשלם עבור 750 דקות לניידים+נייחים 75 שקל לחצי שנה ואז 95.
יש דרך להוציא מבזק (קשרי לקוחות וכו') משהו יותר טוב\זול?
כי תכלס הם אומרים שאין בעיה לנתק, פשוט בחברות אחרות כגון בזק בינלאומי,012, וככו' נצטרך לשלם 25 ש"ח עבור קו.
(למרות שזה יבוטל בקרוב, אז בגלל זה אני חושב שווה לבדוק)
כמה אתם משלמים עבור שיחות?
אני אצל בזק ומשלם עבור 750 דקות לניידים+נייחים 75 שקל לחצי שנה ואז 95.
יש דרך להוציא מבזק (קשרי לקוחות וכו') משהו יותר טוב\זול?
כי תכלס הם אומרים שאין בעיה לנתק, פשוט בחברות אחרות כגון בזק בינלאומי,012, וככו' נצטרך לשלם 25 ש"ח עבור קו.
(למרות שזה יבוטל בקרוב, אז בגלל זה אני חושב שווה לבדוק)
יוזמה מבורכת.
אני בהוט במבצע דאבל עם אינטרנט: 12M תשתית + 300 דקות ב-104 ש"ח. באתר שלהם החבילה הזו מופיע עכשיו ב-109ש"ח, מעניין אם בסוף החודש אגלה שהעלו לי את המחיר....
בכל מקרה, גם אם נניח שזה 109 ש"ח, 12M לבד בהוט עולה 79 ש"ח, אז אפשר להגיד ש-300 דקות (ניידים ונייחים) עולה 30 ש"ח. בבזק חבילה של 300 דקות עולה 74 ש"ח. אם אתה מתווכח אפשר לקבל חצי שנה ראשונה ב-49 ש"ח.
השאלה איזה עוד אופציות כבר יש? לבזק בינלאומי של גם שירותי קל ביתי אבל כשדיברתי אם נציג המכירות שלהם הוא ניסה לשכנע אותי להתחבר לקו טלפון של בזק (אין שום יחסים מעודפים בין בזל לבזב"ל, נכון?).
הייתי עד לא מזמן אצל נטויז'ן בקו הביתי, בהתחלה על מבצע שלפחות בזמנו נראה לי ממש שווה (לא זוכר במדויק אבל משהו כמו 200 דקות לנייחים וניידים ב-10 ש"ח אבל מוגבל ל-3 חודשים) אבל אחרי זה העלו את המחיר ל-25 ש"ח ל-300 דקות שזה בדיוק אותו מחיר שהוט רצו (בדאבל) בשביל קו שלא לוקח רוחב פס מהאיטרנט. דרך אגב נטויז'ן הגאונים, בלי להזהיר מראש, דרשו שאשלח להם חזרה את מתאם השיחות בדואר רשום על חשבוני וזמני - בגלל זה ועוד "באגים" בשירות שלהם אני לא מתלהב לחזור אליהם.
אני בהוט במבצע דאבל עם אינטרנט: 12M תשתית + 300 דקות ב-104 ש"ח. באתר שלהם החבילה הזו מופיע עכשיו ב-109ש"ח, מעניין אם בסוף החודש אגלה שהעלו לי את המחיר....
בכל מקרה, גם אם נניח שזה 109 ש"ח, 12M לבד בהוט עולה 79 ש"ח, אז אפשר להגיד ש-300 דקות (ניידים ונייחים) עולה 30 ש"ח. בבזק חבילה של 300 דקות עולה 74 ש"ח. אם אתה מתווכח אפשר לקבל חצי שנה ראשונה ב-49 ש"ח.
השאלה איזה עוד אופציות כבר יש? לבזק בינלאומי של גם שירותי קל ביתי אבל כשדיברתי אם נציג המכירות שלהם הוא ניסה לשכנע אותי להתחבר לקו טלפון של בזק (אין שום יחסים מעודפים בין בזל לבזב"ל, נכון?).
הייתי עד לא מזמן אצל נטויז'ן בקו הביתי, בהתחלה על מבצע שלפחות בזמנו נראה לי ממש שווה (לא זוכר במדויק אבל משהו כמו 200 דקות לנייחים וניידים ב-10 ש"ח אבל מוגבל ל-3 חודשים) אבל אחרי זה העלו את המחיר ל-25 ש"ח ל-300 דקות שזה בדיוק אותו מחיר שהוט רצו (בדאבל) בשביל קו שלא לוקח רוחב פס מהאיטרנט. דרך אגב נטויז'ן הגאונים, בלי להזהיר מראש, דרשו שאשלח להם חזרה את מתאם השיחות בדואר רשום על חשבוני וזמני - בגלל זה ועוד "באגים" בשירות שלהם אני לא מתלהב לחזור אליהם.
