אהלן חברס,
לקראת היורו 2012 החלטנו להצטייד בטלוויזיה תומכת תלת מימד ולמצוא קונה
ל- LG LCD SCARLET 42PG60FR האהובה שבמשך 4 שנים אני מחבק ואוהב
יש לכם כיוון לגבי מה שוויה כיום ?
לביקורת HT כנסו:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01381
כמה לדעתכם אני צריך למכור את ה- LG LCD SCARLET 42PG60FR האהובה שלי ?
-
stonecold
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
לא מוכרים אהוב.....
הרבה כסף לא תקבל ובטח משפטים כגון "היא עלתה לי...." אינם מעניינים.
כל מה שמעניין זה החלופות - מוצר חדש בגודל הזה או לחלופין מוצרי יד שניים אחרים בנמצא.
קח בחשבון שאתה מעביר את ה"אהובה" שלך כחתול בשק ומחרתיים מי שיקנה יכל למצוא את עצמו זורק אותה לפח.
שורה תחתונה במחירי הטלויזיות היום אני ממליץ לך לבדוק האם תתאים לך או לקרוביך למקום אחר - חדר שינה, חדר משחקים, ילד שיצא מחוץ לבית וכו'.
בהצלחה
כל מה שמעניין זה החלופות - מוצר חדש בגודל הזה או לחלופין מוצרי יד שניים אחרים בנמצא.
קח בחשבון שאתה מעביר את ה"אהובה" שלך כחתול בשק ומחרתיים מי שיקנה יכל למצוא את עצמו זורק אותה לפח.
שורה תחתונה במחירי הטלויזיות היום אני ממליץ לך לבדוק האם תתאים לך או לקרוביך למקום אחר - חדר שינה, חדר משחקים, ילד שיצא מחוץ לבית וכו'.
בהצלחה
- diver
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 163
מסכים עם כל מילה של קובי.kobbi כתב:לא מוכרים אהוב.....
בהצלחה...
בנוסף אל תשכח שבסופו של דבר אנחנו חיים בישראל.
אחי מכר לא מזמן מסך דומה ומהסיפורים של כמות ההטרדות/המשועממים וכו' זה משהו שאני לא הייתי נכנס אליו.
ד"א, גם לי יש מסך באותו סדר גודל פחות או יותר שבקרוב יהיה מיותר.
הוא יעבור למישהו מהמשפחה שנראה לי יפיק ממנו הרבה יותר תועלת מה 1000 ש"ח שאני ארוויח עליו וילווה בלא מעט כאבי ראש.
אין כ"כ מה לעשות.... זה טבעם של מוצרים אלקטרוניים...
-
stonecold
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
איזה באסה ... תודה חברים