מה הפלאזמה המומלצת לצפיה בטלויזה כיום ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כמה תשובות...
א. התקציב, כמה שפחות (הפלזמה מיועדת להורים שלי, ולאחר ביקור שלהם בשקמ אלקטריק וצפיה ב פילוט ויונדאי ב פחות מ 10000 שקל, אני בבעיה) בוא נגיד שסביב ה 12000 שקל פלוס.
ב. מרחק צפיה, אין בעיה עם זה , לערך 3 מטר +.
ג. סוג הצפיה, באמת שרק טלויזה , מידי פעם DVD ,לגבי HDTV זה באמת חלום רחוק (אלה אם יש ריקי לייק בפורמט HDTV
)
זהו אני חושב....
ב. מרחק צפיה, אין בעיה עם זה , לערך 3 מטר +.
ג. סוג הצפיה, באמת שרק טלויזה , מידי פעם DVD ,לגבי HDTV זה באמת חלום רחוק (אלה אם יש ריקי לייק בפורמט HDTV
זהו אני חושב....
לדעתי פנסוניק PWD8 שהיא לא HD יכולה להיות בחירה טובה היא צריכה להיות בסביבות ה 12000 ש"ח - אולי אפשר למצוא בפחות.
אבל כדי לראות אם במרחק 3 מטר הפיקסלים שלה לא נראים גדולים מידי.
אבל כדי לראות אם במרחק 3 מטר הפיקסלים שלה לא נראים גדולים מידי.
החיים זה מה שקורה לנו,
שאנחנו עסוקים בתכנון דברים אחרים.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
כבעליו הטרי של מסך זה (שבועיים אצלי), מצטרף להמלצה.כרמי כתב:לדעתי פנסוניק PWD8 שהיא לא HD יכולה להיות בחירה טובה היא צריכה להיות בסביבות ה 12000 ש"ח - אולי אפשר למצוא בפחות.
אבל כדי לראות אם במרחק 3 מטר הפיקסלים שלה לא נראים גדולים מידי....
מחיר כולל הובלה והתקנה על הקיר כ 12K
שמוליק ו.
כבעליו של pw8
ממליץ מאוד ומוסיף:shay כתב:לשלושה מטרים+ כפי שציינת, הPW8 לא גדולה יותר מדי, יש כאלו שיעדיפו 37", אבל בהחלט ההורים שלך יהנו מהPW8 של פנסוניק 42.
אגב, תגידו, קיבלתם החודש כבר את הצ'ק מיורוקום על עמלות המכירה שלנו?...
LG PX4
היטאצי
טושיבה
יותר זולות ולא רעות
פוגיקום ומרנץ
תודה על התשובות...
גם מקריאה נירחבת בפורום זה ובפרסומים אחרים ניראה לי באמת שה PWD8 של פאנסוניק היא אכן המוצלחת ביותר (אשמח לקבל הצעות מחיר "מסוחרים" למסר הפרטי) .
אבל עליה וקוץ בה .
לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) אין למסך הזה רמקולים ?! , כלומר צריך להוסיף רמקולים ? יש אפשרות לרמקולים אינטגראלים או שזה מחוץ לתחום במסך זה ?
כמו כן מקריאה שלי , ראיתי שגם הסממסונג C7S וגם ה LG PX4 מומלצות , האים אכן כך ?
האים הן עומדות ברמה של פאנסוניק ? (להם לפחות יש רמקולים
)
אבל עליה וקוץ בה .
לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) אין למסך הזה רמקולים ?! , כלומר צריך להוסיף רמקולים ? יש אפשרות לרמקולים אינטגראלים או שזה מחוץ לתחום במסך זה ?
כמו כן מקריאה שלי , ראיתי שגם הסממסונג C7S וגם ה LG PX4 מומלצות , האים אכן כך ?
האים הן עומדות ברמה של פאנסוניק ? (להם לפחות יש רמקולים
ב- 13000 ש"ח אתה יכול לקנות את הדגם החדש של פנסוניק דגם PA50 שכולל רמקולים מובנים ולטעמי נותן תוצאה טובה יותר. "החסרון" שלו שאין לו כניסת HDMI אבל לדעתי זה לא ממש משמעותי כי הוא יכול לקבל את הרזולוציה של 1080i ו 720p דרך כניסת הקומפוננט. לעומת זאת יש למכשיר החדש כניסת סקארט שתומכת ב- RGB.madror כתב:מבקש לברר לגבי המלצותכם לפלאזמה המתאמיה לצפיה בטלויזה, בגודל 42 אינץ.
אשמח גם לדעת סדרי גודל של מחירים.
תודה מאשר, דרור....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בעיני, חוסר של HDMI הוא די קריטי, וממש לא ממליץ כיום לוותר על זה כאופציה. אם יש לזה DVI - (אני לא מכיר את המודל הספציפי) אז זה בהחלט מספק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גם אני רוצה לינק
Sanchez כתב:PW8 נסגרת במכרזים בפחות מ 10K.
אם להיות סבלניים, אפשר להוציא גם ב 9.5K...
עקבתי אחרי מספר מכרזים של המסך הזה....אבל לא היה אחד שניסגר אפילו קרוב ל 10000 שקל .
אתה בטוח שאתה לא מדבר עלה 37 אינץ של פאנסוניק ?!
דרור.
מעניין עם מחיר זה כולל התקנה ו HDMI - יכול להיות שיחד עם התקנה ו HDMI זה יהיה יותר יקר (כדי לבדוק )Sanchez כתב:PW8 נסגרת במכרזים בפחות מ 10K.
אם להיות סבלניים, אפשר להוציא גם ב 9.5K...
החיים זה מה שקורה לנו,
ממש לא כולל HDMI, לעיתים יש מבצע שהמחיר כולל מתקן תליה, הובלה- 200ש"ח פלוס מינוס.כרמי כתב:מעניין עם מחיר זה כולל התקנה ו HDMI - יכול להיות שיחד עם התקנה ו HDMI זה יהיה יותר יקר (כדי לבדוק )Sanchez כתב:PW8 נסגרת במכרזים בפחות מ 10K.
אם להיות סבלניים, אפשר להוציא גם ב 9.5K......
כל יום באולסייל.
הכי נמוך שנתקלתי היה סגירה ב9600 ש"ח!!!