האם מישהו משתמש במרכזיה לחיבור שני מגברים לאותו סט רמקולים?
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
כן,
בורר גדול שמקבל speaker level מכל המגברים וממנו יוצא לרמקולים.
חשוב שהבורר לא יקצר את הכניסות כאשר מחליפים מכניסה אחת לשניה.
אני לא חושב שיש פגיעה בסאונד כל עוד הכל מורכב כראוי.
מה השימוש שלך למרכזיה כזו?
חשוב שהבורר לא יקצר את הכניסות כאשר מחליפים מכניסה אחת לשניה.
אני לא חושב שיש פגיעה בסאונד כל עוד הכל מורכב כראוי.
מה השימוש שלך למרכזיה כזו?
נכון להיום יש לי שני מגברים עם שני זוגות רמקולים רצפתיים בסלון לא גדול במיוחד.
ה-WAF של זה ממש גבולי... ואני רוצה להשאיר זוג אחד ולחברו לשני המגברים - כל מגבר בעל צליל שונה לחלוטין באופי שלו.
יש לך לינק להמליץ לי על מרכזיה מומלצת?
ה-WAF של זה ממש גבולי... ואני רוצה להשאיר זוג אחד ולחברו לשני המגברים - כל מגבר בעל צליל שונה לחלוטין באופי שלו.
יש לך לינק להמליץ לי על מרכזיה מומלצת?
Rust never sleeps
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- Form78HiFi
- חבר ותיק

הי,
לא ברור לי מה הסיכון?
כל עוד המפסק אינו מקצר בעת מעבר ממצב אחד לשני אין שום בעיה, כמובן בהנחה שהכל מורכב נכון.
כל עוד המפסק אינו מקצר בעת מעבר ממצב אחד לשני אין שום בעיה, כמובן בהנחה שהכל מורכב נכון.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
כל עוד רוכשים ממתג ייעודי, למה שזה יהיה קטסטרופה???
ממתג ייעודי מנתק את הזרם של מקור 1 לפני שהמיתוג עובר למקור 2...
המיתוג עובר מN\C ל N\O במקור 1 ובמקור השני המיתוג עובר מ N\O ל N\C... לעולם לא יהיה מצב ששני המגענים יהיו N\C...
ממתג ייעודי מנתק את הזרם של מקור 1 לפני שהמיתוג עובר למקור 2...
המיתוג עובר מN\C ל N\O במקור 1 ובמקור השני המיתוג עובר מ N\O ל N\C... לעולם לא יהיה מצב ששני המגענים יהיו N\C...
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
אם אתה מדבר על בו-בזמן, ביחד, שני מגברים עם אותו speakers כדאי לחשוב ביטוח, מכבי אש, חשמלאי ותיקון וזה קורה בשנייה אחת - לא מומלץ! אולי לא הבנתי מה שהתכוונת. עם אתה רוצה לעשות switching של source אחד ואחר כך של אחר בקלות - תמשיך לקרוא:BennyO כתב:אשמח להמלצה, האם עצם החיבור הנוסף לא פוגע בסאונד?...
אין הרבה פתרונות טובים. בזמן שלו עשיתי קצת research בנושא זה ומצאתי כמה יצרנים שעדייין עושים דברים ברצינות. לא מדברים על ציוד זול. תנסה קודם Russound - האמריקאים שיש להם כמה מוצרים בכמה לבלים כמו זה למשל. ה-SDB-4 מומלץ. יש עוד פתרונות כמו של ProCo ו-Niles וגם מוצרים יותר זולים, למשל כזה, או כזה של Ambery, או שתצטרך לחפש ב-google ב-speaker zone selector או ב-speaker zone distribution
תזכור לחפש עם 2 source ולא רק עם יותר משני speaker sets
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 05/03/2012 22:32, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Thanks,tnsilver כתב:אם אתה מדבר על בו-בזמן, ביחד, שני מגברים עם אותו speakers כדאי לחשוב ביטוח, מכבי אש, חשמלאי ותיקון וזה קורה בשנייה אחת - לא מומלץ!. אולי לא הבנתי מה שהתכוונת. עם אתה רוצה לעשות switching של source אחד ואחר כך של אחר בקלות - תמשיך לקרוא:BennyO כתב:אשמח להמלצה, האם עצם החיבור הנוסף לא פוגע בסאונד?...
אין הרבה פתרונות טובים. בזמן שלו עשיתי קצת research בנושא זה ומצאתי כמה יצרנים שעדייין עושים דברים ברצינות. לא מדברים על ציוד זול. תנסה קודם Russound - האמריקאים שיש להם כמה מוצרים בכמה לבלים כמו זה למשל. ה-SDB-4 מומלץ. יש עוד פתרונות כמו של ProCo ו-Niles וגם מוצרים יותר זולים, למשל כזה, או כזה של Ambery, או שתצטרך לחפש ב-google ב-speaker zone selector או ב-speaker zone distribution
תזכור לחפש עם 2 source ולא רק עם יותר משני speaker sets...
This is exactly what I want to do – switching between two sets. I’ll check the reference you sent
אגב, מצאתי את הממתג הזה בארץ
https://sites.google.com/site/dudulab/accessories
למישהו יש ניסיון עם הציוד של dudulab?
למישהו יש ניסיון עם הציוד של dudulab?
Rust never sleeps
- RAMIRAMI68
- חבר ותיק

- תגובות: 2548
- נתן תודות: 166 פעמים
- קיבל תודות: 263 פעמים
dudulab זהו דודו חבר הפורום טכנאי מקצוען כך יעידו רבים ואף אני.BennyO כתב:אגב, מצאתי את הממתג הזה בארץ
למישהו יש ניסיון עם הציוד של dudulab?...
אם כבר מצאת את אחד ממוצריו באתר הבית שלו,מדוע שלא תתקשר ותתייעץ איתו?
אני בטוח שהוא יסביר לך בדיוק מה טוב לך.
בהצלחה.
קיבלתי.RAMIRAMI68 כתב:dudulab זהו דודו חבר הפורום טכנאי מקצוען כך יעידו רבים ואף אני.BennyO כתב:אגב, מצאתי את הממתג הזה בארץ
למישהו יש ניסיון עם הציוד של dudulab?...
אם כבר מצאת את אחד ממוצריו באתר הבית שלו,מדוע שלא תתקשר ותתייעץ איתו?
אני בטוח שהוא יסביר לך בדיוק מה טוב לך.
בהצלחה....
תודה