- עזי
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 798
- שם מלא: עזי
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אני כרגע בתוכנית של 1000 דקות לנייחים ו-600 לניידים בבזק בינלאומי עבור 30 ש"ח לחודש במשך שנה.
בכל אופן, התחברתי לטריפל החדש של הוט הכולל שיחות ללא הגבלה ולכן אני מתנתק מבזק בינלאומי.
בכל אופן, התחברתי לטריפל החדש של הוט הכולל שיחות ללא הגבלה ולכן אני מתנתק מבזק בינלאומי.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אני מחובר ל-12 מגה+300 דק' נייח/נייד ב-HOT תמורת 99 ש"ח
הורי בבזק מנויים על חבילת 400 דק' נייח תמורת 69 ש"ח (ניתן לקבל באותו מחיר 300 דק' נייח/נייד)
הורי בבזק מנויים על חבילת 400 דק' נייח תמורת 69 ש"ח (ניתן לקבל באותו מחיר 300 דק' נייח/נייד)
היתרון של בזק על המתחרים, בקטע האיכות. נגיד אין חשמל - אז הטלפון לא מושפע (טלפון לא חשמלי).. די שימושי למקרה חרום
וכן גם אני עשיתי לאחי 1000 לנייחים ו600 לניידים בבזק בינלאומי, לא זוכר אם זה ככה או הפוך (ניידים <->נייחים)
וכן גם אני עשיתי לאחי 1000 לנייחים ו600 לניידים בבזק בינלאומי, לא זוכר אם זה ככה או הפוך (ניידים <->נייחים)
אני גם לקוח של בזק, רציתי לעבור להוט בגלל שהבנתי שיותר זול, אנחנו משפחה שמרבים מאוד לדבר בטלפון הנייח כ - 2000 דקות, בהוט הציעו חבילה של 1000 דקות, ואין יותר מזה. הקאצ' זה בדקות החריגה שהוט גובה 25 אגורות לדקה שזה יותר גבוה מאשר חברות הסלולאר ולא משנה לאן מתקשרים נייח או נייד או באיזה שעה מצלצלים תעריף חריגה גבוה של 25 אגורות לדקה. אז הוט טוב למי שמדבר טיפה ולא למי שמרבה מאוד לדבר וחבל
דווקא הפוך ידידי. הוט היא החברה היחידה בארץ שיש לה חבילת דקות Unlimited. שיחות ללא הגבלה לכל היעדים.sagi1 כתב:
אני גם לקוח של בזק, רציתי לעבור להוט בגלל שהבנתי שיותר זול, אנחנו משפחה שמרבים מאוד לדבר בטלפון הנייח כ - 2000 דקות, בהוט הציעו חבילה של 1000 דקות, ואין יותר מזה. הקאצ' זה בדקות החריגה שהוט גובה 25 אגורות לדקה שזה יותר גבוה מאשר חברות הסלולאר ולא משנה לאן מתקשרים נייח או נייד או באיזה שעה מצלצלים תעריף חריגה גבוה של 25 אגורות לדקה. אז הוט טוב למי שמדבר טיפה ולא למי שמרבה מאוד לדבר וחבל...
החבילה הזו כלולה בטריפלים השונים.
אם תרצה לרכוש אותה בנפרד היא תעלה לך 69 ש"ח בחודש.
פעם זה היה באמת חיסרון. היום רוב הטלפונים הביתיים הם אלחוטיים, ככה שאם יש הפסקת חשמל הטלפון שלך לא יעבוד. וגם היום לכל באנדם יש סלולר בכיס. ככה שהיתרון הזה בא לידי ביטוי רק אצל זקנים שמותקנת אצלם מערכת חירום.xsoft7 כתב:היתרון של בזק על המתחרים, בקטע האיכות. נגיד אין חשמל - אז הטלפון לא מושפע (טלפון לא חשמלי).. די שימושי למקרה חרום
וכן גם אני עשיתי לאחי 1000 לנייחים ו600 לניידים בבזק בינלאומי, לא זוכר אם זה ככה או הפוך (ניידים <->נייחים)...
נערך לאחרונה על ידי nerya40 ב 07/03/2012 11:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מה ז"א 69 או 99?
