samsung d6600

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ערד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

רכשתי סמסונג תלת מימד מדגם D6600, המסך כולל אפשרות לגלישה באינטרנט מלא.

יש לי מספר שאלות:

1. על מנת שתהיה לי גלישה באינטרנט באמצעות הטלוויזיה, מהו הפריט אותו אני נדרש לרכוש, הכוונה האם אני צריך לחבר אנטנה אלחוטית , ואם כן על איזה דגם אנטנה מדובר שמתאים בדיוק לטלוויזיה וכמה זה אמור לעלות?
אציין כי יש לי ראוטר בבית.
2. כיצד גולשים באינטרנט בפועל, האם מדובר על מקלדת וירטואלית שמופיעה על המסך, או שניתן לחבר מקלדת אלחוטית רגילה שניתן ממנה לשלוט על המסך טלוויזיה? אם יש מקלדת אלחוטית שמתאימה- האם כל מקלדת יכולה לשלוט על הסמסונג או שצריך מקלדת של חברת סמסונג?
3.האם תלת מימד בטלויזה ניתן לראות רק באמצעות BLUE RAY? שמעתי בעבר שסמסונג מתכוונת להכניס תכנים של תלת מימד, האם זה קיים בדגם הנ"ל

תודה

shlomic
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

לא יודע בנוגע לשאלות הראשונות ,
אך תלת מימד תוכל לשדר גם באמצעות מחשב עם כ.מסך תומך או סטרימר חיצוני (יצא לא מזמן אקסטרימר שתומך).

alex28
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 351
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

1. שני אופציות האחת זה כמו שציינת אנטנה אלחוטית (דונגל) תואמת לטלוויזיה ,ניתן לרכוש אצל נותן השרות/היבואן של הטלוויזיה עלות של כ 300ש"ח . דרך נוספת היא פשוט לחבר את הראוטר עם כבל רשת ישירות לטלוויזיה .
2. מקלדת ווירטואלית של הטלוויזיה הכל דרך שלט הטלוויזיה/אייפון (לא הכי נוח אבל זה מה שיש )
3.לגבי זה כבר ענו לך. + לאחר שיהיה לך חיבור לאינטרנט בטלוויזיה תוכל בעקרון גם לראות סרטי 3D גם דרך האינטרט/אפליקציות של סמסונג.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #4 

כמה תובנות על המכשיר.

הגלישה באינטרנט מחורב@ - זה איטי, לא תומך בפלאש ולא שווה שקל.
מקלדת הכי טוב לעשות עם האיפון/איפוד/איפד או מכשירי אנדרואיד. אני גולש עם האיפד וזה נסבל. אפשר לרכוש מקלדת יחודית מקורית באיביי סביב ה 50 דולר
במכשיר שלך יש מתאם אלחוטי מובנה שחסום מסיבות לא ברורות. עקוב אחר השרשור על המתאמים.
אפשר תמיד להתחבר בחיבור חוטי רגיל מהראוטר למכשיר. זה הכי קל והכי פשוט
אני לא ממליץ להשקיע ברכישת מתאם כי כפי שכתבתי לך...יש לך אותו רק צריך לפתוח את התוכנה!
תתחדש. מכשיר נהדר.

avihay
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0

שליחה #5 

רציתי לשאול איך אני משתמש באייפון/אייפד כמקלדת להקליד באינטרנט של הטלוויזיה ?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”