שלט מומלץ ל XBMC EDEN?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
nakneket פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי, מישהו אולי יכול להמליץ על שלט מוצלח ל XBMC EDEN על WIN7
תקציב: כ- 100 ש"ח

ועוד שאלה: המחשב אצלי לא יושב בסלון לכן הוצאתי עם מאריך USB על מנת לחבר את העכבר+מקלדת האלחוטי, האם אפשרי לחבר גם שלט על אותו מאריך, ז"א האם לא יהיו התרגשויות.
יש כמובן צורך בחיבור של מפצל כלשהו וגם כאן האם יש כאלו שתומכים בריבוי מכשירים? אם כן אשמח להמלצה על אחד.

תודה רבה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #2 

יש שלט תואם מדיה סנטר (MCE IR) ב-120 ש"ח ב-KSP, ובאיביי כמובן תוכל למצוא בזול יותר (חפש תואמי מדיה סנטר או MCE IR), באיכויות שונות.
אפשר לחבר שני מכשירים כמו מקלדת ומקלט של השלט על אותו USB, תצטרך כמובן מפצל. עדיף ללכת על מפצל עם מתח משלו בגלל הכבל הארוך של ה-USB, אבל ייתכן שגם ללא מתח זה יעבוד בסדר.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

pinkman1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 260
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

סמארט פון!!! לוקח בענק... האפליקציה לאנדרואיד. עושה עבודה מעולה. אם אפשרות לדיפדוף ישירות מהטלפון.!!!

komarto
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #4 

היי,

כבעלים של שלושה שלטי MCE שונים לאורך השנים, אני יכול להמליץ על השלט
האולימטיבי אשר ייתן לך את הפונקצינאליות הטובה ביותר ביחס למחיר.

השלט הוא Logitech Harmoney 300. הוא עולה 150 ש"ח אבל שווה כל שקל.

"הבעיה" היחידה שאין לו את העינית למחשב אפשר לקנות ב EBAY

השילוב של השניים עם XBMC הוא פשוט מדהים אתה יכול למפות את כל המקשים של XBMC לכפתורים
ובנוסף את מקבל שליטה על עוד שלושה מכשירים כי זה שלט אוניברסלי...

רוב שלטי ה MCE מEBAY דיי מעפנים ולא נוחים.

Miro1989
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 158
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

komarto, שלום.
אני לא קשור לדיון אבל רציתי רק לשאול האם הרסיבר יש לך את הרסיבר הזה של לנובו והוא עובד לך טוב עם השלט או שיש לך רסיבר אחר וסתם נתנת את זה כדוגמה. יש לי גם את השלט ואני מחפש רסיבר שיעבוד איתו טוב ורציתי גם לשאול האם גם צריך את IR cable או שמספיק רק הרסיבר עצמו?

עוד שאלה שרציתי לשאול היא לגבי הכפתור WatchTV שנמצא בראש השלט.
תכנתתי את הכפתור כך שאני לוחץ עליו הוא מדליק את הטלוויזיה בערוץ HDMI המתאים ואת הממיר של יס וגם את הרסיבר בערוץ אודיו המתאים.
מה שרציתי לשאול זה האם יש אפשרות לתכנת נגיד שמתי שאני יהיה על DVD אז הרסיבר יהיה על ערוץ אודיו אחר בלי שאני יצטרך לעבור ולהחליף..
תודה מראש על העזרה :)

komarto
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #6 

Miro1989 כתב:komarto, שלום.
אני לא קשור לדיון אבל רציתי רק לשאול האם הרסיבר יש לך את הרסיבר הזה של לנובו והוא עובד לך טוב עם השלט או שיש לך רסיבר אחר וסתם נתנת את זה כדוגמה. יש לי גם את השלט ואני מחפש רסיבר שיעבוד איתו טוב ורציתי גם לשאול האם גם צריך את IR cable או שמספיק רק הרסיבר עצמו?
...
יש לחבר שלי את הרסיבר הזה של לנובו, וזה עובד מצוין.
Miro1989 כתב:komarto
עוד שאלה שרציתי לשאול היא לגבי הכפתור WatchTV שנמצא בראש השלט.
תכנתתי את הכפתור כך שאני לוחץ עליו הוא מדליק את הטלוויזיה בערוץ HDMI המתאים ואת הממיר של יס וגם את הרסיבר בערוץ אודיו המתאים.
מה שרציתי לשאול זה האם יש אפשרות לתכנת נגיד שמתי שאני יהיה על DVD אז הרסיבר יהיה על ערוץ אודיו אחר בלי שאני יצטרך לעבור ולהחליף..
תודה מראש על העזרה :)
...
מה שאתה מחפש זה סוג נוסף של "WacthTV" שזה למעשה מקרו, בשלט הזה יש רק מקרו אחד, אם תרצה יותר
צריך לשדרג...

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”