HD על HTPC - אפשרי?
לאחרונה שוחחתי עם כמה בעלי טלוויזיות תומכות HD וכמה בעלי חנויות בנושא ניגון תכני HD בעזרת HTPC (סטנדרטי) על הטלוויזיה שלהם.
כולם אומרים אותו הדבר - "זה פשוט לא הולך עם HTPC, תקנה MEDIA STREAMER", ואני שואל אתכם - זה נכון?!?!
אם כן, זה די מסעיר, לכל אותם בעלי HTPC (סטנדרטיים) שהשקיעו שעות בקונפיגורציות וכו' ועומדים עכשיו לפני דילמת "איזה מסך כדאי לי?" צריכים להתחשב בעובדה שזה בעייתי להריץ HD על HTPC, הן מבחינת כח מיחשוב וגם הרבה בעיות קודקים...?
אז רציתי לדעת - איך אתם מריצים את הHD שלכם- ומה מידת הנוחות?
כולם אומרים אותו הדבר - "זה פשוט לא הולך עם HTPC, תקנה MEDIA STREAMER", ואני שואל אתכם - זה נכון?!?!
אם כן, זה די מסעיר, לכל אותם בעלי HTPC (סטנדרטיים) שהשקיעו שעות בקונפיגורציות וכו' ועומדים עכשיו לפני דילמת "איזה מסך כדאי לי?" צריכים להתחשב בעובדה שזה בעייתי להריץ HD על HTPC, הן מבחינת כח מיחשוב וגם הרבה בעיות קודקים...?
אז רציתי לדעת - איך אתם מריצים את הHD שלכם- ומה מידת הנוחות?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אין שום בעיה, להיפך, יש לעיתים בעיות עם הסטרימרים.
יש על המחשב תוכנה אחת בלבד, והיא מריצה HD ללא בעיה, שום תסבוכת קודקים.
cyberlink power dvd7.
ה 6600 הוא כרטיס רגיל ומיושן כבר.
ווינדווס בעייתי רק בגלל האינטרפייס המכוער.

יש על המחשב תוכנה אחת בלבד, והיא מריצה HD ללא בעיה, שום תסבוכת קודקים.
cyberlink power dvd7.
ה 6600 הוא כרטיס רגיל ומיושן כבר.
ווינדווס בעייתי רק בגלל האינטרפייס המכוער.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זה בהחלט הולך.
זה לדעתי פחות נוח ויש בעיות (יציבות, דרייברים) וזה דורש מאמץ, אבל אם אתה נחוש להשתמש ב-HTPC, אז אתה בהחלט יכול לעשות זאת ללא חשש גדול.
זה לדעתי פחות נוח ויש בעיות (יציבות, דרייברים) וזה דורש מאמץ, אבל אם אתה נחוש להשתמש ב-HTPC, אז אתה בהחלט יכול לעשות זאת ללא חשש גדול.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
למה להתרגש? סך הכול רצו למכור לך את המוצר שלהם.... בשביל להגיד לך את האמת יש לך אותנו 
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר