ממיר innova 7002HD בקוושי קולט, צריך עזרה
הוא עבד טוב בעבר? האם בדקתה ממיר של חברה אחרת?nadavbaba כתב:יש לי את הממיר הנ"ל, אולי בגלל המזג אויר או אולי בגלל הכיסוי של השידור או משהו, אין לי קליטה במעט בכלל.
איכות הקליטה נעה באיזור ה30%-40%.
(זיהה לי רק את ערוץ 1 וגם את זה הוא כמעט ולא מצליח לשדר)
מה אני אמור לעשות?...
נסה לשחק עם האנטנה או לחבר את הממיר לאנטנה שעל גג הבית.
הממיר תקין, כשהצמדתי את האנטנה לטלויזיה הקליטה השתפרה פלאים, אבל עדיין יש הפרעות מדי פעם, כנראה בתנאי מזג אויר קשים.
עד עכשיו יש לי תשתית של הוט עם השקעים שלהם, מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לחבר את הממיר לאנטנה החיצונית?
יש איזה אנטנה מוגברת שאפשר לשים במקום מה שמקבלים בבאנדל?
עד עכשיו יש לי תשתית של הוט עם השקעים שלהם, מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לחבר את הממיר לאנטנה החיצונית?
יש איזה אנטנה מוגברת שאפשר לשים במקום מה שמקבלים בבאנדל?
אני מניח שזה עניין של משחק עם מיקום האנטנה. אפשרי לרכוש אנטנה מוגברת אבל שיפור מהותי ניתן גם לקבל ע"י שימוש באנטנה פסיבית דמוי יאגי המומלצת גם ע"י הרשות השנייה.nadavbaba כתב:הממיר תקין, כשהצמדתי את האנטנה לטלויזיה הקליטה השתפרה פלאים, אבל עדיין יש הפרעות מדי פעם, כנראה בתנאי מזג אויר קשים.
יש איזה אנטנה מוגברת שאפשר לשים במקום מה שמקבלים בבאנדל?...
http://media.shopy.co.il/shops/1234/pro ... 57249b.jpg
בנוסף, הבנתי שאנטנת "אוזני שפן" עושה גם את העבודה יפה. אבל הפתרון הטוב ביותר הוא חיבור לאנטנה של הבית. בדוק בארון התקשורת שבוצע ניתוק פיזי של HOT ובמידת הצורך חבר את עצמך חזרה לקופסה המחוברת לאנטנה המרכזית. בעניין השקע בתוך הבית - אפשר לרכוש מתאם לקבל שמתחבר לגב הממיר.
- the_matrix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 102
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
בעניין חיבור לאנטנה של הבית,הייתי מחובר ל HOT וביטלתי את שידורי הטלביזיה אך נשארתי עם שידורי האינטרנט\טלפון שלהם לכן אני מניח שלא בוצע ניתוק פיזי של HOT ובנוסף קיים לי בקיר החיבור של HOT שלא מתאים ליציאת לכניסת ה RFאבל הפתרון הטוב ביותר הוא חיבור לאנטנה של הבית. בדוק בארון התקשורת שבוצע ניתוק פיזי של HOT ובמידת הצורך חבר את עצמך חזרה לקופסה המחוברת לאנטנה המרכזית. בעניין השקע בתוך הבית - אפשר לרכוש מתאם לקבל שמתחבר לגב הממיר....
האם עלי לעשות משהו מלבד לקנות מתאם ביןהחיבור של HOT ל RF ובנוסף מה שם המתאם שעלי לרכוש?
תודה