דואר אקספרס עד הבית!!!
פתחתי תלונה במחלקת הדואר בזו הלשון:
"הזמנתי שבוע שעבר דבר דואר עם משלוח אקספרס עד הבית. להפתעתי קיבלתי טלפון מהשליח שהוא נמצא ליד דלת הבית ואין אף אחד בבית (שעה 11:10 בבוקר) למרות שבחנות אמרו והדגישו שאני אמור לקבל התראה. לדיברי השליח "מה אתה מצפה, שאני ארים טלפון ל-80,000 איש".
איפו השרות? לא יעיל ולא אפקטיבי אם אני צריך להגיע לדואר בעצמי!!!
אשמח לתגובה...
עופר"
כנראה שבדואר חושבים שרק הם עובדים.
האם יש עוד מישהוא שנתקל בשרות כזה?
"הזמנתי שבוע שעבר דבר דואר עם משלוח אקספרס עד הבית. להפתעתי קיבלתי טלפון מהשליח שהוא נמצא ליד דלת הבית ואין אף אחד בבית (שעה 11:10 בבוקר) למרות שבחנות אמרו והדגישו שאני אמור לקבל התראה. לדיברי השליח "מה אתה מצפה, שאני ארים טלפון ל-80,000 איש".
איפו השרות? לא יעיל ולא אפקטיבי אם אני צריך להגיע לדואר בעצמי!!!
אשמח לתגובה...
עופר"
כנראה שבדואר חושבים שרק הם עובדים.
האם יש עוד מישהוא שנתקל בשרות כזה?
- מספיקלי
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2788
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 178 פעמים
בוקר טוב אליהו,
מהמעט מקרים (כ10)שנאלצתי לחוות את חווית השליחים של הדואר בעשור האחרון
לא היה ולו מקרה אחד שעבר חלק וכיאות (ואני מדבר על ת"א)
ככל שזה היה תלוי בי נמנעתי והתראתי כנגד השימוש בדבר המגוחך הזה.
מהמעט מקרים (כ10)שנאלצתי לחוות את חווית השליחים של הדואר בעשור האחרון
לא היה ולו מקרה אחד שעבר חלק וכיאות (ואני מדבר על ת"א)
ככל שזה היה תלוי בי נמנעתי והתראתי כנגד השימוש בדבר המגוחך הזה.
אינני מנוי הוט/יס
+K1 עם DVB וK18.4.
+K1 עם DVB וK18.4.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
רק לאחרונה פתחתי שרשור על תלונות שיש לי על דואר שליחים. בשנה האחרונה המצב החמיר מאוד שם.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46392
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע. בנתניה נתקלתי לפעמים בתיאום מראש ובפעמים אחרות בנסיון מסירה בהפתעה.
- Eff
- חבר ותיק

- תגובות: 1246
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
השבוע השליח הפתיע אותי כשנידרשתי לשלם לו 120 שח בגלל שהמוצר נעצר במכס. אז שילמתי 130 מכס ועוד 120 לשליח במקום ה 34 שח שהם לוקחים בדרך כלל .
אם הפירוט לתשלום לא היה הזוי היה לי קל ליזכור מה היה כתוב שם, משהו כמו- אם נידפקת - אז עד הסוף ומכל הכיוונים.
אם הפירוט לתשלום לא היה הזוי היה לי קל ליזכור מה היה כתוב שם, משהו כמו- אם נידפקת - אז עד הסוף ומכל הכיוונים.
GO VEGAN
- Alparnas
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 55
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
אכן האיור לא רלוונטי בימים אלו,
הגז צריך להיות קטן בהרבה (אם מדובר על בית פרטי) והדלק צריך לתפוס בערך 20-30% מהשטר.
אבל בהחלט נחמד!
הגז צריך להיות קטן בהרבה (אם מדובר על בית פרטי) והדלק צריך לתפוס בערך 20-30% מהשטר.
אבל בהחלט נחמד!
אבי פ.
מנהל אדמיניסטריבי ותמיכה, מעבדת שירות טופ אודיו.
http://www.topaudio.co.il/
[email protected]
מנהל אדמיניסטריבי ותמיכה, מעבדת שירות טופ אודיו.
http://www.topaudio.co.il/
[email protected]
רלוונטי או לא, צריך לראות כמה נשאר לנו בשורה תחתונה, ותאמין לי, לא הרבה.Alparnas כתב:אכן האיור לא רלוונטי בימים אלו,
אבל בהחלט נחמד!...
אני בדרך לבית, לאסוף את ההזמנה. מקווה שאקבל את שהזמנתי כמו שצריך.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
דואר שליחים הוא פשוט זוועה!!!
לאחרונה שלחו לי משגרירות ארה״ב דרך ups.
נסיון ראשון בהפתעה ואחר כך תיאום טלפוני עם שעות סבירות.
