פורום קטן כאן - מה לעשות - אבל אם תוריד service manual מתאים תוכל לבדוק ספסיפקציות ולקבל תשובות הכי טובות - כמו כאן:
נורות פונקציה בלוח PY-01 הם נורות 2 פיני 8V 40mA ויש 8 כאלה - מנורות indication של stereo ובדגמים איפה שיש dolby הם מנורות של 8V 60mA
נורות תאורה בסקאלה (5 כאלה שם) בלוח PZ-01 הם 8V 200mA (מספר IN1008037) אבל יהיה יותר קל למצוא של 150mA (חלק מהמודלים של Marantz משתמשים בנורות 8V 300mA מצופה אבק כחול).
נורית פוינטר של סקאלה - אני לא מוצא ב-SM אבל ככל הנראה מדובר בנורה של 70mA 6.3V בקוטר 3mm - (אולי 8V לא בטוח - תבדוק מה כתוב על המנורות הקיימות) ואלו קשה למצוא - אפשר אצל David Wojnarowski - dwojo שיש לו אתר בשביל זה וניתן לכתוב לו ל
[email protected] זה בדרך - כלל גם מנורות של power meters תבדוק ותראה לפי קוטר.
ל-eBay יש הרבה שמות מצחיקות כמו flea bay ו-e-pay וכל מיני כאלה שנתנו מי שקונה שם אלקטרוניקה לוינטאז' וחלקים וקיטים שג'ו בנה בגראז' שלו. לא תמיד - אבל כדאי לקנות מאתרים שמתמחים.
נורות ל-
Marantz על-פי מודל אפשר לקנות בקיט מתאים
כאן.
about הפלסטיק השרוף - עכשיו אפשר להגיד שזו בעיה שהדרך הכי אלגנטי לצאת ממנה זה חלק חדש. אם אין - מאלתרים. פלסטיק אפשר לשייף - לנסר - לחתוך - מה שבא לך. אני עובר על פלסטיק שרוף עם נייר זכוכית (בהתחלה grain גדול - עד grain קטן מאוד - לליטוש צבע של רכב - נייר איכות מגרמניה) ואם צריך צובע. פלסטיק שנשרף וסגר חור של מנורה שאי אפשר לשים מנורה חדש - אפשר לקודח חור חדש - ואז מחליק כמו שאמרתי עם נייר זכוכית.
איך מוציאים פלסטיק? ממה שאני רואה - אם אתה מתכוון לסקאלה - יש שני ברגים בכל צד - אבל נראה לי שתהיה צריך קצת לגלות לבד ו-make your way through עם קצת משחק... לא לפגוע בפוינטר של ה-dial וחיווט של סקאלה - שום דבר לא בכוח!!!
בזמן שאני כותב לך תשובה, מצאתי אתר של איך עושים led במקום המנורות הרגיל ב-
Marantz. בגלל שאני שונאת led לא הייתי מפרסם url שלו. led עושה אור לא יפה בוינטאז'! אבל, הבחור הזה, יש לו טריק עם ה-led, שהוא משייף - כדי לקלקל קצת האור החזק שלהם - אז אפשר לראות
כאן.
בהצלחה