אני רוצה מחר לקנות את הדגם LG LW450 וחייב את העזרה שלכם דחוף
שלום אני מעוניין לקנות טלוויזיה LED 42 ורציתי שהיא תהיה גם 3D והמליצו לי בחום על הדגם LW450 יש לו נתונים מעולים וגם אמרו לי שהצבעים והתלת מימד שלו מעולה ואני כבר מחר רוצה ללכת לקנות אותו ורציתי לדעת מה אתם אומרים האם כדאי לי לקנות את הדגם הזה והאם אתם ממליצים עליו ועוד שאלה ביבוא רישמי הוא עולה בסביבות 4700₪ וביבוא מקבילי הוא עולה 3980₪ האם בדגם הזה יש הבדל במוצר עצמו או שזה רק הקטע של האחריות והאם לדעתכם שווה להוסיף עוד 700₪ או שתכלס זה אותו טלויזיה ואני ייקח יבוא מקבילי תודה ענקית לכל העוזרים אני רוצה לקנות אותה כבר השבוע אז פליז כמה שיותר תגובות
- adirbooking
- חבר ותיק

- תגובות: 2206
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
אתה הולך לרכוש מסך כי "אמרו לך שהצבעים מעולים והתלת מעולה" ?
במחיר הזה ונמוך ממנו אפשר לרכוש מסך גדול/טוב יותר - לדעתי.
במחיר הזה ונמוך ממנו אפשר לרכוש מסך גדול/טוב יותר - לדעתי.
. אחי אם אתה מכיר מסך שהוא גם 3D וגם יותר טוב מזה אני יישמח לשמוע תודה רבה אחי דרך אגב השימוש שלי בטלוויזיה הוא HD שידורי SD של ממיר ו 3dadirbooking כתב:אתה הולך לרכוש מסך כי "אמרו לך שהצבעים מעולים והתלת מעולה" ?![]()
במחיר הזה ונמוך ממנו אפשר לרכוש מסך גדול/טוב יותר - לדעתי....
נערך לאחרונה על ידי דניאלהבוס ב 06/03/2012 0:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
וככה חברה אני לא מעוניין ב LW570Y בגלל שאני לא צריך את כל הדברים האלה סמרט TV ושלט מג'יק אני רוצה טלויזיה איכותית שתומכת ב 3d במחיר לא יקר וניראה לי שזאת עונה על הצרכים והשאלה שלי זה אם לקחת את דגם ה Y שזה יבוא רישמי או לקחת את היבוא המקביל האחריות פחות משנה לי השאלה שלי אם זה אותו מוצר מבחינת רכיבים ואיכות או שהדגם המקבילי פחות טוב תודה רבה מראש לכל העוזרים
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
יש לך 2 אופציות זולות פחות או יותר.
הדגם ששאלת עליו או הפלסמה של סמסונג שהרבה התרשמו ממנה לטובה.
אני אישית לא רוצה להסתכל על מראה או לחשוש מצריבות ולכן הפלסמה ירדה מהפרק.
בכל אופן, אתה חייב לגשת לחנויות ולהתרשם מהמסכים והאיכות שלהם מהשידורים אחרת אתה עלול לקנות חתול בשק.
הדגם ששאלת עליו או הפלסמה של סמסונג שהרבה התרשמו ממנה לטובה.
אני אישית לא רוצה להסתכל על מראה או לחשוש מצריבות ולכן הפלסמה ירדה מהפרק.
בכל אופן, אתה חייב לגשת לחנויות ולהתרשם מהמסכים והאיכות שלהם מהשידורים אחרת אתה עלול לקנות חתול בשק.
אוקיי תודה אחי אבל השאלה שלי זה האם מבחינת איכות יבוא רישמי ומקבילי הם אותו דבר? כי שכשאני ילך לחנות יראו לי שם יבוא רישמי ואני יתרשם ממנו לטובה האם שכשאני יזמין את אותו הדגם ביבוא מקבילי זה תהיה אותה איכות תמונה?
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
אני קונה רק מהיבואן הרשמי.
אם אתה מתכוון לקנות ייבוא מקבילי, תבדוק איזו חנות מוכרת ותראה שם את המסך ותחליט לבד.
אני לא יודע אם יש פאנל שונה בין שני המוצרים ולכן לא יכול לתת תשובה חד משמעית.
האם מישהו כאן יודע בוודאות שיש פאנל שונה במסכי LG בין שני היבואנים?
אם אתה מתכוון לקנות ייבוא מקבילי, תבדוק איזו חנות מוכרת ותראה שם את המסך ותחליט לבד.
האם מישהו כאן יודע בוודאות שיש פאנל שונה במסכי LG בין שני היבואנים?
אז ככה ביררתי ואמרו לי שזה אותה טלויזיה רק שביבוא המקבילי מיוצר בתאילנד והרישמי בקוריאה האם זה אומר שהטלוויזיה פחות טובהgal-cohen כתב:אני קונה רק מהיבואן הרשמי.
האם מישהו כאן יודע בוודאות שיש פאנל שונה במסכי LG בין שני היבואנים?...