לא יודע איפה אתה מדבר על 69 ש"ח כי אם יש כזה אני היום עושה
אני לא לקוח של הוט חצמאינטרנט, וכשצלצלתי הם אמרו שרק טריפל זה בלי הגבלה ולא מוכנים לשמוע על לתת טלפון ללא הגבלה ללא הטריפל ואני לא מעוניין בטריפל רק בטלפון, נקווה שישתנה, אשמח לראות מסמך או לינק לאתר שלהם עדכני שיש דבר כזה
אני לא לקוח של הוט חצמאינטרנט, וכשצלצלתי הם אמרו שרק טריפל זה בלי הגבלה ולא מוכנים לשמוע על לתת טלפון ללא הגבלה ללא הטריפל ואני לא מעוניין בטריפל רק בטלפון, נקווה שישתנה, אשמח לראות מסמך או לינק לאתר שלהם עדכני שיש דבר כזה
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

הודות לעזי, והודות לרפורמה במחירי הקו הקל, התחברתי היום לבזק בינלאומי לתוכנית של 1000 דקות לנייחים ו 600 ניידים ב 30 שקלים.עזי כתב:אני כרגע בתוכנית של 1000 דקות לנייחים ו-600 לניידים בבזק בינלאומי עבור 30 ש"ח לחודש במשך שנה....
היות וזו פחות-או-יותר הצריכה שלי (סביב ה 200 דקות לניידים ו 500 דקות לנייחים) זו עסקה מצויינת.
עד היום שילמתי 79.90 על חבילת 600 דקות לנייחים וניידים + 4.90 על שיחה מזוהה - פי 2 וחצי...
אגב- בבזק בינלאומי לא עשו לי חיים קלים בחיבור החבילה הזו.
הנציגה הראשונה עימה דיברתי טענה שהיא לא מכירה את החבילה הזו, וביקשה ממני טלפון של מישהו שמחובר לחבילה.
רק אחרי ששלחתי אליהם צילום חשבונית שמצאתי באינטרנט, החבילה נמצאה וחוברה לי.
לכל מי שרוצה להצטרף לחבילה, אני מצרף את הקישור:
http://www.takziv.co.il/odaot/yklhswkbl ... %D7%99.pdf
חברה הגעתי לקשרי לקוחות של בזק, לגבי הטלפון. כרגע אני מחובר 750 דקות ניידים+נייחים ב75 שקל לחצי שנה ואז 95.
מה שהיא הציעה לי זה 1000 דקות לנייחים באותו מחיר, לגבי הניידים זה 15 אגורות לכל דקת שיחה.
בקיצור... זה לא משתלם עכשיו להיות בבזק. כמו שההוא מלפני אמר, בבזק בינלאומי ב30 שקל יש 1000 דקות+600 לניידים (רק צריך להגיע לזה)
*אגב בבזק עדיין מאיימים שה25 לתשלום קו אינטרנט עדיין קיים ולא כ"כ מכירים את הדבר הזה, לי ידוע שהחל מהחודש הבא זה יפסק.
הקיצור נטישה המונית שיהיה מבזק שיתעשטו.
מה שהיא הציעה לי זה 1000 דקות לנייחים באותו מחיר, לגבי הניידים זה 15 אגורות לכל דקת שיחה.
בקיצור... זה לא משתלם עכשיו להיות בבזק. כמו שההוא מלפני אמר, בבזק בינלאומי ב30 שקל יש 1000 דקות+600 לניידים (רק צריך להגיע לזה)
*אגב בבזק עדיין מאיימים שה25 לתשלום קו אינטרנט עדיין קיים ולא כ"כ מכירים את הדבר הזה, לי ידוע שהחל מהחודש הבא זה יפסק.
הקיצור נטישה המונית שיהיה מבזק שיתעשטו.
בזק בינלאומי אכן משתמשים ב VOIP דרך תשתית האינטרנט, אבל הטלפון צורך מעט מאוד רוחב פס.Jonman כתב:חברים, בזק בינלאומי משתמשים בשיטת ה-VOIP. תקנו אותי אם אני טועה, אבל לדעתי ההורדות באינטרנט יושפעו בעת שיחה....
אצלי במשרד המרכזייה פועלת על VOIP. המרכזייה מחוברת לתשתית של 2.5 מגה. גם כשכל השלוחות תפוסות (יש 5 שלוחות) אין שום הפרעות בקו.
כלומר, מי שמחובר למהירות הגבוהה מ 1.5 מגה כמעט ולא ירגיש בהאטה בקצב הגלישה. לאור העובדה שכמעט כל מי שקורא כאן בפורום מחובר למהירויות של 10 מגה וצפונה, אני לא רואה בעיה מיוחדת ...
לגבי כל אלה ששלחו לי הודעות פרטיות בבקשה שאשלח להם חשבונית או את מספר הטלפון שלי -
כדי לקבל את המבצע הספיקה לי החשבונית שצירפתי בהודעה הקודמת. שלחתי לנציגה שעימה דיברתי את החשבונית בפקס, היא התייעצה עם המנהל שלה, וחיברה לי את המבצע.
לי אישית אין עדיין חשבונית או קו אצלם. התחברתי רק הבוקר, אז אין לי מה לשלוח אליכם...
