היי, רציתי לשתף בחוויה לא נעימה במיוחד...
אישתי ואני היינו בקיקה כדי להתרשם (מסתבר שלרעה), הסתובבנו וראינו ברז מאוד מעוצב ומיוחד למטבח...
ביררנו, בדקנו וקנינו. ברז ב 555 שקל... לאחר ההזמנה התברר ע״י הרשת מכירות (שהייתה נחמדה) שאין מלאי, כי הם לא מחזיקים מלאי בכלל, אמרו לנו שלוקח שבועיים, המתנו בסבלנות ולאחר שבועיים פחות יום התברר שיש עיכוב... אז הגענו ביום ראשון שאמרו לנו רק כדי לגלות שההזמנה בכלל תקולה ויש בעיה וצריך לחכות חמש דקות כדי שהבחור מהit יתפנה מהסוליטר שלו...
בקיצור לאחר חצי שעה שאני בחנות אומרים לי שהמחסים בכלל בחניון באיזה חור בחניון. ואישתי ואני מחכים כחצי שעה עם עוד גברת נחמדה סוף סוף יצא הברז שלנו.
שחכתי להזכיר שהמחסן שלהם עדיין לו בנוי והמקום נראה כמו מזבלה עירוני.
חוויה רעה, לא מומלץ בחום.
קיקה - כל האפשרויות לעיצוב הבית והעצבים
- t_gal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- שם מלא: t_gal
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
לא יודע -
רכשתי כסא משרד - מראש אמרו שאין מלאי וייקח שבועיים (מניח שגם לך אמרו עוד לפני ששילמת אז לא הבנתי על מה התלונה).
כעבור שבועיים אספתי את הכסא מהמחסן - היה בסדר... מראש בכניסה שאלתי איפה אוספים (נראה לי הגיוני לשאול לפני שנכנסים לא?) - יש עמדת מודיעין לפני שנכנסים.
חיכיתי קצת בעמדה בחניון עד שהוציאו אותו מתוך המחסן, העמסתי ונסעתי.
מה ציפית? לא ברור.
רכשתי כסא משרד - מראש אמרו שאין מלאי וייקח שבועיים (מניח שגם לך אמרו עוד לפני ששילמת אז לא הבנתי על מה התלונה).
כעבור שבועיים אספתי את הכסא מהמחסן - היה בסדר... מראש בכניסה שאלתי איפה אוספים (נראה לי הגיוני לשאול לפני שנכנסים לא?) - יש עמדת מודיעין לפני שנכנסים.
חיכיתי קצת בעמדה בחניון עד שהוציאו אותו מתוך המחסן, העמסתי ונסעתי.
מה ציפית? לא ברור.
רשימת ציוד: Philips pfl8404/42, Samsung ps42b430, Yamaha rxv-465, morel t.t.646, Yamaha NSP-270, Xtreamer, MK802 Android Stick