אותו קובץ DIVX - שתי איכויות שונות - למה לעזא... ?
שמתי סרט Date Movie (לא לראות) גם ב XBOX ב streaming וגם ב HTPC.
שניהם קוראים את הסרט מאותו מחשב מרוחק באותו כבל.
ה HTPC קצת מגמגם את הסרט והתמונה ממש על הפנים (הצבעים כהים , לא חיים , לא אמיתיים והאייקון של ה DIVX מופיע).
ב XBOX רואים נהדר , רץ חלק , בלי בעיות בלי האטות.
המחשב (כפי שציינתי 100 פעמים ) :
P4 2GHZ
1GB RAM
MCE + PDVD + DIVX 6 + XVID
המחשב עם ה FX5200 מחובר ב HDMI ומזוהה כ 750P והאקסבוקס בקומפוננט ומזוהה כ 525i .
מה צריך לעשות כדי להגיע לתמונה באיכות טובה בסרטי divx וripps למניהם ???
שניהם קוראים את הסרט מאותו מחשב מרוחק באותו כבל.
ה HTPC קצת מגמגם את הסרט והתמונה ממש על הפנים (הצבעים כהים , לא חיים , לא אמיתיים והאייקון של ה DIVX מופיע).
ב XBOX רואים נהדר , רץ חלק , בלי בעיות בלי האטות.
המחשב (כפי שציינתי 100 פעמים ) :
P4 2GHZ
1GB RAM
MCE + PDVD + DIVX 6 + XVID
המחשב עם ה FX5200 מחובר ב HDMI ומזוהה כ 750P והאקסבוקס בקומפוננט ומזוהה כ 525i .
מה צריך לעשות כדי להגיע לתמונה באיכות טובה בסרטי divx וripps למניהם ???
דבר ראשון, גם אני ראיתי את הסרט, בגרסה UNRATED (כולל צ'ופר קטן בסוף בדמות כרמן אלקטרה....) ולפי דעתי זה אחלה סרט פארודיה-צחוק-שטות.
דבר שני, הCODEC'S של 2 המכשירים שלך שונים ויש לכייל את הCODEC של המחשב שיתאים לטעם שלך.
אםן המחשב קצת מגמגם, נסה לסגור תוכניות שפועלות ברקע. אם זה לא עוזר נסה להתקין CODEC אחר, נסה ffdshow.
דבר שני, הCODEC'S של 2 המכשירים שלך שונים ויש לכייל את הCODEC של המחשב שיתאים לטעם שלך.
אםן המחשב קצת מגמגם, נסה לסגור תוכניות שפועלות ברקע. אם זה לא עוזר נסה להתקין CODEC אחר, נסה ffdshow.
מותקן ffdshow ואין אף תוכנית שרצה ברקע.eldad_z כתב:דבר ראשון, גם אני ראיתי את הסרט, בגרסה UNRATED (כולל צ'ופר קטן בסוף בדמות כרמן אלקטרה....) ולפי דעתי זה אחלה סרט פארודיה-צחוק-שטות.
אםן המחשב קצת מגמגם, נסה לסגור תוכניות שפועלות ברקע. אם זה לא עוזר נסה להתקין CODEC אחר, נסה ffdshow....
אני אנסה מספר ניסויים כמו לחבר את המחשב האישי שלי (לא ה HTPC) לטלויזיה ולבדוק איך רואים בו (אני יודע שהתמונה אמורה להיות טובה כי על המסך מחשב רואים את הסרט חלק ויפה) ואז אבדוק השוואת מקודדים...
אולי ב HTPC אסיר את divx ו xvid ואתקין klite במקום... לא יודע.. נראה..
נרשום חוויות בסוף.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
הנחתי כך , מחקתי אותו , התקנתי Klite...oferlaor כתב:CODEC הפיענוח שלך כנראה גרוע. יש הרבה כאלה מסתובבים....
אח"כ פרמטתי את המחשב ואני מתקין XP רגיל...
נראה לי אבדוק קצת את Media Portal , אולי התוכנה יחד עם נגן יעודי כגון zoom player יניבו תוצאות יותר טובות.