הם אפילו מוכנים לשינוי כתובת
רק לא במקרה של מסירת דרכונים
רק לא במקרה של מסירת דרכונים
העם דורש..... כל מיני דברים
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
דואר שליחים, הניסיון שלי
עד לפני כמה חודשים כל פעם קיבלתי פתק של "הלקוח לא היה בבית" שהם משאירים, לא טלפון ולא כלום
כמה פעמים עוד באמת לא היו אנשים בבית, במקרה אחר היו אנשים... אף אחד אפילו לא תקתק
התחלתי במסע "ברורים קטן" שהיה קשור גם לחבילה ששלחתי לגרמניה ונעלמה (אחרי 4 חודשים קיבלתי פיצוי)
הסברתי טוב טוב למנהל של הדוורים באזור שלי שהחבילה הבאה שלא מגיעה אלי לדלת תחזור אליהם עם תביעה בבית משפט (זה עוזר)
כרגע 90% מהחבילות שלי מגיעות אלי עם טלפון מראש, ה10% הנותרות אני מצליח לעקוב אחריהם באתר של הדואר (זוועה, האנשים שם לא מעדכנים בגרוש... חבילה שהגיעה אלי מחול לא עודכנה בכלל שהיא בארץ, 3 ימים שכבה בדואר המקומי) אני מרים מראש צלצול לראש דוורים בשביל לוודא הגעה אלי בזמן
הגיע למצב שבו דוור ברכב תפס אותי באמצע הרחוב אחרי שדיבר איתי והסברתי לו שאני לא בבית
עד לפני כמה חודשים כל פעם קיבלתי פתק של "הלקוח לא היה בבית" שהם משאירים, לא טלפון ולא כלום
כמה פעמים עוד באמת לא היו אנשים בבית, במקרה אחר היו אנשים... אף אחד אפילו לא תקתק
התחלתי במסע "ברורים קטן" שהיה קשור גם לחבילה ששלחתי לגרמניה ונעלמה (אחרי 4 חודשים קיבלתי פיצוי)
הסברתי טוב טוב למנהל של הדוורים באזור שלי שהחבילה הבאה שלא מגיעה אלי לדלת תחזור אליהם עם תביעה בבית משפט (זה עוזר)
כרגע 90% מהחבילות שלי מגיעות אלי עם טלפון מראש, ה10% הנותרות אני מצליח לעקוב אחריהם באתר של הדואר (זוועה, האנשים שם לא מעדכנים בגרוש... חבילה שהגיעה אלי מחול לא עודכנה בכלל שהיא בארץ, 3 ימים שכבה בדואר המקומי) אני מרים מראש צלצול לראש דוורים בשביל לוודא הגעה אלי בזמן
הגיע למצב שבו דוור ברכב תפס אותי באמצע הרחוב אחרי שדיבר איתי והסברתי לו שאני לא בבית
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14357
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לאיפה אתה בורח?sam22 כתב:דואר שליחים הוא פשוט זוועה!!!
רק לא במקרה של מסירת דרכונים...
לאחד משני המכשירים שהזמנתי ( KARCHER) נמצא שבר בגוף. טלפנתי לחנות וכבר מחר בערב יהיה מכשיר חדש חלופי. זהוא שאמרנו, שהשרות בארץ ברובו גרוע, אבל צריך להזכיר ולשבח עסקים ישרים והגונים שלהם כן אכפת מהצרכן. גם לעגלת משא שהזמנתי שלום והגיע כמו שצריך.
- parvin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 201
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מעולם לא תיאמו איתי בקריית השרון. בפעם האחרונה (לפני שבוע) נסעתי למחסן ולקחתי את החבילה בעצמי. עדיף על המתנה לחינם "בין ארבע לשש".ziv_r כתב:לפעמים זה טוב ולפעמים זה רע. בנתניה נתקלתי לפעמים בתיאום מראש ובפעמים אחרות בנסיון מסירה בהפתעה....
מה שמרגיז אותי זה שכאשר אני מוצא את הפתק שהשאיר השליח אחרי שחזרתי מיום עבודה, שש-שבע בערב, אין מי שיענה במרכז השליחים. למחרת בבוקר, כאשר כבר עונים, התשובה היא "השליח כבר יצא, אי אפשר לתאם להיום".
אבי
כמו שהבטיחו, אתמול בערב הוחלף המוצר הסדוק בחדש.
כאן בהחלט כדאי להוסיף ולהדגיש את השרות הנפלא שקיבלתי וזאת ע"י הבחור שלקח ממני את ההזמנה בשם מקסים מ- Alltools, שבעצמו הגיע מאזור המרכז לירושלים ב-20:00 בערב והביא מכשיר חדש לשביעות רצוני.
קשה למצוא במחוזותינו עסקים שמכבדים את הצרכן וכפועל יוצא מכבדים את עצמם.
(דרך אגב, שום תגובה עד עתה בנוגע לתלונה שפתחתי בדואר...כל כך צפוי ובכל זאת מאכזב)
כאן בהחלט כדאי להוסיף ולהדגיש את השרות הנפלא שקיבלתי וזאת ע"י הבחור שלקח ממני את ההזמנה בשם מקסים מ- Alltools, שבעצמו הגיע מאזור המרכז לירושלים ב-20:00 בערב והביא מכשיר חדש לשביעות רצוני.
קשה למצוא במחוזותינו עסקים שמכבדים את הצרכן וכפועל יוצא מכבדים את עצמם.
(דרך אגב, שום תגובה עד עתה בנוגע לתלונה שפתחתי בדואר...כל כך צפוי ובכל זאת מאכזב)
-
- קיטורית
-
- מכונת שטיפה בלחץ
-
- עגלת משא מתקפלת