בעיה בתצוגה של דיוידי OPPO במקרן פנסוניק 900...
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
היום קיבלתי את מכשיר ה-OPPO שהוזמן מארה"ב מדגם 971H וגם בא המתקין של המקרן אז המקרן עובד אחלה כאשר הוא מחובר לממיר או לדיוידי בקומפוננט אך לא מצליח להוציא תמונה כלשהי כאשר מדובר ביציאה של DVI-HDMI
הכבל שהוא מחובר הוא כבל DVI-DVI עם מתאם ןהוא לא מציג שום תמונה
המתקין ניסה לפתור את הבעיה במשך שעתיים ולא הצליח אז אולי מישהו מפה יודע מה צריך לעשות אני חושב שזה איזה הגדרה שצריך לשנות...
הדיוידי הוא עם הגירסה החדשה של OPPO וניסינו גם להחליף כבל וזה לא עזר הבעיה כנראה לא בכבל. המקרן פשוט לא מצליח לקלוט את האות....
הכבל שהוא מחובר הוא כבל DVI-DVI עם מתאם ןהוא לא מציג שום תמונה
המתקין ניסה לפתור את הבעיה במשך שעתיים ולא הצליח אז אולי מישהו מפה יודע מה צריך לעשות אני חושב שזה איזה הגדרה שצריך לשנות...
הדיוידי הוא עם הגירסה החדשה של OPPO וניסינו גם להחליף כבל וזה לא עזר הבעיה כנראה לא בכבל. המקרן פשוט לא מצליח לקלוט את האות....
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

היציאה שלו זה DVI שיניתי גם את הרזולוציה ל720P ולPAL כמו שאמרו לי שמרכז שירות של הOPPO ולא עובד ליshmulikwe כתב:אולי צריך להגדיר את יציאת HDMI כפעילה ב OPPO ....
אורך הכבל הוא 5 מטר אם זה משנה משהו
ניסיתי לשחק שם עם הMENU בין מצב וידיאו 1 לוידיאו 2 שמיועד רק לDVI ועדיין לא עובד
אני קצת מיואש אחרי 3 שעות של משחק בהגדרות של המקרן והמכשיר דיוידי.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כדי לדעת אם זה האופו, תנסה לתת למקרן מקור DVI אחר, כגון מחשב, ותתקדם משם.
-
spiderrrman
-
- חבר פעיל מאוד

לאחר שינוי הגדרות ובדיקה עם כבל אחר זה עובד!!rbroudo כתב:כבל 5 מטר הוא לא הכבל המקורי שהגיע עם ה-Oppo.
ניסית עם הכבל DVI-HDMI המקורי שהגיע עם ה-Oppo?...
כנראה הכבל ההוא לא ממש טוב..