לגבי בזק
אי לכך, נציגי השימור שלהם לא יכולים לתת מחירים שונים לשיחות הטלפון מהמחירון הרשמי המופיע באתר שלהם. בשביל זה בזק מחזיקה את חברת-הבת, בזק בינלאומי...
- usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
עד כה גם לנו היה החבילה של בזק עם 750 דקות לנייד ולנייח כל חודש, עקב התחברותנו לטריפל של הוט עם טלפון ללא הגבלה, הפכנו את הקו של הבזק לקו קל.
ככה שלהוציא ולקבל שיחות זה יהיה עם הטלפון של הוט.
הקו של הבזק יקבל שיחות בלבד - ולהוציא שיחות זה רק במצב חירום עם ישנה הפסקת חשמל והתשתית של הוט עם תקלה
עדכון - ביטלנו את הקו של הבזק ועשינו ניוד למס' בזק על הקו של הוט.
כיום אם יש מקרה חירום (והקו של הוט נופל) יותר זול לדבר בסלולר. חסכנו עוד 120 ש"ח בשנה
ככה שלהוציא ולקבל שיחות זה יהיה עם הטלפון של הוט.
הקו של הבזק יקבל שיחות בלבד - ולהוציא שיחות זה רק במצב חירום עם ישנה הפסקת חשמל והתשתית של הוט עם תקלה
עדכון - ביטלנו את הקו של הבזק ועשינו ניוד למס' בזק על הקו של הוט.
כיום אם יש מקרה חירום (והקו של הוט נופל) יותר זול לדבר בסלולר. חסכנו עוד 120 ש"ח בשנה
נערך לאחרונה על ידי usagi ב 09/06/2012 16:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
חבילת השימור של בזק בינלאומי הוחלפה בחבילה הרבה יותר טובה באותו מחיר.
כעת מקבלים 1,500 דקות שיחה לניידים ולנייחים ב 30 ש"ח כולל מע"מ בחודש.
אין דמי התקנה ואין חובה לרכוש ציוד בתשלום.
עם זאת שימו לב לעניין ממש מעצבן:
לפני ההתקנה (לא בתהליך המכירה) מתקשרת אליכם נציגה, ומתחקרת אתכם על
תשתית האינטרנט שיש לכם בבית.
במידה ויש לכם VDSL (תשתית בזק במהירות 20 מגה ומעלה), וברשותכם מודם-נתב
VDSL של חברת D-Link, אותה נציגה מודיעה לכם חגיגית כי לא יגיע לביתכם טכנאי
להתקנת הקו עד שתיגשו לבזק ותחליפו את הנתב שלכם לנתב של חברת Netgear,
שהוא כידוע, נתב הרבה פחות והרבה פחות מומלץ.
וזאת לטענתם מכיוון שהנתב של D-Link עושה בעיות ולא עובד היטב עם מתאם השיחות
של בזק בינלאומי.
לחלופין מאפשרים לכם לקבל נתב-מודם חלופי מבזק בינלאומי ותמורת זאת לשלם
בכל חודש 10 ש"ח נוספים בחשבון החודשי כל עוד אתם מנויים לטלפון הקווי.
חוצפה.
כעת מקבלים 1,500 דקות שיחה לניידים ולנייחים ב 30 ש"ח כולל מע"מ בחודש.
אין דמי התקנה ואין חובה לרכוש ציוד בתשלום.
עם זאת שימו לב לעניין ממש מעצבן:
לפני ההתקנה (לא בתהליך המכירה) מתקשרת אליכם נציגה, ומתחקרת אתכם על
תשתית האינטרנט שיש לכם בבית.
במידה ויש לכם VDSL (תשתית בזק במהירות 20 מגה ומעלה), וברשותכם מודם-נתב
VDSL של חברת D-Link, אותה נציגה מודיעה לכם חגיגית כי לא יגיע לביתכם טכנאי
להתקנת הקו עד שתיגשו לבזק ותחליפו את הנתב שלכם לנתב של חברת Netgear,
שהוא כידוע, נתב הרבה פחות והרבה פחות מומלץ.
וזאת לטענתם מכיוון שהנתב של D-Link עושה בעיות ולא עובד היטב עם מתאם השיחות
של בזק בינלאומי.
לחלופין מאפשרים לכם לקבל נתב-מודם חלופי מבזק בינלאומי ותמורת זאת לשלם
בכל חודש 10 ש"ח נוספים בחשבון החודשי כל עוד אתם מנויים לטלפון הקווי.
חוצפה.
- usagi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- שם מלא: usagi
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
צודק אנחנו כך עשינו והשבוע נוייד המס' של הבזק על הטלפון של ההוט - והקו קל של בזק בוטל.einshem כתב:אגב, שיחות במצבי חירום אפשר להוציא מהסלולרי...... !...
ואם יש מקרה חירום (והקו של הוט נופל) נשתמש בסלולר