אידיוט דרך על הר הנספים

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
רוביןהוד פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #1 

תמונה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4198803,00.html
"
נער שביקר במיידנק דרך על הר אפר הנספים
תלמיד במשלחת ישראלית שסיירה במחנה ההשמדה בפולין, נכנס מיוזמתו למתחם הר האפר בניגוד לכללים. משרד החינוך: המקרה טופל מיידית, פועלים כדי שלא יישנה"
למה שולחים לשם נערים בלי הכנה מספקת?

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

זה הנוער של היום. כמובן אני לא מכליל את כולם אבל אני רואה הרבה את אלה שיושבים מתחת לביתי ועושים רעש עד 4 לפנות בוקר ומעשנים נרגילה.
זה אותם הנערים ששוברים לי את המראה החשמלית באוטו בקביעות. לא בגלל שהתנקלתי להם אלה סתם, משעמום. זה אותם הנערים שמשחיטים את חלקות הילדים בבית עלמין בחולון. וזה מצער מאוד.
"על החתום...."

Beta
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1316
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

הקבוצה שאתה מדבר עליה הם הקיצון והם גם בדר"כ המיעוט. באותה מידה הקבוצה הזו "מקעקעת" במיטות במחנות לפעמים ביטויים ערסיים כמו: משה+ רוחמה= אהבת עולמים, או- בית"ר אלופה!!! וכד'... פשוט עצוב לעיניים כשראיתי את זה לפני מס' שנים :(

לעלות להר האפר? 8O הבן-אדם הזה קוקו-לוקו? מה עבר לו בראש? נראה לי שהוא לא צריך הכנה למסע לפולין, אלא הכוונה לפסיכולוג/אטר.

מנקודת מבט שלי היום מבלי להתחיל להתעמק בנושא יותר מדי כדי לא לשנות את נושא הדיון יותר מדי, אני לא רואה את המסעות לפולין ממשיכים מעבר לעוד 10-15 שנה. המצב הוא שהנוער כיום ברובו הפך את המסע לסוג של עוד טיול שנתי על הדרך עם החבר'ה, רק שהוא בחו"ל ואפשר לחיות מיני אנרכיה בפולין כי אין השגחה ומסגרת חוק כמו בארץ אז משתגעים חופשי בלילות/קניונים ואיפה שאפשר עוד... אני מודע לזה שאי אפשר כל המסע להיות בדיכי, אבל לכבד בצורה מסוימת, לא לבזות את המדינה ולהראות צדדים מכוערים של המדינה בציבור חו"ל.
זה על קצה המזלג...
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל! :) תודה! **

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

אני מסכים שה״טיול״ לאושוויץ קצת איבד את מטרתו.
לא שהטיול קל, אבל שמעתי לא מעט שזה מתחיל להיות טיול שנתי

והאמת, קשה לי להאשים את הילדים האלו.

לגבי נוער,
אז ככה
גם אני רואה את השיעמום, הישיבה בגינות עד 4 בבוקר, את הנרגילות
אבל גם לפני 30 שנה היה מה לראות
זה נראה אחרת, אבל היה שעמום, היה טמטום
זה הגיל

יש אחלה נוער
אני רואה חברה מדהימים בכל מיני מסגרות
נוער מדהים
בטח לא פחות טוב ממה שהיה